Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no to by som chcela tiez kto ma tam moze poslat?podla mojich skromnych znalosti by to ale teoreticky fenetika mohla ukazat nie?
Ahojki velvet
tremon, na hematologiu a aj na endokrinologiu ta moze poslat kludne aj obvodak a aj tvoj gyndos. ja som si obe tieto vysetrenia vyziadala u mojho praktickeho a bez reci mi dal odporucania.
ahoj moniq
tremonti, mna poslal gynekolog, ale novy, toho stareho som okamzite zmenila, skoda reci..tak skus sa tvojho gyndosa spytat, pripadne aj obvodna lekarka ta moze poslat...dat ti vymenny listok a mas to vysetrenie zadarmo..
da sa inak objednat aj priamo v nemocnici na hematologii, ale ako samoplatca..tak je lepsie, ked mas odporucenie od dr..
na genetike je mozne, ze aj toto skumaju...neviem...vsak opytaj sa, ked budes mat vysledky, nech ti vsetko pekne vysvetlia, ci aj tie mutacie tam skumaju...
stitnu by som mala mat v poriadku august 2009 som mala branu krv a vsetky hormony boli ok,ale hormonalny profil-zenske veci som brala tabletky na vysok y prolaktin, no a mala som aj nizky az velmi nizky progesterona amyslim si ze to bola pricina preco som potratila,lebo ten je potrbny kym nie je placenta
ahoj denne a monig. monig co sa stalo, ked mas blby den? 😕
tremonti a ten vysoky prolaktin, to sa ti ako prejavovalo v zivote? na ten nizky progesteron je tusim dobry duphaston a utrogestan, nebrala si?
tremonti a to si mala spontanny potrat alebo missed ab?
baby ani sa nepýtajte, čo sa udialo..
na jednej strane to je radostné no na tej druhej mojej to je bolestivé .
to že moja super kamoška je tehotná čo som sa dozvedela pred týždňom je ok,,
no dnes mi moja sestra povedala, že čakájú druhé bábeno,,
bola u nás len 1O minút, došla pozrejť čo a ako,, sú u našich,, držala som sa jak hrom
no ked odišla mali ste vidieť ako som revala,, ako malé decko ..
a jasné ešte k tomu som sa rafla aj s mm ☹
moniq, moja....hmmmmm...je mi luto, ze si smutnucka, uplne ta chapem, je jasne, ze sa tesis, no na druhej strane je ti velmi luto...poznam ten pocit... 😔 nebojkaj, aj vam sa podari coskoro a budete dve tehulky sestry...hm 😉
este ze nemam sestru... 😅 ale tiez som predychavala aj si poplakala, ked som sa dozvedela, ze kamoska je tehu..
ahojte baby, bola som v piatok na srdiecko, sme ok 🙂 🙂 neni som tu skoro vobec, len polihujem akasi som lenivá....papa a nech sa daríí vsetkým snazilkám a kopec zdravicka tehulkám....
velvet : tiež som si nahovárala, že bude super ako po sebe otehotnieme,,
no bude predomnou ťažká noc,, určite nezaspím,,
musím to predýchať, aj teraz som bola ešte u našich pohrať sa s krcom a na segru som len tak letmo kukala, lebo by som revala jak tur,, ani som ich radčej nepočúvala,, narážali na bábetká,, no asi sa dovtípili že to neni dobrá téma,, sa tomu vyvarujú predomnou ..
ach jo ,,
zajtra idem zas na krv, robia mi ten hormonálny profil, tak som zvedavá, čo tam povyskakuje jak tu píšu nové kočky
ahoj leniiiiii,no super, som rada, ze je vsetko ok...len tak dalej...a dojdi castejsie ti lenivcek... 😉
velvet vysoky prolaktin sposobuje anovulaky mozu sa robit cysty lebo nepraska stena foliku ked uz som brala 4 mesiace na prolaktin tabletky sa mi podarilo otehu.asi tyzden potom co som zisila ze som tehu cca 5tt som zacala krvacat abola som mesiac v nemocnici,tam ´mi hned dali duphaston a babo sa zacalo vyvijat,no uz asi bolo neskoro a srdiecko nam prestalo bit,tak mi ho zobrali...
ahoj lenka,, skvelá správa,, že si ok,, tak sa drž aj naďalej .. 🙂
moniq, to verim...je to predsa len pre teba sok...ale neboj, som o tom presvedcena, ze ti to coskoro vyjde.. 😉
tremonti,: je to smutné,, no raz príde aj na nás všetky a budeme veselo kočíkovať,
tremonti, je mi to moc luto, no na druhej strane vies, kde mohla byt chyba a nabuduce to uz dopadne istotne dobre...este si vybavis tu genetiku a hematologiu a budes pokojnejsia..
moniq, uplne ta chapem. viem presne ako ti je... 😔
tremon, od augusta sa mohlo kadeco zmenit a v hormonoch. ved za vysetrenie nic nedas a aspon budes mat istotu 😉
velvet :
začiatkom mája budú výsledky z hemato,, takže uvidíme čo mi dajú na tú trombofoliu, a potom sa hadam do toho vrhneme,
len to musí spolupracovať aj mm,,
je taký lemravý lemroš, že ma vytáča,, ked si musím pýtať "manželské povinnosti " ...
no ja dufam ze coskoro aj ked mi sme sa snazili 3 roky kym sa podarilo tak dufam ze teraz to bude skor
kočky dik za podporu,,
ach jo, prežijeme
monique ako dlho sa caka na vysledky z hemato?
Moniq ja ťa uplne viem pochopiť. Mne moja kamoška zavolal a v auguste ,žeako rastiete ako sa máte?? mala som byť pomaly v 6.mesiaci a ja som jej povedala mi sme prišli o bábenko. V ieš čo mi tá no musim povedať ťava povedala?? že oni čakaju ja som myslelal že z okna skočím. Šak čo nedomyslí krava ,že to boli taka novina v nevhodný čas. takže moja skusennosť.nebojkak moja my sme tu suuuuper banda a vewr tomu že časkoro sme tehu 🙂
tremonti, drzim palce, nech je to coskoro...vsak lekari sa podla mna o teba postaraju, mas dobreho gyndosa? aj na tej endokrinologii ta poriesia, bude to ok..uvidis... 🙂
moniq, jj, to poznam aj ten moj sem tam frfle, ze sa citi ako plemenny kohut... 😀
denne : dikes,, viem viem bude dobre
a täto našu bandu poznám od druhého potratu,, takže bude dobre.. pomáhame si
PS : akože segra doniesla vrecko kamienkou, pre moje kvetinky na balkone a hovorí mi že zober to lebo je totažké ja nemôžem také veci, no hneď mi dobilo...
tremotni : výsledky sú individuálne u nás v NR to je 6 týdňov hemato a genetika cca 5 týždňov
denne, mne tiez jedna baba oznamila kratko po tom, co sme o mimi prisli, ze je tehotna. a ked sa dozvedela ako sme na tom my, tak my /krava/ povedala, ze ved si potratila na zaciatku tehu /9tt/, tak to nie je az taka tragedia 😠 😠 😠
denne, tak to je ina krava...nic v zlom, ale to ti naozaj nemala hovorit v tej chvili a uz vobec nie do tel...ale to mas tak...niektori ludia sa nevedia vcitit do toho, ako sa citi druhy, no je smutne, ze ako zena to nevycitila.. 😠
velvet : no ten môj ked budeme snažilkovať hundrať nebude,, lebo chce aj on,, skôr to je horšie mimo toho ..
aj som mu dala kázeň no nezabralo,, hlavne že mi furt hovorí jak ma lúbi atd...

ahoj velvet 🙂
tremon, takze len to cervene vinko a cakat - nic ine ti neporadime.
a z tych vysetreni si skus este aj endokrinologiu - stitnu zlazu hlavne 😉