Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mnooo som tu este ja,ale neee na dlho....pojdem buvat keby nieco moja tak mi hod IP pa a dobru noc 🙂
Ahojte babule, hlasim, ze sa vsetko vyvija v poriadku 🙂 Zajtra idem na prvu riadnu kontrolu, kde budem mat zname vysledky z krvi, ale vcera na sone to vyzeralo super 😵 . Len nech nam to vydrzi 🙂 . Uz by som prijala do klubu nejaku novu tehulku, tak sup sup 😉 .
ahojte, mam na vas otazocku:dostali ste mnstruaciu po potrate normalne?ste tu niekto kto ma stym dlhsi problem?
prvykrat potom som dostala mrchu po 51 dnoch cez vyvolavacku a teraz si opat merim teplotu ale ovu nikde teploty vzdy nizke som teraz 22 den. dr. mi bral krv ked som bola na vyvolavacku a vyslo ze mam vysi testosteron a nizsi LH.co teraz ? nejake domace recepty?
vifinka tesim sa s tebou uzivaj si to.drzim nadalej palce silno silno
ahoj vifinka
som rada že sa ti darí,, že bambulo, či bambulka rastie ...
držím palečky nech je naďalej v brušku pohoda 🙂
tremonti :
bohužiaľ neviem ti poradiť,
ale hladinu hormonov ti musí , teda mal by ti vedieť regulovať tvoj lekár,,
ak nevie čo s tým, tak čím skôr od neho preč,, a dať sa do poriadku u iného
ahojte
denne vsetko najlepsie k dnesnym narodeninam,,hlavne nech si nam zdrava a stastna 😀
Ahojte, tak aj dneska kontrola dopadla super...tesim sa tesim a uz tak nejak od srdiecka 🙂
tremonti - ja som mala mrchu 56 a druhu 49 dni kyretu a tretiu 35 dni, uz som z toho bola na prasky...ale nakoniec vzdy prisla mrcha bez vyvolavacky.
ahojte 😉
vifinka--robis nam radost 😵 ......budete mat krasny mikulassky darcek 😅
mozem sa ta spytat-ty si myslim spominala,ze si brala pupalku-je dobra na hlien? lebo rozmyslam,ze si ju zbehnem kupit...
ahoj lulu, pupalku som brala poctivo, nebola som sice "slimak", ale citila som sa lepsie...ale ja som pila aj ten alchemilkovy caj, ten je tiez dobry...a hlavne som merala bazalku
a kocky-mam vysledky toho progesteronu-je uuuuuplne v poriadku 🙂 .....len teraz neviem,cim bude to spinenie...lekarka ma poslala este raz na pap-smear,pre istotu a dala mi lieky metformin-poznate ich niektora? co som sa ja docitala,je to riadny hnus....dava sa to zenam s pco,ked maju inzulinovu rezistenciu....ona hovorila,ze by mi to mohlo pomoct s tym spinenim,ale ma to tolko vedlajsich ucinkov,ze na to kaslem,,,,,uvidim,ako bude tento mesiac
a denne-vsetko naj k narodkam...same splnene sny 😵 ....ty si tiez bycica? vitaj v klube 😎
vifinka-ze slimak 😀 .....a femikvapky si nebrala?....ja tiez meriam bazalku.a idem kupit ovu testiky...tu to vyjde v lekarni neskutocne drahe,ale cez net sa daju kupit zase neskutocne lacne...tak cakam,kym sa spusti mrcha a objednavam..
femi som nebrala, tu v cechach som to ani nevidela. ja som ovu testiky robila, ale prisli mi tiez dost drahe. Ja si hovorim, ze tie ovu testy su sice pekne, ked robia ciarocky, ale v tehu az tak nepomozu. Teplotka mi ovulku ukazala tak ci tak.
a gratulujem k vysledkom, super 🙂
denne: Je mi veľkým potešením, želať Ti v deň narodenín,
veľa zdravia, šťastia veľa, všetko, čo si srdce želá,
veľa lásky, spokojnosti, v celej ďalšej budúcnosti,
úsmev v tvári, radosť v oku, úspech v každom žitia kroku. 😉 🙂 Ešte raz všetko najlepšie 😉
denne :
pridávam sa,, všetko najlepšie k narodkam
nech sa splnia tajné sny,, 🙂
Ahojte baby,
tak hlasim, ze vcera som bola u dr.a mam potvrdene tehotenstvo, sice zatial bolo vidno iba dutinku, dnes som 5+1. Co sa tyka mojho homozygota tak ma poslala este raz na hematologiu a podla vysledkov sa bud nasadi liecba alebo nie. O dva tyzdne idem na odbery. Byvam strasne nervozna, podrazdena, dokonca som par noci aj nespala, hadam sa s drahym, stale mi nieco vadi, no hrozne 😅
Vifinka, tesim sa, ze sa drobcekovi dobre dari 😵
lulu, tak vidis, vysledky su ok 🙂
tehulky blahoželám, držte sa...
tremonti, ja mám zas opačný problém... 1. mrcha bola na 30.DC a teraz po 14dňoch od mrchy zase mrcha... ani neviem, či to pokračuje tá prvá... ale asi nie... 7 dní bolo krvácianie, 2 ni skoro nič...a 5dní špinenie a zrazu menštruačné bolesti a zas krvácam... 😠 😠 😠 hádam sa to napraví, v podstate som ešte len 7.týžden od kyretu - telo je ešte rozhádzané...
tak sa majte...
Ahoj dadi veeeelmi pekne dakujem. Inak aj tebe oznamujem že Andreafa z Prešovčaniek má synčeka Filipka. všetko ok
Ďakujem moniquie
ahojte babule..
vifinka...supeeer, tesim sa moc s tebou, malicke je nadherne embrijko... 🙂
ivanka, tak dalsia tehulka, parada...drzim palce, nech je vsetko v najlepsom poriadku, ale som si ista, ze bude.. 😉
lu.lu...aj ty mas dobru spravu, som verila, ze nemas ziaden problem s progesteronom, tak mas to potvrdene..
a tie lieky neber, to je moja rada, ja by som ich nebrala, ked pises, ze je to taky hnus, len by ti zbytocne mohli uskodit..uvidis, priroda je silnejsia, tvoje telo sa da do normalu aj same...
denne, tak aj sem ti napisem, vsetko naj..naj..naj..k tvojim dnesnym narodeninkam, hlavne vela zdravia a splnenie vsetkych tvojich snov.. 😵
Ahojček velvet dakujem. Mám na teba otázku nevieš čo to môže byť :?? Dnes dom asi 21dc. A dnes som začala špiniť jemniky to čo je ved mrcha nemá dojsť až v pondelok. neviem kedy bola ovu myslím že okolo 5.5. hodim graf. Baby panečky čo je toto zas
Ďakujem aj tebe mafy. 🙂
denne:Tak to som rada 😵 ze je vsetko v poriadku a ze su obydvaja dzravi pozdrav a ze tiez pripajam gratulaciu 😉 🙂
ahoj denne...
tak to vazne netusim, preco spinis tak skoro.. 😕
ja som tak ako ty, presne 21 DC...Tak sme na tom uplne rovnako...skusim si pozriet este tvoj grafik..
denne, grafik mi nejde otvorit, skus ho pridat este raz..
a ake je to spinenie? slabe hnede alebo slabe jasnocervene, krv?
skusim neviem prečo to nejde.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
mna už asi porazí minule mrcha meškal pomaly 10dni .teraz to čo je zase.
a nebudes tehu? 😅 😕

ahojte je tu niekto??