icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
7. mar 2010

baby ja verim,ze sa vsetky dockame,,veeeeriiiim tomu 😀

leamax
7. mar 2010

uz som tu zo sprchy. hned mi je lepsie 😉

mafy, aj ja tomu verim

rolina
7. mar 2010

Ahojte baby, som nova a vzdy si rada precitam prispevky vas, ktore mate rovnaky problem ako ja. Snazime sa o babo uz v druhom IVF cykle a ja naozaj verim, ze teraz nam to uz vyjde. Napiste, ako ste znasali to cakanie po ET. A vobec, ako sa vyrovnat s tymto problemom?

leamax
7. mar 2010

rolina, ty mas anjelika?

rolina
7. mar 2010

Nie, ale prezivam tazke chvile s IVF. Ked mam testy negativne, je to ako by som stratila svoje vysnene babo.

leamax
7. mar 2010

roli, to ano. no my sme tu vsetky s anjelikmi a neviem, ci niektora z nas vlastne podstupuje IVF - myslim, ze nie. ale pridaj sa kludne k nam 😉

awe
7. mar 2010

kocky, tak som tu, aj osprchovana, aj navecerana a uz sa vam mozem venovat 😀

roli - jasne, pridaj sa kludne 😉

leamax
7. mar 2010

awe, huraaaaaaaaaa. ja som uz aj zabudla, ze som bola v sprche 😀 😀 😀 si tam nebola sama, coooooooo 😉 😉 😀

awe
7. mar 2010

leamax - sama, sama, ale sprcha, vlasy, potom muzik, ze je hladny, tak som robila parky na veceru, caj....a zrazu presla hodina, ani neviem ako 😀

leamax
7. mar 2010

aj ja som mala sprchu a aj vlasy som umyla...no hlavne, ze si uz tu, lebo ma asi vsetky opustili 😢

trinitka87
7. mar 2010

caute baby 🙂

mafynka gratulujem ti 😵 😵 😵 a prajem aby vsetko dopadlo najlepsie ako pojde

awe
7. mar 2010

ved pozeram, ze akosi to u pustne, asi vsetky snazilkuju 😀 a mafy sa vytesuje 😉 leamax, ako dlho sa uz sanzite o druhe babenko?

leamax
7. mar 2010

ahoj trini 🙂

awe
7. mar 2010

ahoj trini 😉

leamax
7. mar 2010

awe, rok...a vy?ja si neviem zapamatat, ktora sa uz snazite a ktora este nie, tak sa ospravedlnujem ak sa vypytujem stale dokola

trinitka87
7. mar 2010

ahojte awe, leamax, a vsetky ostatne co ste tu

leamax
7. mar 2010

awe, aj si objednala uz tie pasy, ci este nad tym rozmyslas?

leamax
7. mar 2010

joj, videli ste sport? zase zomrel na ihrisku nejaky 25rocny futbalista na infarkt. chudak, taky mladucky ☹ co im davaju nieco ci co 😠

awe
7. mar 2010

este som ich neobjednala, ale uz nerozmyslam, objednam, len neviem, aku velkost, ale asi taku, ako nosim teraz, snad budu ok, aj ked budem tehulka 🙂

awe
7. mar 2010

nekukala som, vacsinou to byva koli zlyhaniu srdca, vsetci vrcholovi sportovci mavaju problemy 😒 smutne 😔

trinitka87
7. mar 2010

maju na nich vysoke poziadavky a takto to dopadne ☹

awe
7. mar 2010

lamax - a tvoj muzik chodi na tyzdnovky tu na SK, ci do zahranicia?

lenkka81
7. mar 2010

ahojte baby,,,MAfY 🙂 🙂 🙂 tesím sa s tebou...mala som tusaka ze daco bude z toho...ved ten pasik druhý tam nemoze byt prenic zanic...baby a pocuvajte 21d a 22d som mala výtok taý ako ovulacný...to co? nejak sa mi to celé nezdá...

leamax
7. mar 2010

awe, ano je tam pisane, ze aj v tehu sa objednava velkost aku si nosila pred nim, takze ti to bude sediet aj potom na brusko 😉

no je to smutne s tymi sportovcami ☹

lenkka81
7. mar 2010

dnes som vlastne 24d

leamax
7. mar 2010

ahoj lenka 🙂

awe, moj muzik chodi do zahranicia a dost daleko. v sobotu robi len do obeda a v nedelu maju volno - keby bol na SK, tak by nebol problem skocit na vikend domov 😉

awe
7. mar 2010

lenkka81 - a ovulku si uz mala? mohla si mat kludne dve ovulky v jednom cykle, aj take sa stava 😉

leamax - super, tak potom ziadny problem, idem kuk a objednam.

lenkka81
7. mar 2010

mám chut ist aj na gyndu, nech ma pozrie ci som ok...este asi pockám na mrsku, kedy dojde ak dojde a aká dojde...ked uz sa snazíme az som ok...

mafynka
7. mar 2010

baby dakujem pekne,, no ja som stale na nete,lebo sa trapim s tym prekladom na zajtra,,mam z toho nervy,lebo zasa tam nepoviem ani slovo

awe
7. mar 2010

leamax - tak to si ho moc neuzijes 😖 ale co uz, clovek si v dnesnej dobe, co sa tyka prace, moc nemoze vyberat 😒 a nie je ti smutno? ci si si uz zvykla?