Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Aj ja sa pomaly poberiem do hajan ste super baby dobru noc všetkým 😉 😉 😉 😉
baby caute 🙂
ostava tu este niekto??
leamax no neviem, ale verim tomu, že aj ano. zrovna včera mi jeden kolega rozpraval, ze na plavarni v šatni videl jedneho, ktorý ho mal miniaturny
tak ja budem cakat s metrom zajtra v noci 😀 ani spat nepojdem 😀 😀
velvetka, denne papa, majte sa pekne
mici cakaj 🙂
lenkka ahoj 😀 no ako sa mi máš? inak ešte dodatočne všetko najlepšie k narodkám (mala si, že?)
micicka, tak potom asi aj okukavaju. mne sa zatial nikto nepochvalil, co videl na wecku 😀 😀 😀
dobru noc, denne 🙂
lenkka, ja som ešte tu
jasne,ze okukavaju 😀 😀 😀
no ahojte este raz vsetky, mici mala som v stredu---- 😀 😀 😀 dakuejm
sme to tu riadne rozbehli,,,si predstavte,zeby to citali nase polovicky 😀
lenkka, inak ty si si dala najkrajsi darcek k narodkam 😉 aj ja som chcela...tak ja si ho dam k nasmu vyrociu chodenia 😉 😵
tak lenkka hlavne veľa zdravíčka, to je teraz asi najdôležitejšie a samozrejme aj peniaze, aj šťastie aj úspech a nech sa ti splní všetko po čom túžiš 🙂
lenka vsetko najlepsieee 😀
no ja mam este sancu na takyto darcek, ja mam narodky v auguste, ked sa to bude natahovat ako doteraz, tak veru mozno aj bude august
zajtra máme mensiu oslavku narodiek, tak som si musela daco nachystat...tak som len rýchlo napisala ako som dopadla... ktosi sa pýtal aku som mala hodnotu v stredu, bolo to 29,5...dnes tam moj lekár nebol bola tam len sestricka, gyndos bol v zenskom magazine na stv1... 🙂 🙂 🙂 no a ona robila do 12,00no a vysledky do pc nahadzuju zevraj kolo 14,00, ona je taká zlatucká vedela ze by som to do pondelka nevydrzala tak mi 12,10volala ze neuverím ale ze sa to skoro zostvornásobilo...ale baby je to zaciatok boja...
ja jedine, ze by som si stihla dat este na meniny, tie mam v aprili 😉 tento mesiac som to uz nestihla
lenka zaciatok boja,,ale uspesneho,,verim tomu
lenkka, ale ty ten boj dobojujes az do porodnice, neboj 😵
leamax aj ty si mala narodky?
dakujem za prianicka.... 🙂 🙂 ja vam tiez prajem splnenie vsetkých tajných snickov
lenkka, strašne ti držím palčeky, tfuj tfuj, aj teba trošku opľujem 🙂
micicka, ano 😉
ale musím to brat realisticky...lekár povedal ze to musí ist hore...inak to je nanic....
lenka neboj sa,,vsetky na teba myslime,,,bude dobre,,najlepsie ako moze byt
leamax, tak ti tiež chcem popriať všetko len to naj naj naj. aj keď neskoro, ale predsa. tak aby so čo najsklr otehotnela, bola zdravá, mala veľa šťastíčka a lásky 🙂
lenkka, neboj, ved to stupa. a my sme vsetky s vami - tehulkami 😉

moniq 😀
no vecer ked pride,tak chytim meter 😀 😀 😀 😀 som zvedava,co povie 😀 😀 😀 a ja si myslim,ze kukaju 😀