Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mafy, podstatne je ze cez ovulku 😀 staci raz ale dobre nacasovane, a je to tam 😉
veru baby,,,inak ked som mala taku zlu jazdu,co sa so mnou ani instruktor nebavil,,,tak som mala to spinenie,,som si vravela,ze co keby predsa to vyslo,,,som celu jazdu myslela nato,,sam mi hovoril,ze som sla desne opatrne a so strachom..a veru mal pravdu,,som si stale hovorila,ze co ak predsa,tak si musim davat pozor,,no a dnes este chudak netusi ako pojdem 😀 ak mam co len najmensiu sancu,ze som tehu,juuuj,,to pojdem cely cas 20tkou 😀 😀 😀 skusim ist skor a kupit testik,,,no ak to vyjde, tak neviete si predstavit,aka budem stastna,,babky co ste spinili,,ako na tom dnes ste???
mafy 😀 😀 😀
cukrus, ani nehovor, druhy taky zazitok si neviem ani predstavit 😖
veru zuztek,,stacilo raz
zuztek...ja som si to tiez nevedela ☹
ahojte... zuztek no ja mám podla kalendara dnes 23d cyklu, pokial to spinenie co som mala bol menzes 😀 ...inak mala som spinenie este vo febr. cca v 25 a 26d cyklu, no ale menzes po tomto spinení prisla az po týždni/to bol vlastne ten menzes/ vyznás sa v tom??? teraz som23d/test som robila v tom období ked meskali, ale bol negat...no takze teda vobec neviem teraz kedy bola ovulka,resp. kedy bude, resp. kedy vobec dojde dalsia mrcha mrchovská... neviem co sa so mnou robí, ale co som citala tak aj baby písali ze mali také spinenia a to este nemali tesne pred mrchu...uvidíme uvidíme papa idem sa chystat máme dnes oslavu, moja najlepsia krstná mama na svete ma narodeninky okruhle tak sa tesím.../alebo radsej sa nejdem, lebo to zas dopadne ako vsetko v mojom zivote 😠 /
http://www.fertilityfriend.com/home/2ce5ac
cau baby 🙂 ..moj dnesny grafik, teplotka sa drzi hore, ale stale mam trosku spinenie,mozno je ta teplota celkom vysoka aj koli duphiku,lebo naozaj si nemyslim,ze som tehu...vcera som brala poslednu tabletku, tak uvidim, ci zajtra klesne?
zuztek-myslis, ze ma duphik vplyv na teplotu?
ale tiez nedam ruku do ohna, ze dnes som 25DC, lebo ja som zacala spinit uz par dni pred zaciatkom minulej ms, tak mozno som uz nejaky 28Dc, nevyznam sa v tom, nech uz pride riadna ms a potom hor sa do toho na ostro 😉
lulu, spinenie sa nepocita za zaciatok MS, takze by si mala byt 25DC... s duphikom neviem ako to je, v podstate je to progesteron, teda by mal ovplyvnit aj BT, uvidis dalsie dni po vysadeni...
lenkka, ked som dobre pochopila, minuly cyklus si mala 25 a 26DC spinenie a o tyzden prisla MS? a teraz si mala zase spinenie... neviem, no, keby si merala teplotky boli by sme mudrejsie 🙂
sumar:
awe 13DC
lenkka 23DC
velvet, lulu 25DC
zuztek 26DC
mafynka 27DC
ahojte kocky,,,no ja po jazde,,,ale katastrofa,,raz som zabudla na smerovku,,raz na stopke som nezastala a raz som nedala prednost,,ale vsetci prezili 😀 som to dnes brala tak volne,,vsaaaaak nic sa nedeje,,,a uz mam aj dalsi testik kupeny,,som si kupila radsej taky drahsi,celodenny,,,taaaaaak rano ak vydrzim,testnem,,,vidim,ze tu mame zhrn,,juuuuj ja taka zedava na tento mesiac 😀
zdravím vás babulky,
čitam, že sa to tu riadne rozbieha, paráda 😀 Držím palce, aby ste si všetky čo sa už snažíte, našli // ne teste.
Ja musím čakať so snaženim ešte minimálne mesiac lebo o dva týždne berieme dalšiu várku ATB. No a potom by som mala ísť na kontrolný ster vraj až po dvoch MS po dobratí atb, no neviem či budeme čakať na výsledky - to je strašne dlho ☹
v novej robotke sa mi zatiaľ páči, ale chodím domov taká zničená, ale to sa ustáli časom ked sa zaučím
ivanka hlavne,ze sa ti paci,,casom sa do vsetkeho dostanes
Ahojte babule.. 🙂
teeeda mafy, normalna detektivka je pomaly z toho ako nas napinas..no drzim palceky, podla mna je to veeeelmi nadejne... 😉
ja mam znova ten biely vytok, po spineni nie je ani stopy...no ved uvidime...citim take vselijake pocity v podbrusku...mozno sa chysta ozaj uz mrska a mozno nie...ale vsak to poznas.. 😀
velvet,,to vyzera ako u mna,,ja mam teraz take pocity akoby som mala strpnute brusko,,,juuuj ale rozmyslam o tom testiku,,baby drzte ma,inak do rana nevydrzim 😀 inak velvet aj na teba som zvedava,kedy daco povies 😀
mafynka...ja mam taky silny tusak, ze ty budes dalsia tehulka.. 😉 😵
a u mna...fakt si netrufam povedat, ako bola by to ina haluz keby sa to podarilo...viac menej na prvy sup..ale vsak nebudem predbiehat...bud alebo... 🙂
kukuk....som prisla na chvilku pozriet..ako vikendujete?
velvet bojim bojim
cukruska ja lezkam a tukam do notebooku,,lebo si robim nejake preklady,,,ale spat sa mi chce straaasne a ty sa ako citis?
mafy...dobre... zajtra testnes?
cukrus testnej zajtra,,,,ak nie dnes 😀 😀
mafy...juhu...drzim palce
cukrus dakujem,,,hoci kamoska mi trochu pokazila radost,lebo si mysli,ze to je len chyba testu,,ale ja budem duuuuufat
no len aby sa ta chyba testu o 9 mesiacov nenarodila 😅
tiez by
a mas aj nejake pocity?
Ahojte...dlhsie som tu nebola. Ale vcera som mala smutny den....vcera 5.3. sa nam malo narodit nase babo. ☹ Nejak som sa uz z toho dostala....sice bol MA v 12.t.t. ja to beriem ako moje druhe dieta. 🙂
ahojte dievcata
co to tu vidim? mafy, strasne drzim paste, nech je zajtra testik pozitivny a ciarocka silnejsia. tfuj,tfuj,tfuj
a ako vikendujete?
je tu vobec niekto?
leamax, ja som tu,,si prekladam na nete,,,dakujem krasne
marion vela sil prajem
ahoj mafy, ja som teraz asi viac nedockava ako ty 😉 a aka bola jazda?
marion, zajtra bude lepsie 😉 drz sa. vsetky sme si tym presli...
no hrozna,,stale som myslela,ci to vyslo,ci nie,,,nezastala som na stopke,,teda zastala,ale nie na dlhsiu chvilku,,a raz som sa sustredila na zrkadlo na krizovatke, tak som nedala prednost z prava,,a potom som mala prejst krizovatky bez toho,aby mi daco povedal,tak som zabudla dat smerovku,,,,tak chudak mi dnes dupal na brzdu jedna radost,,,no nervy mal na mna,,ale dnes som to nebrala tragicky,co sa mi nestava 😀
mafy, ja myslim, ze si tehulka 😉 a ked to uz budes vediet na isto, tak aj na jazdach budes opatrnejsia. kedy koncis vodicak priblizne?

zuztek....a este ked su take zazitky dva tak to je uz duplovany strach