Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lu.lu, uz som pozrela nieco, ale nekyvala si.
boze, az teraz mi to doslo.....ja som len narychlo citala a namiesto flamovala som precitala filmovala 😀 😀
a to len kavu zatial pijem
lulu - nasla som si to na google earth, to je fakt priamo pri mori, krasa! a tvoj MM je Slovak? a veterinar? 🙂
nie zuztek, on je anglan, neveterinar, ale spoznali sme sa v KE 🙂
jarulai, nevidela som, uz je tma.... 😀
lu.lu...vsak pozeram, ze aky film mame spolu rozrobeny...ja som vcera len tak zo srandy nahodila, ze ako stara budem rezirovat filmy pre dospelych, tak reku, ze si chces uz aj v nejakom zahrat... 😀
😉 ved to velvet, na to som si spomenula....ale ak budes nejaky tocit, spomen si na mna
lu.lu aj som si myslela, ze tam bude pricina 😀 a ty si veterinar, ci co sa to tu omiela?
inak, na zadnej strane tej knihy su aj ine napisane, co vydal a je z coho vyberat...ten spisovatel ziskal vraj aj dost oceneni..tak nie je to nejaky shit.
hej jarulai, som veterinar, aj zuztek 🙂
jeeeeej, tak v pripade problemov s nasim havinom viem, kam sa obratit 😉
baby, chcem sa spytat, tak od veci- nemate niektora skusenost s nejakou dobrou kulmou? ja som totiz na slovensku nechala moju{uz druhu} 😠 a teraz som bez nej stratena.....musim si cim skor novu kupit....tak ak mate niektora nejaku vychytavku, sem s nou 🙂
ale baby vcera bola rec o filme...mate okno??? 😀
joooj lu.lu kulmu ti neporadím....aj ja som sa potesila tym nasim zverolekárkam...urcite sa hodia keby daco...
lu.lu, to ti veru neporadim. ja nieco take nepouzivam
lulu - ja som teraz na Vianoce dostala Rowentu kulmofen s automatickou rotáciou, zajtra otestujem 🙂
lu.lu..no neviem, nejaku kulmu mam doma, tak sadu mi kupili na narodky svokrovci, kulma tam je, zehlicka na vlasy a vselijake nadstavce, krepovacie noznice atd...no este som to ani nevyskusala..je to od rowenty..
no presne zuztek, kulmofen- vytvori celkom dobry objem....ja som pozerala babyliss,,,ale vyskusaj, daj vediet 😉
ahojte dievcata...v teme MA som nasla odporucanie na tuto temu, tak sa k Vam pridavam, nech pridem na veselsie myslienky.....29.12 som mala druhy MA , tak dufam ze vsetko zle som si "vybrala" v roku 2009 a teraz ma uz caka len to dobre....a nie len mna......vy vsetky si to zasluzite 😉 ...tak nech je tento rok ovela lepsi ako ten minuly 🙂
no, z veteriny si este nieco pamatam... 😀 ale mojoou srdcovkou je mikrobiologia (aj humanna), tak sa kludne pytajte 🙂
idem vyvesit pradlo, dojdem potom...
zixi, vitaj medzi nami, ale je smutne co sa ti stalo, a hlavne to ze uz 2.krat... ☹ my vsetky dufame ze bude lepsi rok a ze sa nam podaria zdrave babatka 🙂
zuztek, tak ty si nasa mikrobiologicka a lu.lu nasa veterinarka 😉 😀
zixi vitaj medzi nami. neboj - to zle uz mas za sebou a tento rok ta /rovnako ako nas vsetky/ caka uz len to dobre a krasne 😉
zixi - a v ktorom tyzdni si bola teraz a minule?
a robili ti aj nejake vysetrenia aby sa nasla pricina?
zixi- ahoj 🙂 , tak som rada, ze som ti poradila lepsiu temicku 😉 ,istotne sa ti tu bude pacit 🙂
zixi aj ja ta zdravím...je to smutné, ale je to fakt...potraty su stale medzi nami...kiez by tomu slo nejak predchádzat... 😒
zixi aj ja by som chcela vediet, za ako dlho si malé druhé tehotenstvo...?
kocky,ja musim ist varit, ale medzitym dobehnem, dufam, ze nic nepripalim 😀
tento konik je normalne navykovy 😅
aj ja si odbehnem, idem si dat sprchu 🙂

baby ja uz hodinu vesiam pradlo.... 😀 už mi to schne v tom pradlovom kosi...