icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
26. feb 2010

mafy, tak toto máme rovnaké, aj ja mám strašne slabý spánok! niekedy mám pocit, že celú noc nespím. ale zistila som si, že tak okolo polnoci mám najtvrdší spánok, pretože vtedy nepočujem ked polovička príde do postele. inak sa na všetko zobudím.... raz som si kúpila aj tabletky na spanie - prírodné, no nič nepomohli. a raz ked som nemala persen doma, som si dala až 4 tieto tabletky a našťastie pomohli, dokázala som zaspať! ale som si hovorila, že sníd nezaspím na veky 😀

mafynka
26. feb 2010

ak tu este budes,dojdem za 15 minut,,idem okupkat psa,,vezmem ho do postele,,sa budem mat ku komu tulit 😀

micicka
26. feb 2010

nie som sama, polovička leží pri mne, pozerali sme panelák, teraz sme si dali hokej USA-Fínsko, no je to groteska, fíni sú úplne mimo....

no ešte že máš havinka, aspoň máš spriaznenú dušičku 🙂 aké ho máš?

mafynka
26. feb 2010

ridgebacka,,este je steniatko,,,akurat sme spolu zapasili vo vani 🙂

micicka
26. feb 2010

tak už ste okupčaní? 😉 počuj a nežiarli ten tvoj na neho?!
a ako vyzerá tento havino? mne to pleno nejako nič nehovorí 😒

mafynka
26. feb 2010

ak chces do ss ti mozem poslat link na picassa,,mam tam jeho fotky,,je to take vacsie plemeno,,este ma len 3 mesiace a uz ma 20 kil,,,hej uz sme okupkany,,a neziarli na neho,,je to taky spolocny milacik,,od malicka spaval pri nas,,ale uz je veliky,,tak nas vytlaca,,,uz je to len zriedkavo,,,no pravidelne lezka pri mne,ked som sama cez den 🙂

mafynka
26. feb 2010

boze moje hrubky si nevsimaj,,,jasne ze okupkani,,, 😅

micicka
26. feb 2010

pošli mi link, rada si ho pozriem. mám veľmi rada psíkov, ale nechcem do bytu zatiaľ žiadneho, lebo ráno by sa mi nechcelo vstávať o pol hoďku skôr a potom by býval dlho sám doma, kým by sme prišli z práce. naši majú labradora už mám 14 rokov, dedko má shi tsu. starý rodičia mali celý život nejakého psíka. mne sa páčia tiež veľké plemená, napr. nemecká doga 😎

mafynka
26. feb 2010

skusila som

micicka
26. feb 2010

no kukla som, krásny je 🙂 a tá posledná fotka je úplne najsamlepšia, milujem keď sa takto havkovia pozerajú! uši vyklopené, ten pohľad, že no čo sa deje 😀

micicka
26. feb 2010

mafynka rozlúčim sa. prajem dobrú noc a držím palce, aby ste sa udobrili čo najskôr 😉 daj vedieť ako to dopadlo. chlpáňa pozdravujem tiež. papa dobrú noc

mafynka
26. feb 2010

dakujem,,,dobru noc aj tebe

zuztek
27. feb 2010

ahojte, hokej bol super, hlavne 3.tretina 🙂

velvet - ked si mala crevnu chripku, automaticky ide teplota hore, takze teploty su skreslene a mozes mat kludne teraz ovulku... inak moje BT nejak blbnu, pokles teploty a teda ovulku som akoze mala mat v utorok, ale ovu test som mala pozit. v stredu, podla coho mala byt ovulka stvrtok-piatok, to uz som mala zvysene teploty, tak neviem na com som, dalsie dni to ukazu, dufam ze to nebude anovulak 😒

bezim do robotky, neskor si vas docitam, pekny vikend 🙂

misinn
27. feb 2010

ahoj mafynka, ja len ze som si precitala tvoje prispevky lebo sme sa minule bavili o nasich chlapoch, a len som ti chcela povedat ze moj by sa v tej sytuacii spraval presne tak isto ako aj tvoj muz... 😠
naozaj su velmi podobni...nie su nahodou tie iste znamenia? 🙂 😉

velvet26
27. feb 2010

pekne ranko baby...
dnes som nezvykle skoro rano hore...no nie kvoli hokeju, to sme poculi vykriky susedov, co byvaju pod nami az do postele.. 😀 muzik vcera prisiel domov az o 20 hod a povedal, ze aj dnes musi ist do prace a mozno aj zajtra..no to hadam nie...tak dnes rano som mu este chystala desiatu...
ale sexik vcera bol... 😵
rano som si robila posledny ovu test co mi ostal a ukazalo mi znova dve palicky, tak dufam ze sme sa trafili a nieco z toho hadam bude... 😉

velvet26
27. feb 2010

sice su tie palicky uz o nieco slabsie ako vcera, ale su..

mafynka, precitala som si, ze ste sa vcera s muzikom pochytili...teda ozaj kvoli takej somarine sa zduva...musi to byt tazka povaha...nie je nahodou skorpion, to su taki jedovati ludia vacsinou...
najlepsie by bolo keby sam uznal, ze spravil chybu a hneva sa na teba zbytocne...skus s nim hodit rec, ked bude uz v pohode...aj ked, temperament je vrodeny a ked je cholerik to sa bohuzial nemeni...no ale clovek to vie ovladat...aj moj ocino je taky mensi cholerik, no cim je starsi, tym je viac v pohode a to je prosim pekne psycholog...takze vie s tym pracovat..

moj muzik je nastastie flegmatik smrncnuty s melancholikom ale spolocensky a rak...velmi dobra kombinacia..rodinny typ...bubak moj...jujjj. jak ho lubim.. 😉

cukruska1920
27. feb 2010

Kukuk....pozerali ste hokej? dobry to bol zapas....

velvet26
27. feb 2010

ahoj cukruska...
eeee nekukala, ale susedia kukali, maju pod nami obyvacku, my sme si prehodili izby a spravili z tej izby spalnu, tak sme vseeeeetko poculi.. 😀

cukruska1920
27. feb 2010

velve...tak ste to mali v priamom prenose co? 😅

velvet26
27. feb 2010

tak to ano...aj v stredu...a zajtra bude to iste...tak asi pojdem spat do obyvacky...no ale aj tam ich bude asi pocut...no nevadi..hlavne, aby sme vyhrali ten bronz...
co moja, ako sa citis..?
pi vela tekutin...dobre...a dnes som citala v casopise zdravie, ze cesnak cisti krv, rozpusta zrazeniny aj posobi proti vzniku tromboz...tak si daj aspon polstrucika ...jemne nasekaneho alebo nastruhaneho..

cukruska1920
27. feb 2010

je mi fajn....a vody pijem vela... a davam si aj cistu listovku,femibion, magne B6 a B12.... ale zle mi zatial neni 😒

velvet26
27. feb 2010

tak to som rada...neboj, nemusis vracat...a tu listovku cistu ti predpisal tvoj gyndos, to je ta 10 mg..musim potom aj ja tomu mojmu povedat, nech mi ju da...
to magne B6 sa da kupit tusim aj bez predpisu, ze...a ta B12 to je samostatne..?

cukruska1920
27. feb 2010

velve...nie...moja mamina robi v nemocnici tak mi ju dala predpisat... mam dve balenia.... inak vies co som pocula...zevraj ak je nedostatok kyseliny listovej v tele ze aj to je zle.... a mozno aj zato som toto...ani to nechcem vyslovit...ved vies co... magne B6 kupis normalne v lekarni a B12 mam tu od Jamieson..ta je dobra

velvet26
27. feb 2010

tak to je dobre, ze ti ju mamina zohnala...mne ju myslim predpise moj gyndos..je dobry, aj duphaston mi slubil..
a veru je to tak, ked je malo kyseliny listovej, tak to moze skoncit takto...
no uz bude vsetko dobre, uvidis... 😉
drzim ti moooooooooooooooooooc palceky... 😉

cukruska1920
27. feb 2010

dakujem ....si zlatucka....mne dal utrogestan

velvet26
27. feb 2010

to je myslim skoro to iste...ako duphaston...ci aky je tam rozdiel, nevies...?
a nemas za co dakovat...to je prirodzene, ze ti drzime vsetky palecky... 😉
som zvedava, co ostatne tehulky, lenkaxy, janierejka, dlho tu neboli...a aj snazilka je cerstva tehulka.. 😉

cukruska1920
27. feb 2010

viem...videla som jej testy v albume 😵 no v duphastone je tej latky 10mg a v utrogestane 100...mne povedal gynekolog ze utrogestan je cistejsi...

velvet26
27. feb 2010

aha, no dobre vediet, tak to potom si asi aj ja vypytam, nech mi da radsej ten utrogestan...

velvet26
27. feb 2010

a kolko krat denne ho beries?
skusim si pohladat na nete blizsie info o tom...
viem ze kolegyni jednej pomohol, lebo krvacala na zaciatku tehu a dal je utros a ma zdraveho syna, druhe cakaju...prve ale potratila..

cukruska1920
27. feb 2010

mne ho dal sam od seba...nepytala som si...beriem ho 2x1