Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte flakacky,,ako sa dnes mame??
@mafynka ze flakacky 😀
ahojte 🙂 jeej, tehulky, ako vam pekne pribudaju tt, krasa 😵
cukruska, ty mas pred sebou posledne tehu tyzdne, neuveritelne, ako sa citis?
inak, lulu sa nam dlho neozvala, ale ja viem ze ma nieco nove, tak potichucky blahozelam a tesim sa ked nas pride opat pozdravit 😵
nuz, a ja vsetko po starom, ureaplazma bola opat pozitvna, tak si idem zajtra po dalsie lieky, ale pevne verim ze uz v jeseni bude vsetko ok, medzitym staviame domcek s dvoma detskymi izbickami, tak dufam ze sa zacnu od buduceho roku zaplnat 🙂
Ahojte...Co porabate?je tu niekto? 😝
Ahojte, hlasi sa flakacka 🙂
my sa mame tiez fajn, bola som na morfologickom utz, vsetko v poriadku a vyzera to na dievcatko 🙂
aj vysledy vsetkych testov mame dobre 🙂
malinke uz kope a vrti sa, je to uzasny pocit
A este mam jednu novinku, o dva tyzdne sa vydavam - mala svadba v kruhu najblizsej rodiny, len neviem ci obleciem saty co mam vybrate 😅
Casu mam malo, chodim normalne do roboty od zaciatku tehotenstva a ked mam pravdu povedat, som rada, ze nie som doma, dufam, ze budem mat dost energie az do zaciatku materskej. Samozrejme byvam casto unavena, ale cas na oddych si vzdy najdem.
moniq, krasny 18tt, to ze nemas brusko je ok, niekto ho nema este ani v 6.mesiaci, zrejme ti to ide skor do bokov a zadku, to bude urcite dievcatko 😉
mafy, tiez nadherny 16tt 😉
cukruska, ty sa uz pomaly chystas na porod ze? Tusim si pisala ze to bude chlapcek, gratulujem 🙂
zuztek, tak urea stale pozitivna? to ma mrzi, ale aspon sa mozte naplno venovat domceku, s tym je tiez kopec roboty a vybavovaciek. My sme sa pred dvoma mesiacmi prestahovali do noveho domu, uz sme si tusim aj zvykli no nebola to sranda
ostatnym babulkam drzim palceky pri snazeni nech tu coskoro pribudnu nove tehulky 🙂
ahoj ivi, blahozelam k dievcatku, hlavne je ze je vsetko v poriadku, ze je zdravucke, a ze pekne kopka v brusku, musi to byt nadherne 😵
malu svadbu schvalujem, my sme mali pred mesiacom, a boli sme len 9, teda rodicia a surodenci (ti boli aj svedkovia), inak bol kostol prazdny (tak sme si to priali), potom sme mali objednanu veceru v restike, a tak posedenie u svokrovcov v dome a vonku na terase, bolo to velmi prijemne 🙂
super ze chodis do prace, ked sa citis dobre tak ti v praci aspon rychlejsie ubehne cas ako doma...
noo, ja sa spolieham ze zaberie ten doxybene, ak nie tak to mi uz tak veselo nebude 😅 no a okolo domu je teraz naozaj vela roboty, prave robime strop a este chceme do zimy stihnut strechu, je to take hekticke, ani na dovolenke sme nikde neboli, tak azda v zime to bude kludnejsie obdobie a buduci rok dame aj svadobnu cestu, hlavne aby sme boli zdravi... drzim ti palceky aj vsetkym tehulkam a snazilkam, aby sme sa konecne dockali zdravych babatiek 😵
dakujem zuztek, budem urctie informovat ako dopadla svadba 🙂
dnes si drahy konecne kupil oblek
tak nech sa dari, papa 🙂
ahojte kočky...
aj ked je tu tichúčko aspoň sem tam sa niekto prihovorí ,
žeby lulu mala super správičku ,, juuuuj moc moc sa teším
zuztek : dúfam že ťa konečne všetko obíde a riadne sa preliečiš,, držím palce
ivka : gratulujem k dievčatku, a samo k svadbe,, želám krásny život po boku milovanej osoby ..
mici : däfam že sa zadarí
ja idem zajtra po 3 mesiacoch do práce , tak uvidím na ako dlho 🙂
inak som mala malú nehodu,,
sníval sa mi diný sen s mačkou či jako ,, a padla som v noci z postele,, rana jak z dela,, utekala som dokymu na druhý deň a tak som znova videla naše babenko,, krásne si tam plávalo, a cumlalo prstíček,,
sme v poriadku, tak dúfam že to tak aj ostane ..
inak želám veľa zdaru babenky .... 🙂
moniquie, 19tt 😵 😵 😵 neuveritelne, strasne ti drzim palce a tesim sa ze male je v poriadku, onedlho uz budes vediet aj pohlavie 🙂 hlavne na seba davaj pozor, a ziadne burlive sny!!! 😕
lulu je jasna tehulka, videla som jej vitazny grafik na inom fore, asi len caka na potvrdenie u dokyho a pride nas pozdravit, juuuuj, uz sa chcem aj ja pridat, ale este to musim vydrzat a doliecit sa, ale uz teraz sa tesim na tehulkovanie 😀
ahojte, prisla som vas pozdravit 🙂
je tu niekto?
Ahojte..Tak nejako sa nam to tu aj zacina rozbiehat 🙂 ako sa mate a co mate nove?Ja sa mam dobre a nove nemam niiiic zajtra idem ohladom jednej roboty tak dufam ze ma aj vezmu 😉
halooo..jeej tu to normalne ozilo...som sokovana 🙂
aj ja sa cudujem ze to tu ozilo,ale bolo nacase 😵
ahojte, no samé pekné správy... 😀 😀 😀 😀 svadby, kopance a dobré výsledky..
držím palce tehulkám, nech to pekne dotiahnete až do konca...
a my netehule už by sme sa mohli k nim aj pridať, veď sme tu už len taká "menšina" 😉 😉
ahojte všetky 😎
@sarafortuna Noo uz by sme sa mohli pridat k tehulkam 🙂 ako si napisala sme len taka mensina 😉 🙂
kukuk
@cukruska1920 jeeej kto nakukooool 😀 😀 😀 ako sa mas?
@mafynka no caaaaukoooo...davno som ta nevidela 😀 😀 dobre a ty?
@cukruska1920 ujde to v ramci moznosti,,,rasties rasties?? 😀 😀 😀 😝 uz sa ti to krati
@mafynka nooo rastiem..gulatim sa... v pondelok mam poradnu tak sa dozviem co nove
@cukruska1920 dufam,ze das vediet hned 😀 😀 😀 drzim palce
@mafynka no este jak budem tlacit 😀
@cukruska1920 😀 😀 😀 a meno uz vieme?

Ja som tuuuuuuuuuuuu len som kukala sudnu sien a spravy 😅