Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
caute vsetky, 😉
az teraz som sa sem dostala ale len chvilku.
janirea, gratulujeeeem. a uprimne zelam, aby vsetko dobre dopadlo 🙂
ahojte dievcata no nebola som tu dlhsie no mam co robit aby som to precitala 🙂
mne uz skoncila mrcha tak sup ideme sa zacat snazilkovat a snad sa rychle ,,nakazim tym prijemnym virusom ,, 😀
no snazilkant mozno sa aj tebe zadari na prvy krat... 😵
no my sme to uz skusali este pred mm na vianoce no je pravda ze som vteda nemala plodne dni , tak uvidime
a ak by nahodou nie tak nebudem vesat hlavu, no minule sa to podarilo hned na prvy krat,
aspon uvidim ci som ok 😵
niekedy to je aj zmes nahod, a ked to clovek necaka zrovna sa zadari
ahojte kočky, želám Vám úspešný a hlavne plodný rok 2010, aby sa Vám splnilo všetko čo si prajete a hlavne tie vytúžené // paličky....
Ja mám za sebou bohužiaľ tiež Missed v 12 tt a následne pohodové tehotestvo s úspešným koncom v podobe môjho milovaného slniečka...
a Vám želám presne to isté. 🙂
mm1
aj si bola na nejakych vysetreniach ?
Ahojte mamicky snazilky a snazilky. Najprv Vam chcem vsetkym popriat vsetko dobre v Novom roku 2010, a zelam aby bol lepsi ako 2009. 🙂
A teraz...otazka do plena...tiez som po MA, ako vacsina z vas. Je tomu 4 mesiace. Doktor mi urobil sono, povedal ze je vsetko OK a mozme skusit. Babenky, od porodu som postrehla,predtym som to nemavala, ze vzdy pre menstruaciou cca 4 dni mam spinenie potom prestane a nasledne pride krvacanie presne 28den. Vravela som to aj doktorovi, ale on na to nic nepovedal. Tak som to brala ako v poriadku. Potom v juni sa zrazu spinenie nedostavilo, a ja som zacal tusit ze som v tom. Aj som bola, avsak v 12.t.t prisiel potrat. ☹ Teraz v decembri sme skusili, a spinenie tiez nikde, zacala som nieco tusit, avsak den pred ocakavanym krvacanim prislo spinenie, tak som myslela ze to je mozno uhniezdovanie vajicka. 🙂 Avsak to trvalo 2,3, 4 den ...uz som bola v strese lebo som si zacala citat o spieneni pred krvacanim, co vraj moze znamenat nedostatok estrogenu, a teda neuspesne uhniezdenie vajicka, co moze mat za nasledok MA. ☹ Takze moj novy rok bol velky stres a sklamanie. Modlila som sa aby radsej prislo krvacanie nez dalsie sklamanie z potratu. Na moju velku radost prislo krvacnie na 31den, co sa mi stalo prvykrat, vzdy mam 28 dnovy cyklus, alebo den skor, ale nikdy nemeskalo.
Tak sa pytam, babenky mavate tiez taketo spinenie a zn. to teda problem s tymi hormonmi? Lebo mne lekar vobec nebral krv, povedal ze potrat bola nahoda ten ..sono ze je OK. Preto cakam kedy bude robit a vyziadam si rozbor hormonov. 😉 Myslim si, ak hladina hormonov moze byt pricina, preco to hned lekari neriesia, ci Vam robili rozbor hormonov?
Dakujem krasne vsetkym... 🙂 🙂 🙂
marion.......no určite si daj vysetrit hladinu hormonov.........a lekári majú na všetko čas.....takže si častokrát musíme vydupat nejaké vysetrenia.
cukor, to hej a nedam sa odbit. Ide aj o to, ze pred prvym tehu mi iny doktor robil rozbor, a mala som 200% vyssi prolaktin, a tzn. ziadna sanca otehotniet. Po troch mesiacoch bola hladina OK a do 2 mesiacov bola tehu. 🙂 Ale nechapem, ked je tych potratov tak strasne vela, preco s tym nic nerobia, len povdia ze to je nahoda... ☹
nie nerobili mi žiadne rozbory, žiadne vyšetrenia, nič... počkali sme dve ms a znova sme to skúsili a hneď sa zadarilo....
k tomu špineniu.... keď som otehotnela, tak 16 den po otehotnení som tiež ráno trošku špinila, tiež som sa zľakla, že je to opäť potrat, ale zmizlo to za 1 deň. Vtedy mi doki povedala, že sa mi mohla spraviť i ranka a mohlo to byť z toho.........neviem.
Ahoj mm1, vidis to ma nenapadlo, mne tiez doktorka vravela ze to spinenie moze byt z ranky, ale mne to spinenie vzdt trva 3,4 dni...keby 1 den tak mozno OK. No ten rozbor si vyziadam, dufam ze stym nebude problem. 😉
a
hojky....BLAHOZELAM ,len sa pekne pridavajte k nam tucniakom 😀 😀 😀
mne vsetko vyriesilo geneticke testovanie na hematologii.Z krvy mi zistili pricinu potratov:3
cakala som mesiac za vysledkom,ale aspon sa liecim a aj babulko a sme v pohode 😀
kazdy mesiac mi kontroluju krv,a picham si iniekcie,ale pomaha to,tak co neurobim pre svoje dietatko
ak mozete skuste sa doktora popytat ci vam neda odporucanie na genetiku...po tom potrate je zadarmo a aj ked to lekar odporuci.....
ale rozhodne by som najskor skúsila aspon 3 mesiace snažilkovania a potom sa až dala na nejaké tie vyšetrenia kočenky..... 80% zistení nezistia nič, verte mi a najdolezitejsia je psychika....
ahojtee, uz som prisla z mesta, dobra kosa je a vsetky lekarne su ako vybrakovane, poriadne tehu testy ani nemali
lu.lu,,,ano, vyzera, ze zase na prvy raz sa podarilo, tak ako aj predtym,,,,len snad bolo vajko a spermijka zdrave a vitalne
babulky, naozaj dakujem, ze ste na mna mysleli, je to fajn pocit,,,,a urcite vy najlepsie viete ako sa citim 🙂
ludka, ze tucniaky 😀,,,pekne povedane,,,ja budem len rada, ked ma skor preskocia ako obehnu 🙂
ahojte kocky...
juuuuj janireika, ja som ti verilaaaa...super, krasa...tesim sa s tebou velmi 🙂 😉 🙂
az len, aby ciarka silnela a v babatku sa v brusku darilo....
a pevne verim, ze my ostatne ta bude nasledovat...
inak, uz je asi zo mna regulerna snazilka, lebo aj vcera sme s muzikom kexikovali a znova az do konca..tak uvidime, no ovula uz bola, tak ak z toho by nieco bolo hned takto rychlo, tak to by bola ina parada.. 😉
inak baby, mam zlu spravu... ☹
co som vam pisala minuly tyzden, ze kolegynka dalsia otehotnela, co skusali od februara....tak vcera vecer spontnanne potratila... 😔 dnes bola u dr. co jej to potvrdila, este ju cakaju nejake vysetrenia, lebo je tam vraj aj obava, ci to nebolo mimomaternicove tehu..chudatko... 😢
velvet je mi to luto 😢 ....skus ju nejak povzbudit a urcite nech sa neda ukecat ze to je tak lepsie a necha si urobit nejake testy
velvet,,,jooj, to ma mrzi,,,stale tie hnusne po.rat. budu medzi nami,,,,inak ani ja som vam nespominala, ale aj moja kamoska potratila, spoluziacka,,,,v 12tt, a na zakroku bola 24.12.,,,,,tak ma tiez zamrazilo ze az
velvet
tak to mi je luto tvojej kolegyni , je to dost smutne ☹
snad nam sa to uz nestane ze mi krasne donosiem svoje babatka 🙂
to nam vsetkym prajem v novom roku
baby caute, specialne jeden obrovský pozdrav je Janirejku..... 🙂 🙂 🙂 jak som dosla domov z prace, tak som letela k netu....ze ci tam budu nejaké dobre spravicky.... 😀 este som mozzarelu ohryzala v behu.../zboznujem ju/ no kukám 28,29strana-nic no a na 30-tke kukám a janirea píse, ze dve ciarky..... 😀 😀 😀 Úzasne sme zacali ten nový rocik...este ani prvý týzden neskoncil a nová tehulka na obzore.....len tak dalej, len tak dalej........Dnes taký super dnik, v praci pohoda, uslo to jak voda, + takáto informácia NO SUPER... gRATULUJEMMMM 😵 😵
EšTE NAPíSEM IDEM VYSAVAT... 🙂
marion- presne ako ty hovoris, aj ja mam obavy, ze mozem mat nieco s hladinou hormonov,t.j.-progesteronu....ja som uz od 6tt spinila a potom aj potratila ☹ no a asi 2 menzesy pred otehotnenim som vzdy druhu polovicu cyklu spinila....zistovala som si na nete a aj tu na konikovi je taka tema a dozvedela som sa, ze problem je v hladine progesteronu-ked spinis, lutealna faza moze byt kratka-menej ako 10 dni a to je malo casu na uhniezdenie vajicka....a ak sa aj uhniezdi, v zaciatkoch gravidity dochadza k potratom
ja som sa na to lekara pytala, povedal, ze mi pred planovanym tehotenstvom nasadi duphaston, ale krv mi na hormony nevysetril, tak neviem, ci mam ten progesteron naozaj nizky....kazdopadne, ak sa ti da, daj si urobit hormonalny profil-predsa aj pred tym si mala vysoky prolaktin....
velvet- to mi je mooooc luto 😔 , aspon ale bude mat teraz v tebe oporu, istotne jej pomozes...ona mala spontanny potrat?
ahoj lenkka-mozarellu aj ja mozem a s rajcinkami-mnaaaaaaaam 😝
inak, ako citam, tak tu zacinaju prevladat snazilky-normalne mi nasadite chrobaka do hlavy 😀
Baby dnes je tu aka optimisticka nalada 😵 😵 😵
Ja hladam nejake inspiracie na nete, mam dnes take lazo-plazo, bo manzelik je uz dnes v praci, tak si chvilku vychutnavam samotu... ale uz mi chyba, uz aby dosiel 😀
lu.lu.
tak sup sem pridaj sa k nam snazilkam , ja som najskor chcela pockat do februara
ale potom som si povedala ze ideme na to vod od potratu to je 5 mesiacov
tak uz sa tesim ze to bude ok
juj snazilka, nepokusaj 😅 ...chceme aspon do februara vydrzat,ved to nie je daleko a chcem si dat aj predpisat ten duphaston a ja mam lekara na slovensku....ale len sa snazte,poriadne to tu zavirte tehotenskym virusom a ja sa potom od vas rychlo nakazim... 😀
janga, aj to dobre padne, ze? ja niekedy milujem, ked nikto odo mna nic nechce, si sadnem s laptopom, pustim tv alebo nejaku dobru hudbicku, uvarim kavicku, nieco dobre pojedam a len tak si brazdim netom..........pohodicka 🙂
lu.lu duphaston sa da aj kupit, keby si to chcela urychlit 😀 😀 😀

ahojte...tak mi zrušili tu hysteroskopiu......pokazil sa prístroj...takže až o mesiac........mohla som to uz mat za sebou...a este ma seklo.....ja stará koza som robila kotrmelec s neterou......asi fakt starnem alebo by som sa mala začat hybat
😉