icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

awe
10. mar 2010

na zaciatku, ale to bolo este tri alebo 4 dni pred ocakavanou mrchou, som mala tusim 56, potom cez 200 a o dalsie dva dni uz cez 1300 jednotiek- vtedy sme uz videli gest. vacok na uzv.

lenkka - a ako? mas podozrenie na tehu? 😵

awe
10. mar 2010

lenkka - neskoro som si precitala tvoj prispevok...30??? a uz ti meska mrcha?

leamax
10. mar 2010

no uz som tu zas

tak snazilkant je v poriadku - to je super 😵 😵 😵 len tak dalej 😵 😵 😵

a lenka, ty si nadejna tehulka 😵

joj, len nech nas takto tu pribuda 🙂

lenkka81
10. mar 2010

baby ja sa tak bojím... ☹ ☹ ☹

awe
10. mar 2010

lenkka - neboj, iste ti odber o dva dni zopakuje, ja som tak chodila na 4 x 😉 a kolky den cyklu si? mas aj nejake tehu priznaky?

lenkka81
10. mar 2010

no ja som mala spinenie 12,2-17,2...no ale ta hodnota povedal lekár ze je nizka...ze uvidíme v piatok

leamax
10. mar 2010

lenka, klud. ak si tehulka, tak mimku stres neprospeje. neboj, vsetko bude v poriadku. asi ti to brali este moc skoro. uvidis, bude to krasne stupat 😉

lenkka81
10. mar 2010

no ja som moment 26-27d cyklu---

awe
10. mar 2010

lenkka- a test si si robila? ci si isla rvono na krvicku? nebojkaj, iste to bude krasne stupat, uvidis 😵

leamax
10. mar 2010

no tak to je skoro, tak preto to bolo take nizke 😵 moja, nic sa neboj, piatok budes vidiet tie cisliskaaaaa 😉

awe
10. mar 2010

kolkodnovy mavas cyklus? mozno bolo dnes priskoro, juj, je to nadejne, ja sa tesiiiim 😉

awe
10. mar 2010

budes to mat tak, ako som to mala aj ja 🙂

lenkka81
10. mar 2010

baby ja som hrozná už tu revem

leamax
10. mar 2010

lenkaaaaaaaaaaa, neplac moja

awe
10. mar 2010

lenkka - nebud smutna, raduj sa 😵

lenkka81
10. mar 2010

test som is robila rano....najprv ciara ako hrom a ked som sa na to pozrela neskor/ako mafynka/ tak som videla obrysy druhej ciarky som z toho blbá a lekár bol este nejaký skeptický...tak neviem, v robote som si stale hovorila ze bud to bude alebo nie, ale teraz už mi to tak nie je jedno----

leamax
10. mar 2010

lenka, ak mavas cyklus aj 28dnovy, tak je to vsetko jednoducho este skoro. preto aj to hcg a aj ta druha // bola zatial slaba. neboj sa, len sa raduj 😵

awe
10. mar 2010

ja ked som si vtedy (pri prvom tehu) robila testik po tej nizkej hodnote, druha ciarka mi vybehla zaroven s prvou, aj ked slabunka, tie dalsie uz boli dialnice, uvidis o take tri styri dni, budu hrube ako hrom 😉 brali ti krvicku prilis skoro...

lenkka81
10. mar 2010

baby keby som sa mala drzat toho kedy som mala styk vychadza mi to ze este len dnes by to bol 14den od oplodnenia....je to mzoné?

awe
10. mar 2010

lenkka - je, vajko sa proste uhniezdilo skor 😀

leamax
10. mar 2010

lenka, je to mozne. vies kedy si mala ovulku? nemerias si nahodou BT? tak by sme to vedeli aspon presne. a jednoducho mozes byt z tych zien, ktorym stupa hcg pomalsie.

awe
10. mar 2010

a prsia mas citlive? lebo to je celkom jasny priznak ....nie u kazdeho, ale u velkej vacsiny...

lenkka81
10. mar 2010

cyklus mám kadejaký...teraz som mavala 32

awe
10. mar 2010

leni - 32???tak to bolo veeelmi skoro na krv, to preto je to take nizke, takze ziadny stres, jasne? v piatok nam das za pravdu 🙂

leamax
10. mar 2010

lenka, tak zahada vyriesena - priiiiiiilis skoro bola brana krv. co sa doktor cuduje?

lenkka81
10. mar 2010

nic ma nebolí ani cicky 😀

awe
10. mar 2010

a rob testik kazde rano, sama sa budes uistovat, ze HCG stupa...mne to pomahalo, bola som potom kludnejsia.

leamax
10. mar 2010

lenka, nemusia ta ani didky boliet, niekoho nebolia 😉

lenkka81
10. mar 2010

baby podla kalendara mam 6 dní do dalsieho menzesu----

leamax
10. mar 2010

ajajaaaaaaaaaaaajjjjjj, ved to je este skoro tyzden. no tak to budu riadne dialnice na tych testoch, ked ti uz teraz vysiel pozitivny 😵 😵 😵 😵

huraaaaaaaaaa, nam tie tehulky taaaaaaaaaakkkkkk krasne pribudaju 😵 😵 😵 😵