Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
jasné awe, zmákneme všetko 😉 len niekedy mám zlé dni, ale to každý z nás 😉
placky by som vám poslala keby sa dá, veľmi rada
mici, jasne, ved sme ludia a kazdy ma dobre a zle obdobia, taky je zivot...
kocky, ja som uplne unavena, idem off, zajtra vecer si vas zasa precitam a popiseme. pekny vecer 🙂
awe, jasne že ho mas, len nemozes najst
napr. večer v sprche, čupni si a daj si celý prostredník dnu, isto dačo nahmatáš 😀
veru, keby sa tak dali poslat...
dobru noc awe, aj ostatné ženušky, aj ja pomaly pôjdem, papa
tiez prajem dobru noc vsetkym 🙂
majte sa
Ahojte dievcata ako sa mate?
my dobre, vcera som bola na hematologii a hoci vysledky som mala dobre pre istotu aby sme predisli dalsiemu potratu tak mi dr. dala injekcie do bruska ktore si musim pichat kazdy den aby mi nevznikali krvne zrazeniny, a dostali sme aj vitamin B12 aby sme sa dobre prekrvovali a pekne rastli, na ult ked som bola naposledy este nic sme nevideli iba taku bublinku tak nabuduci tyzden idem na ult tak som zvedava uz by malo byt pekne vidno, inak sa mam fajn hrozne ma bolia prsia, ale inak v pohode.
A vy ako sa mate?
ahojte kocky ☹ ☹ ako sa dnes mate?
ahoj mafy, ako ty?
ahoj snazilka, to je super, že sa o teba dr. postarala injekciami aj ked len pre istotu. takto si aspon pokojnejsia 🙂 držkajte sa a buď v pohode.
mafynka nebuď snutná, usmej sa aspoň trošičku, aha takto - 😀
ja som celu noc ani nespala,,,mrcha zatial nikde,,dnes mala dojst oficialne,,lebo som 31DC,,tak som zvedava,kedy po vyvolavacke dojde
ahojte baby
som nasraná jak hovado
mici . asi skončíme splu na hemato ..
somobjednaná na 24.3. don emocky ešte len na odber, a výsledky jasné až o další mesiac,
konzultácia bude s dr. Šimekom,,
no sa stráááááášne teším na toto posrané zdravotníctvo .. že všetko tak skvele naťahujúúúúúúú
😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ahojte baby
snazilka gratulujem, som rada ze je vsetko ok
moniquie, co k tomu dodat.....ked clovek nema znamosti, je to zle...to plati asi vsade 😒
mafy, nebud smutna
moniq nerozčuluj sa, mňa objednávala kamoška - lekárka z NR nemocky a tiež som nedostala termín hneď, a výsledky, že preto tak dlho trvajú, lebo je to drahé vyšetrenie a čakajú kým sa im nazbiera napríklad 50 vzoriek na vyšetrenie.
ja som sa rozhodla, že takémuto vysvetleniu budem veriť a už sa nerozčulujem 🙂
dnes som si bola dať odstrániť znamienka z tváre, už budem aká krásna 😀
ahoj mici,
no už som sa vyventilovala,, no asi si vybavím jednu konzultáciu u primára v nemocnici, čo povie na tú trombofoliu, či sa môžme snažiť, či nie,,
a tie čakcie doby,, kurnik s imi, no už som to ako tak predýchala ..
akože ked to takto pôjde dlaej tak porodím až v 40 tke 😀
a č ti zistili, nemala si mať dnes niejaké výsledky ,
a to znamienko,, no budeš cica úžasná ... , mangel za spapá pri každom pohlade ... 😵
juuuj vídíš rýchlo píšem od nervov, a utekajú mi riadne všetky písmenká ... 🙄 🙄 🙄
moniq preklepy nevadia 😉 aj ja ich veľa robím, veď vieme o čom je reč.
dnes idem ešte gyndošovi, a tam sa popýtam, čo som to všetko mala pozitívne 🙄 a budem papať ATB
no mangel (sice ešte celkom nie je) ma bude len tým pohľadom papať, na iné sa nezmôže, kríže ešte bolia, ale zase veď ešte tam budem mať chvílku chrastičky a kým zmyznú, tak snáď aj on bude ok...
uvidíš to, že sa mi na tej hematologii stretneme 🙂
u akého primára si chceš vybaviť konzultáciu, veď Šimek je primár - aspoň čo ja viem 😕
micicka, teraz mi napadalo ze ake to je dobre ked mas pri sebe " spolubojovnicku" moniquie.
ja chodim na vsetky vysetrenia, po lekaroch sama, nikoho som u nas nestretla s rovnakym problemom ako mam ja 😒
trinitka, aj my chodíme každá sama - toto si len tak"plánujeme" 😉 ale ono to nakoniec nemusí tak byť. ale aspoň si môžme prípadne odovzdávať info o konkrétnych doktoroch a postupoch, veď všade to inak funguje 😅
dievcata dakujem vam pekne, no hoci sa mi velmi nepacia tie injekcie do bruska no pre svoje deti urobime vsetko.....a ja budem bojovat aj keby som mala cele tehu prelezat....hoci to by som velmi nechcela 😅
drzte sa mi aj vy
som to myslela micicka, ze aspon mate sancu sa stretnut, i ked neplanujete
ahojte kočky,,
na margo toho stretka,, noooooo už sme skoro aj cvičili spolu s mici 😀
len ozaj skoro,, vtedy to nevyslo, a teraz zas ja nejako absolutne neviem sa naladit na cvicenie,
veru veru, ked stastena da, tak sa tam stretneme pre vysledky ked pôjdeme,,
toho primara som myslela, ze skusim ist na konzultaciu kozarovi,,, že čo povie na tu trombofoliu ,,
i ked rodičia by boli asi radi, keby som k nemu prešla uplne,, ....
trini, : neboj aj my chodime všade same ,,,, to len tu tak blbneme 🙂))
a čo ty vieš, možno raz aj teba niekde odchytíme
😅
zeby ? 😵
čafte kočandy, tak už som doma z práce aj od gyndoša. už aj antibiotika mám. poviem vám pravdu ani som sa nevypytovala čo to mám, aj tak by som to zabudla. zapamätala som si, že ureaplasma...
urea čo,, kurnik, aby človek šiel študovať medicínu ,,
no hlavne že to preliečiš a bude dobre .. to ti zistil z krvy.. asi hej ..
moniq nie z krvi, to mi robil výter zo šušury 🙂 tak budeme brať obidvaja tabletky, zase sa trošku zdržíme sexu, ved teraz aj tak je ten môj seknutý.... a uvidíme potom, či už bude všetko ok 😠
na tu ureaplazmu sa tusim berie ster, niesom si ista z mocovej trubice / urea - moc/
mozno sa mylim, ale mne taku nieco dr. robil
tak micicka to aj vysvetlila len som to precitala ked som odoslala 😅

mici - inak tie placky by som si aj ja dala, mnaaaaam 😉
neboj, vsetko zvladnete, to je skratka dnesny zivot, uvery a splatky...ach jo 😠 ale vsetko sa spravi, nejdolezitejsie je, aby ste boli zdravi 😉