icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
13. júl 2010

dadi, mrzi ma to...no uvidis, po menzese bude lepsie, znova pojdete do toho, ina cesta k babatku nevedie.. 🙂 😅 drzim palce..

zuztek
13. júl 2010

trinitka 😵 😵 😵 super spravicka, blahozelam 🙂

moniquie - a ty si mala robeny ten prvy screening co sa robi medzi 11-13tt, kde sa meria sijove prejasnenie a este nieco? lebo nie vsetci gyndosi na to tehulky posielaju, a tam by si pekne videla babenko 😵 povinna je az ta morfologia v 20tt, to si este fakt pockas, ale verim ze vsetko bude ok 😉

dadqa, skus to na par tyzdnov vypustit z hlavy, a sexikovat len tak pre potesenie, psychicky by to malo pomoct a vtedy sa zvykne aj zadarit... nic ine ti neviem poradit, ja tiez musim ist tymto smerom, lebo prilisne upinanie sa na ovulku a na to ze musi to vyjst je velmi tazke na psychiku, a vtedy vznika zacarovany kruh...

dadqa86
13. júl 2010

@velvet26 :Dakujem moja 🙂
@zuztek :Noo ja uz mam v riti s prepacenim za vyraz sa stale snazit apsolutne to idem mat na haku uz ked sa chyti tak sa chyti.... 🙂

zuztek
13. júl 2010

to je dobry pristup 😉

dadqa86
14. júl 2010

😉 aj ja si myslim 🙂

moniquie
16. júl 2010

ahojte,
zuztek, ja som mala v 11 tt robené zrejme normálne normálne sono u dokyho ,
kde spravil, či meral 5 polôh mimina, na jednej je detail hlavičky, a vidno aj nosné dieročky, hihi,

inak idem dnes dokymu, ja som asi začarovaná, posledné tri dni mám h orúčku tesne 37, či max 37,2
volala som sestričke že v tehotenstve je normálna zvýšená teplota do 37,3
no svrbí ma aj celé telo, svrbievalo ma už pred tým , aj inokedy, no už sa škrábem do krvi,, otras ,
tak povedala nech dojdem, že skontrolujú z krvi či mi správne funguje pečeň, tak uvidím čo dnes vybavím ,

ahojte zatiaľ

zusika
19. júl 2010

ahojte mamicky anjelikov! Prisla som sa Vam pochvalit - nas Anjelik tam hore nam vybavil surodenca 🙂
Sme v 7tt+2 a uz nam bije aj srdiecko.
Nevzdavajte sa, verte sebe, svojmu telu a asi aj v zazrak - a pride to! ...tak ako u nas!
Drzim vam palce a neskromne aj sebe - nech nam to teraz vyjde 😉
cmuky!

miskanys2812
19. júl 2010

@zusika mas rovnaky pripad ako my aj nam vybavil anjelik tam hore babenko a rovnako som v 7 tt a neake tie dni navyse,mozno boli vybavovat spolu,heh 😉 drzim palceky ja verim ze bude vsetko v poriadku pa

zusika
19. júl 2010

Miska, tak to sa tesim...super ze v tom nie som "sama" - ti nasi anjelikovia maju dobre kontakty...a mozno sa aj kamaratia spolu 🙂
si aj na marcovom fore? Ja ta to nemam odvahu - su tam prvo.mamicky, ktore sa tak strasne tesia a riesia veci ktore som ja riesila pred rokom a teraz teraz mi to pride - prepacte za vyraz - take prizemne....pretoze vsetky blbosti co sme riesili boli aj tak uplne nanic.... a realita je ina.... kazda nova mamicka ma vselico nastudovane a su "mudre" ... je to pekne...aj ja som bola taka ista.... ale teraz sa na to vsetko divam inak....

miskanys2812
19. júl 2010

@zusika no veru tak ako aj ja tak som sa tesila a vsetko studovala ako ale realita ta veru bola ina,vies ja som sa s toho ani nestihla spamatat lebo nam dcerka zomrela tento rok v januari volala sa Annamaria a verim tomu ze sa nasi anjelikovia poznaju urcite,j 😉 a ani neviem ako ale odrazu som bola tehotna aj moj muz nechapali sme ako a kedy vobec taky maly zazrak,no ale sme stastny teraz aj ked mam obavi ze by som si mala prezit to iste,viem ze to tak nemozem brat ale uz vsetko beriem uplne inac ....momentalne sme v spanielsku a nechcem ist skor domov ako v septembri a chodievam na vysetrenia tu,2 augusta mam sono a potom mam sono to 4 D tak sa tesim lebo doteraz neviem ako to vypada vo vnutri ci je vsetko v poriadku ale ja sa citim dobre tak dufam ze aj to malycke vo vnutri....co mi ten moj anjelik poslal,vzdy som sa modlila ze nech mi pomoze a vidis pomohol 🙂

cukruska1920
19. júl 2010

Ahojte....jeeej...co to citam....

@zusika gratulujem...nech sa malinke zahryzne co najhlbsie 😵 😵

zusika
20. júl 2010

@miskanys2812 - tak sme na to zrejme uplne rovnako - tiez januar 2010 🙂 ale my sme babo chceli co najskor a verim, ze 2x sa mi to nestane - nesmie!! Drzime si palce!

@cukruska1920 - dakujem! vidis, funguje to, ked sa clovek nevzda 🙂 ako sa ti dari? budete mat chlapceka? pekne meno ste vybrali... nech rastie a pekne kopka....

cukruska1920
20. júl 2010

@zusika jasne...ved ako sa hovori nadej zomiera posledna 😉 hej budeme mat chlapceka... a kope ako maly futbalista 😵

zusika
20. júl 2010

@cukruska1920 - no uz aby to bolo...strasne mi to chyba.... citim ze je tam ten cloviecik

zusika
20. júl 2010

oprava - citit* ze je tam.... lebo teraz este necitim....

cukruska1920
20. júl 2010

@zusika neboj ani sa nenazdas a pride to 🙂

moniquie
20. júl 2010

ahojte,
tak hlásim problém
kedže ma svrbelo celé telo, šla som k doktorom,
včera sa zistili zlé pečeňové enzými u gynekologa
dnes ma obvodná poslala na interné
a tam zajtra budú robiť dalšie testy a poslali ma na sono asi pečene, či žalúdka, či nemám upchaté cievy či kamene,

fakt musím chytiť všetko ???
sere ma to ☹

miskanys2812
20. júl 2010

@zusika no ja tak pocitam ze januar februar este poriadne ani neviem ked mi to doktorka ratala len podla menzesu a mozu tam byt neake tie tyzdne hore dole, no kazdopadne uvidim ked pojdem na sono toho 2.augusta tak budem vediet viac aj to ci je vsetko v poriadku ako ma byt.....ja verim ze bude ako hovoris po druhy krat uz nie 🙂
drzkam palceky

vifinka
21. júl 2010

Ahojte maminky a snazilky. Prisla som vas pozdravit a zazelat, nech sa dari vam aj malickym fazulkam. Od dnes viem, ze v brusku nosim chlapa 🙂 a tehu tyzdne plynu ako voda 🙂
Drzte sa 😵 😵 😵

zuztek
21. júl 2010

jeeej, vifinka, gratulujem k pipiku 😀

zusika, miskanys - gratulujem dievcata, super spravicky 😵

moniquie - azda to nebude az take zle, ved inak by si ta nechali v nemocnici, vsak? a z coho su zle tie pecenove enzymy? 😕 drzim palce aby bolo vsetko ok 😉

a ostatne babulky snazilky, kde ste zmizli? chcelo by to nejake nove spravicky, tak sa ozvite 😅

mafynka
22. júl 2010

ahojte kocky

@miskanys2812
@zusika gratulujem vam dievcence, nech pekne rastiete 😀 😀 😀

@moniquie jaaaj dufam,ze bude vsetko v poriadku

@vifinka gratulujem k chlapciatku 😀 😀

cukruska1920
22. júl 2010

Ahojte...kto tu?

zusika
22. júl 2010

ahojte!

@vifinka blahozelam k chlapcekovi..... uz mate aj meno?

moniquie
22. júl 2010

ahojte
hlásim sa po úmorných sedeniach v čakárňach doktorov,
mám toho plné zuby,
predvčerom od 8*00 do 11*30
včera od 7*00 do 13*20
dnes do 7*00 do 11*15
fuj serem na doktorov a ked sa malé narodí tak mu dám po prdelke že maminu trápi
🙂

ale inak sa teším lebo sme boli na sono brucha, kvôli teda tej pečeni a orgánom, bola tam super doktorka, tak popozerala aj mimčo a spravila nám fotečky, máme 6,5 cm,
dokonca som cítila prvé bublinky ,

porobili kopec testov, záver mierne zvýšené pečeňové enzými, to jejst dieta taká podobná žlčníkovej, a talbetyk essential forte, ktoré mi už gyndoš navrhol v ondelok, no všetci sa báli ich predpísať, až dnes konečne mám recept,

dúfam že zaberú a prestanem sa šrábať, lebo všetko svrbí jak hovado,, v pondelok idem zas na poradňu, iné nerobím len chodím po doktoroch,, no pre mimčo všetko,,

ostatné kočky držím palce, a vifi : gratulujem ku klučinovi ,, 🙂

sarafortuna
22. júl 2010

@moniquie
pevné nervy 😎 😎 fakt dajako sa to na teba sype... 😠 😠 😠 no hlavne nech je mimi v poriadku...ty vydržíš...😖 😖

ja sa na otehotnenie nejako prestávam viazať... teraz som mala cyklus bez ovulky...škoda míňať nervy nad takými vecami...
dnes som mala volať o výsledky, či nemám dajakú debilnú baktériu no úplne som na to zabudla - v bežnej kulitvácii nebolo nič..

tehulky, držím palce... 😉 😉 😉

zuztek
22. júl 2010

ahojte 🙂

moniquie - a vies z coho je podrazdena ta pecen? nema to nahodou suvis s tou trombofiliou co mas??? 😕 to behanie po doktoroch je fakt na nervy, velmi dobre to poznam, ale aspon si videla mimco ze je ok, tak verim ze je to len prechodny stav a onedlho si budes opat naplno uzivat tehulkovanie 😉

sarafortuna, tiez som mala blby cyklus, opat same antibiotika a uplne divny graf BT, dnes som vsak uz 1DC tak asi nabehnem opat na femi kvakpy a alchemilku, nech je cyklus v poriadku, lebo tiez uz nemam nervy na to vsetko, bleeee... 😒 daj potom vediet ako ti dopadli tie stery, drzim palce nech je to negativne 🙂

cukruska1920
23. júl 2010

@moniquie ti drobci nas trapia ale stoji to zato... si citila bublinky? to je blbost...neblaaazni 😀

ivanap6
23. júl 2010

Ahojte 🙂
ozývam sa po dlhšom case, snad ste na mne nezabudli 😕
Dovod nie je ten, ze by som na vas kaslala, ale prestahovali sme sa uz do noveho domceka a doteraz sme nemali internet a v praci je konik zablokovany. Ale uz ho mame nainstalovany, tak vam hned pisem 🙂

my sme v poriadku, naposledy som bola na utz minuly tyzden a vsetko ok, uz mam aj riadne busko 🙂

narychlo som precitala co nove, myslim na vas a drzim palceky, vsetko dobre dopadne 😉

zuztek
24. júl 2010

ahoj ivka, na teba som minule myslela ze sa neozyvas, tie crevne problemy uz zmizli? vies z coho to bolo? super ze babatko je v poriadku, drzim palceky 🙂

uz by sa mohla ozvat aj velvetka a lulu, dlho tu neboli, halooo... 😕

dadqa86
24. júl 2010

Ahojte ako sa tu mate? a co je nove vas nestiham ani citat 🙂