Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Ahojte baby, som nova a vzdy si rada precitam prispevky vas, ktore mate rovnaky problem ako ja. Snazime sa o babo uz v druhom IVF cykle a ja naozaj verim, ze teraz nam to uz vyjde. Napiste, ako ste znasali to cakanie po ET. A vobec, ako sa vyrovnat s tymto problemom?
Nie, ale prezivam tazke chvile s IVF. Ked mam testy negativne, je to ako by som stratila svoje vysnene babo.
roli, to ano. no my sme tu vsetky s anjelikmi a neviem, ci niektora z nas vlastne podstupuje IVF - myslim, ze nie. ale pridaj sa kludne k nam 😉
kocky, tak som tu, aj osprchovana, aj navecerana a uz sa vam mozem venovat 😀
roli - jasne, pridaj sa kludne 😉
awe, huraaaaaaaaaa. ja som uz aj zabudla, ze som bola v sprche 😀 😀 😀 si tam nebola sama, coooooooo 😉 😉 😀
leamax - sama, sama, ale sprcha, vlasy, potom muzik, ze je hladny, tak som robila parky na veceru, caj....a zrazu presla hodina, ani neviem ako 😀
aj ja som mala sprchu a aj vlasy som umyla...no hlavne, ze si uz tu, lebo ma asi vsetky opustili 😢
caute baby 🙂
mafynka gratulujem ti 😵 😵 😵 a prajem aby vsetko dopadlo najlepsie ako pojde
ved pozeram, ze akosi to u pustne, asi vsetky snazilkuju 😀 a mafy sa vytesuje 😉 leamax, ako dlho sa uz sanzite o druhe babenko?
awe, rok...a vy?ja si neviem zapamatat, ktora sa uz snazite a ktora este nie, tak sa ospravedlnujem ak sa vypytujem stale dokola
joj, videli ste sport? zase zomrel na ihrisku nejaky 25rocny futbalista na infarkt. chudak, taky mladucky ☹ co im davaju nieco ci co 😠
este som ich neobjednala, ale uz nerozmyslam, objednam, len neviem, aku velkost, ale asi taku, ako nosim teraz, snad budu ok, aj ked budem tehulka 🙂
nekukala som, vacsinou to byva koli zlyhaniu srdca, vsetci vrcholovi sportovci mavaju problemy 😒 smutne 😔
ahojte baby,,,MAfY 🙂 🙂 🙂 tesím sa s tebou...mala som tusaka ze daco bude z toho...ved ten pasik druhý tam nemoze byt prenic zanic...baby a pocuvajte 21d a 22d som mala výtok taý ako ovulacný...to co? nejak sa mi to celé nezdá...
awe, ano je tam pisane, ze aj v tehu sa objednava velkost aku si nosila pred nim, takze ti to bude sediet aj potom na brusko 😉
no je to smutne s tymi sportovcami ☹
ahoj lenka 🙂
awe, moj muzik chodi do zahranicia a dost daleko. v sobotu robi len do obeda a v nedelu maju volno - keby bol na SK, tak by nebol problem skocit na vikend domov 😉
lenkka81 - a ovulku si uz mala? mohla si mat kludne dve ovulky v jednom cykle, aj take sa stava 😉
leamax - super, tak potom ziadny problem, idem kuk a objednam.
mám chut ist aj na gyndu, nech ma pozrie ci som ok...este asi pockám na mrsku, kedy dojde ak dojde a aká dojde...ked uz sa snazíme az som ok...
baby dakujem pekne,, no ja som stale na nete,lebo sa trapim s tym prekladom na zajtra,,mam z toho nervy,lebo zasa tam nepoviem ani slovo
leamax - tak to si ho moc neuzijes 😖 ale co uz, clovek si v dnesnej dobe, co sa tyka prace, moc nemoze vyberat 😒 a nie je ti smutno? ci si si uz zvykla?

baby ja verim,ze sa vsetky dockame,,veeeeriiiim tomu 😀