icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkka81
2. jan 2010

baby ja uz hodinu vesiam pradlo.... 😀 už mi to schne v tom pradlovom kosi...

jarulai
2. jan 2010

lu.lu, uz som pozrela nieco, ale nekyvala si.

lu.lu.
2. jan 2010

boze, az teraz mi to doslo.....ja som len narychlo citala a namiesto flamovala som precitala filmovala 😀 😀
a to len kavu zatial pijem

zuztek
2. jan 2010

lulu - nasla som si to na google earth, to je fakt priamo pri mori, krasa! a tvoj MM je Slovak? a veterinar? 🙂

lu.lu.
2. jan 2010

nie zuztek, on je anglan, neveterinar, ale spoznali sme sa v KE 🙂

lu.lu.
2. jan 2010

jarulai, nevidela som, uz je tma.... 😀

velvet26
2. jan 2010

lu.lu...vsak pozeram, ze aky film mame spolu rozrobeny...ja som vcera len tak zo srandy nahodila, ze ako stara budem rezirovat filmy pre dospelych, tak reku, ze si chces uz aj v nejakom zahrat... 😀

lu.lu.
2. jan 2010

😉 ved to velvet, na to som si spomenula....ale ak budes nejaky tocit, spomen si na mna

jarulai
2. jan 2010

lu.lu aj som si myslela, ze tam bude pricina 😀 a ty si veterinar, ci co sa to tu omiela?

velvet26
2. jan 2010

inak, na zadnej strane tej knihy su aj ine napisane, co vydal a je z coho vyberat...ten spisovatel ziskal vraj aj dost oceneni..tak nie je to nejaky shit.

lu.lu.
2. jan 2010

hej jarulai, som veterinar, aj zuztek 🙂

jarulai
2. jan 2010

jeeeeej, tak v pripade problemov s nasim havinom viem, kam sa obratit 😉

lu.lu.
2. jan 2010

baby, chcem sa spytat, tak od veci- nemate niektora skusenost s nejakou dobrou kulmou? ja som totiz na slovensku nechala moju{uz druhu} 😠 a teraz som bez nej stratena.....musim si cim skor novu kupit....tak ak mate niektora nejaku vychytavku, sem s nou 🙂

lenkka81
2. jan 2010

ale baby vcera bola rec o filme...mate okno??? 😀

lenkka81
2. jan 2010

joooj lu.lu kulmu ti neporadím....aj ja som sa potesila tym nasim zverolekárkam...urcite sa hodia keby daco...

jarulai
2. jan 2010

lu.lu, to ti veru neporadim. ja nieco take nepouzivam

zuztek
2. jan 2010

lulu - ja som teraz na Vianoce dostala Rowentu kulmofen s automatickou rotáciou, zajtra otestujem 🙂

velvet26
2. jan 2010

lu.lu..no neviem, nejaku kulmu mam doma, tak sadu mi kupili na narodky svokrovci, kulma tam je, zehlicka na vlasy a vselijake nadstavce, krepovacie noznice atd...no este som to ani nevyskusala..je to od rowenty..

lu.lu.
2. jan 2010

no presne zuztek, kulmofen- vytvori celkom dobry objem....ja som pozerala babyliss,,,ale vyskusaj, daj vediet 😉

zixi_1
2. jan 2010

ahojte dievcata...v teme MA som nasla odporucanie na tuto temu, tak sa k Vam pridavam, nech pridem na veselsie myslienky.....29.12 som mala druhy MA , tak dufam ze vsetko zle som si "vybrala" v roku 2009 a teraz ma uz caka len to dobre....a nie len mna......vy vsetky si to zasluzite 😉 ...tak nech je tento rok ovela lepsi ako ten minuly 🙂

zuztek
2. jan 2010

no, z veteriny si este nieco pamatam... 😀 ale mojoou srdcovkou je mikrobiologia (aj humanna), tak sa kludne pytajte 🙂

velvet26
2. jan 2010

idem vyvesit pradlo, dojdem potom...

zuztek
2. jan 2010

zixi, vitaj medzi nami, ale je smutne co sa ti stalo, a hlavne to ze uz 2.krat... ☹ my vsetky dufame ze bude lepsi rok a ze sa nam podaria zdrave babatka 🙂

jarulai
2. jan 2010

zuztek, tak ty si nasa mikrobiologicka a lu.lu nasa veterinarka 😉 😀

zixi vitaj medzi nami. neboj - to zle uz mas za sebou a tento rok ta /rovnako ako nas vsetky/ caka uz len to dobre a krasne 😉

zuztek
2. jan 2010

zixi - a v ktorom tyzdni si bola teraz a minule?
a robili ti aj nejake vysetrenia aby sa nasla pricina?

lu.lu.
2. jan 2010

zixi- ahoj 🙂 , tak som rada, ze som ti poradila lepsiu temicku 😉 ,istotne sa ti tu bude pacit 🙂

lenkka81
2. jan 2010

zixi aj ja ta zdravím...je to smutné, ale je to fakt...potraty su stale medzi nami...kiez by tomu slo nejak predchádzat... 😒

lenkka81
2. jan 2010

zixi aj ja by som chcela vediet, za ako dlho si malé druhé tehotenstvo...?

lu.lu.
2. jan 2010

kocky,ja musim ist varit, ale medzitym dobehnem, dufam, ze nic nepripalim 😀
tento konik je normalne navykovy 😅

zuztek
2. jan 2010

aj ja si odbehnem, idem si dat sprchu 🙂