icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

janirea
3. jan 2010

dnes si cely den vravim, ze rano bude vyssia koncentracia hcg, tak len pekne vydrzat,,,lebo uz som mala test v ruke 😀
tak idete na fajnotku veceru,,,tak dobru chut, k tomu nejake dobre vinko 🙂

velvet26
3. jan 2010

janireika, jj..pockaj do rana, no uz aby bolo, ze...budem ti moc drzat palce a potom podaj hned hlasenie... 😉
akurat som tomu mojmu volala, ze kde sa nachadza, ze akurat vyraza, tlak cca. do 15 min. by tu aj mohol byt. tak sa pojdem chystat, no nejako extra ani nie..ale ucesat by som sa mohla.. 😀

janga
3. jan 2010

jani a kolky den cyklu si?
velvet noooo, na taku dobru veceru by som sa dala nahovoorit 😉

velvet26
3. jan 2010

janga, vsak zober toho tvojho

janirea
3. jan 2010

velvetka, tak sup-sup haro urobit, trochu farbicky,,,,ja vzdy vravim, ze si musim oci urobit, aby mi ich bolo aspon vidiet, ze mam 😀
janga,,,32 dc som dnes

velvet26
3. jan 2010

juj, nejako som nestihla dopisat janga, chcela som ze zober toho tvojho tiez sa niekam dobre napapkat..
stlacila som daco skorej na laptope...lebo z deky som akurat vytiahla cca. polmetrovy blondavy vlas...no to bol asi kamaratkin, co boli u nas na silvestra...este ze tak, uz by mal muzik doma veselo, ze koho tu mal.. 😅

velvet26
3. jan 2010

janirejka, ja mam zas tak velke oci, ze si ich ani niekedy nemalujem, len spiralu si dam a hotovo, no som leniva, mozno si buchnem len na tvar puder a licka primalujem...

janirea
3. jan 2010

tymto ja viem strasne mm nahnevat, ked sa pytam na vlas,,,najlepsie, najdem moj a zo srandy mu hovorim, ze co to ma znamenat, tak sa na mna urazi na 100 rokov, ze ako to mozem si taku srandu robit 😀

velvet26
3. jan 2010

jani...ja len kvoli tomu pozeram, ze ja mam cierne, takze mozno by som ho aj nachytala... 😀 raz sa mi to vlastne aj podarilo, bola u nas jeho mama, je blondinka, tak potom som ho trochu trapila, no nedal sa... 😉
aaaaa, uz je tu...tak babule, idem off...a dobru chut vsetkym k veceri... 🙂

janirea
3. jan 2010

ja to tiez velmi neprehaniam, uz ma presli rozne ocne tiene ale bez spiraly ani na krok,,,a aj ocna linka moze byt ,,,,

janga
3. jan 2010

jani no to by som ja uz daaaaaavno testovala /nedockavaaaa/...
no baby toho mojho uz od pc neodtrhnem - zacal pozerat nejaky film, ja budem dnes zase len chladnicku vyzierat 😀

janirea
3. jan 2010

velvet pa-pa,,,a dobruuu, pekny vecer

ja sa idem tiez dat do ordnungu a ideme rodinku pozriet na skoka

janirea
3. jan 2010

velvet,,,to u nas by bol pruser prave keby nejaky cierny vlas sa objavil 😀 sice niesom prirodyene blond ale aj take sa najdu 😀

janga,,,ja som si povedala, ze teraz ani nahodou nebudem skoro testovat, predtym som testovala ako diva, tak teraz si pekne pockam,,,ale fakt teraz ma to az tak netaha, to su asi tie obavy v tom

janirea
3. jan 2010

ale uz idem aj ja od vas, aby zase nebolo, ze sa musi na mna zase cakat 😀
ak stihnem, tak sa este ohlasim neskorsie

janga
3. jan 2010

cafteee obidve 🙂

lu.lu.
3. jan 2010

ahoj kocky 🙂 ,ako vikendujete? ja som sa az teraz dostala k laptopu, tak vas idem precitat 😅

zuztek
3. jan 2010

ahojte, aj ja som uz naspat

janirejka-drzim palce, ratala som ze si uz 17 DPO, tak to uz by mal byt testik pekne viditelny
inak staci raz ale dobre nacasovane, a vyjde to 🙂

lu.lu.
3. jan 2010

lenkaxy- aahoj, mas poriadne vystipane licka z lyzovacky? aspon si sa nabila pozitivnou energiou, tu budeme vsetky teraz potrebovat 😉

janirea- wau, tak uz len par hodin a budes vediet na com si....istotne budu // 😅

ahoj zuztek, janga 🙂

zuztek
3. jan 2010

ahoj lulu, ake pocasie je u vas? tu sa poriadne ochladilo, ale sneh ziaden, aspon nie v KE...

ludka140281
3. jan 2010

ahojky dievcata.......
patrim k vam,v nebicku mam troch anielikov a som prikladom pre tie,ktore ste na pochybach........vsetko sa da po dcerke som 3x potratila v 10tt...proste prestala akcia srdiecka bez krvacania ci bolesti....vsetko bolo do roka a po 3 potrate na hematologii mi zistili upchavanie ciev.....
teraz si od zaciatku tehu picham clexane iniekcie a babo je zdrave 😀 😀 😀 😀 3 mesiace po potrate som otehotnela,takze nevzdavajte to a cakat dva roky je hlupost

lu.lu.
3. jan 2010

ludka 😅 , tak to je uzasne,veru niekedy ma prepadnu pochybnosti, ci niekedy vobec este budem mat babenko,ale zienky ako ty su svetlym prikladom.....drzim paste, nech ste zdravucki 🙂

a ak sa smiem opytat,pri prvom tehu si nemala ziadne problemy? lebo ja ma tiez jedno dieta a tehu bolo bezproblemove.....zajtra idem volat o vysledky hemato,tak sa dozviem,na com som...

zuztek
3. jan 2010

ahoj ludka, som rada ze si nas povzbudila a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a narodilo sa ti zdrave babatko 🙂
mna este len hematologia caka, tak uvidim co zistia...

lu.lu.
3. jan 2010

ahoj zuztek 😀 -u nas je dnes celkom oblacno,ale stale trosku sneziku....a vraj ma byt najchladnejsi januar za poslednych 10 rokov....brrrrrrrrrrrrrr, ja chcem leto

lubkabb
3. jan 2010

Ahojte baby, tak už nová témička funguje? Ja som strašne dávno nebola na PC. Dáko som nestíhala. Prajem všetko len to naj v Novom roku a šťastné brušká v roku 2010 pre všetky snažilky 🙂

lenkka81
3. jan 2010

ahojte baby, no ja som sa teraz prebrala...boli sme poobede vonku troska s dcerkou na sneh a akosi ma to zmohlo...ludka dakujeme za povzbudenie, presne ako píses "netreba to vzdávat" baby kolko dni po styku nechranenom by mohli byt ciarky...? od toho co sme spekulovali je už 14dní 🙂menzes ma prist cca 14.jan. sice to bolo tesne po menzes ale jeden nikdy nevie...

zuztek
3. jan 2010

lulu - to vazne? ja som tiez radsej za leto 🙂

ahoj lubka, to mas co robit docitat 27 stran, pekne sa to tu rozbehlo 😀
myslim ze tema kyretaz odradzala viacerych, teraz tu chodi vela novych bab s podobnymi zazitkami, tema anjelickovia je trosku krajsia tak asi preto 🙂

ludka140281
3. jan 2010

dakujem kocky
prve tehotenstvo bolo uplne super bez problemov a potom to vsetko odrazu,stale som sa citila dobre,tak som ani netusila ze mi nieco je....bola som u viacerych doktoroch a kazdy len pockajte rok,ci dva,aby som zosilnela,az som nasla svojho gynekologa naj na svete a on povedal.....na nic necakaj,nevies kolkokrat sa to zopakuje a nasadil pyridoxin,kys.listovu a zelezo-same vitaminky a hned sa podarilo 😀 verim,ze to bude dobre,netreba sa vzdat 😀 😀
drzim vam prsteky 😀

lu.lu.
3. jan 2010

ahoj lubka, lenkka 🙂

lenkka-ja som testovala 14 dni po a uz tam bola druha iarocka, aj ked slaba.. 😅
zuztek-vazne,to sme uz 27 stran popisali za 4 dni,to je super 🙂

micicka
3. jan 2010

ahoj kočandy,tak my sme boli trošku na vzduchu, tak nás vyštípalo, že až. je tam zima a fučí, ale padlo mi to dobre, teraz sme sa napráskali zdravou večerou - chcela vo vajci a toasty plnene sunkou a syrcekom....

ludka dakujem za povzbudenie, teším sa, že občas k nám nikto zavíta, kto nám dodá ďalší optimizmus 🙂

lubkabb
3. jan 2010

Ahoj zuztek, dočítam tie strane, ale dnes už asi nie. Sme prišli teraz z návštevy a som unavená. Už som z tých návštev a osláv zmordovaná. Samé objedanie sa, fuj. A ešte mám povinnosti a tiež sa treba pripraviť zajtra do práce. Sa mi nechceee! Cez týždeň už hádam budem mať viac času na koníka. Zatiaľ sa majte.