Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
diky ludka 🙂
baby- ja som dnes 24. den cyklus a sa mi zda ze menzes je na spadnutie 😒 , uz len chodim na wc a kontrolujem, zda sa mi to velmi skoro, ja som vzdy mavala skor dlhsi cyklus, dufam sa mi tamnic nedobabralo....mate niektora skusenost s takymkratkym cyklom?? 😕
dakujem za zalozenie tejto temy,skoda,ze tu nebola skor......
Jeeej Ludka, aky optimisticky prispevok 😵 Ja tiez dufam, ze to co sa stalo bola len nahoda, ktora sa uz nebude opakovat...
lulu, asi je to len tym ze sa telo spamatava z kyretu, prve mesiace je cyklus vraj dost rozhadzany...
ja tiez zvyknem mavat dlhsi cyklus, teraz cakam na prvu MS a mam 5 tyzdnov po...
ludka, ty si v podstate prva tu v nasej teme, ktoru doslova vystihuje nazov 🙂
lu.lu no tak to si mi dala pavuka do hlavy, to budem len spekulovat s testom.... 😀
to mas pravdu zuztek, ludka splna do bodky nazov tejto temy 😵 😵
lulu to su možno len príznaky. ja som tie príznaky mala cca 1,5 týždňa, takže neboj veď už len 4 dni
lu.lu a to mas kolký menzes po zakroku?
ahoj micicka 🙂 -no ja by som tiez radsej, keby este 4 dni mrcha vycka a neotravuje, chcem sa dostat do normalu, takto vobec neviem, na com som....
lenka-kedy si hovorila,ze mas dostat? siedmeho? tak vydrz 4 dni a testni, lebo ja som testovala az prvy den vynechanej menzes 🙂
a
teraz sa postupne kumne pridate kocky a o rocik si pozrieme fotky nasich chrustikov.... 😀
lulu ja som mala menzes tri dni a uz som bola tehu.....tak si davaj pozor.....odvtedy uz nemam
lenka-cakam druhy menzes....
ludka-ty si dostala aj menzes a uz si bola tehu?
Ludka to by sme boli len rady 🙂
lu.lu nie nie mrška ma dojst 14.1 cca...to mám este cas...ale ti pokusy boli tesne po menzes, asi iba jeden bol v strede tj. par dni do zadu rýchlovka.... 😀 tak sa nechame prekvapit
hej, menzes moze byt aj prvy tyzden tehu
ja som inak mala spinenie + bolesti v ocakavany den MS, aj som si dala ibalgin, o dva dni to preslo a potom som zistila ze som tehu
chcela som napisat v prvy mesiac tehu
jaaaj ludka, dúfam, že máš pravdu a že onedlho budeme aj my ma veľké brušká 🙂
ja som ten prvý dostala s dost velkým meskanim, takze už si ma lu.lu aj predbehla pomaly....
Ahojte....
ahoj cukrus 😉
lenkka-a pred tymsi mavala aky cyklus,pravidelny?
ahoj lulu...ako sa mas?
ahoj cukrus
esite mi doki poradil sexovat cez plodne dni a po sexe neist par hodin do sprchy,ale podlozit zadok v
vankusikom...vraj to niekomu pomaha...
tri dni som mala mrsku a potom nic,bolo mi divne a potom som zacala vracat,tak som po tyzdni urobila test tajne,aby nikto nevedel a ja som ich tam videla dve ciarocky aj ked veeellmi slabucke..urobila som si asi 10 testov kym som uverila...
ok,ideme sa napapkat, vecer este dobehnem
caute sa 😎
ahoj micusik
baby beriete femi kvapky? je tam pisane ze sa maju brat 20 minut pred jedlom... beriete ich tak? lebo ja si ich davam aj po jedle
baby ja vás opustím pre dnes. idem sa ešte vyvaliť pred TVa pomaly sa chystať do spachtošoviec, zajtra do práce, ako ja len vstanem o 5,30 ked som vstávala o 10 alebo 11-tej 😕
janirea, hned rano napis aky je vysledok testu, vsetky sme tu uz nedockave.
cukrus a vy ako? ešte sa nič nečrtá, čo sa tehotenstva týka 😀
mici...tak snazime ako to ide.. som 10DC a ovu mavam okolo 19DC takze este mame cas... teraz budeme par dni setrit spermie a potom ich vypustime do terenu 😀
lu.lu ani nie ze nepravidelný, bol pravidelný ale cyklus bol tak37dni vascinou...ale lekár mi povedal ze nie je dolezité kolkodnový cyklus je,ale ze je dolezité ze vobec pride bez vyvolavaciek...su baby co kazdý mesiac chodia na injekcie....no tak uvidime ale podla mna z toho este nic nebude...
tiez sa na dnes lucim a drzim prsty....zajtra opat mrknem...dobru nocku 😉

ludka, tak to je super ze si nasla takeho gyndosa 🙂
neznasam reci ze pockajte nejaky cas, alebo ze ak sa to zopakuje potom sa bude vysetrovat pricina 😠
ten kto to hovori fakt nevie co sme prezili...