icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

janirea
5. jan 2010

ahojte, uz som doma konecne
velvet, micicka,,,vsetko najlepsie 🙂

tuniska,,,my sme zacali v tretom cykle

lu.lu.
5. jan 2010

ahoj lenkka 🙂 - to centrum sa vola hemomedika, kedy si objednana? neviem, ci si citala, ja som dnes isla konzultovat s lekarom moje "vysledky" az na to, ze ziadne neboli 😠 ...tak zase cakam, ja mam inak v zalohe este hemato na slovensku, tam som objednana na 15.2., tak pockam na tieto anglicke vysledky, co mi zistovali a ak to bude malo, mozno pojdem na slov. si to dat spravit....

lu.lu.
5. jan 2010

ahoj janirea-uz si testovala druhykrat,ci este cakas? 🙂

lenkka81
5. jan 2010

lulu, hej citala som, no to tam na ostrovoch maju tiez divný system 😠 tak som tiez zvedavá ako dopadnes...no a k tomu mojmu: ja idem do fakultnej nemocnice v Martine je tam nejaká docentka...lekarka mi povedala/inak strasne zlatá/ze pokial by niekto robil toto konkretne vysetrenie jasne ze by bola aj ona rada keby to slo skor....ale zevraj t robi len ta docentka...inak ja som voalal s tou lekarkou z tej homomediky a ona by ma bola objednala este pred vianocami...co sa mi nezdalo, kedze je na to taký poradovník a je to také nakladné...no co ty na to?

lenkka81
5. jan 2010

no lu.lu tak daco som len nasla...Mudr. fedorová má nejaké cytometrické laboratorium a doc. MUdr dobrotová ma na strosti Národný ustav homostázy a tormbozy...to som vygooglila... 😖

lu.lu.
5. jan 2010

neviem, lenka, podla mna zavisi, ako podrobne ta budu testovat, mozno vo fakultnej je to podrobnejsie? 😒 a kedy si objednana dofakultnej?

lu.lu.
5. jan 2010

to su MUDr. z tej Hemomediky?

lenkka81
5. jan 2010

http://www.hematology.sk/modules.php?name=Forum... tuto stranku som nasla....je tam kadeco zaujmavé a vsetky info. su od lekárov...
ano ja idem do fakultnej...

lenkka81
5. jan 2010

ja uz neviem, ale viem ze vo fakultnej maju svoje pracovisko...už som z toho jelen, skusim to prednostné a uvidim co dalej...

janirea
5. jan 2010

lu.lu,,,uz su testiky aj v albume,,,tak kuknite

inak to je sila s tymi tvojimi vysledkami,,,,to ako si vobec dovolia povedat ze su ok, len tak z brucha a ani si to poriadne neoveria

janga
5. jan 2010

Caute babule,
no konecne som doma, tazky den za nami - boli sme na pohrebe - fuuuuuu, takaaa zima tam je... ale uz som v teplucku - dala som si horucu spchu, uvarila cajik a relaxujem pri vas...
oslavenkynam /velvet, micinka/ vsetko len to naj a splnenie vsetkych snov...
lulu - nemam slov na tych doktorov...
jani kraaasne testiky, len tak dalej... 😉

zuztek
5. jan 2010

ahojte dievcence,

micicka, velvet - pekne meninky vam prajem a samozrejme vytuzene babatka cim skor v brusku 🙂

lulu - s tymi vysledkami je to neskutocne, ale chudak doktor za to nemoze 😕

janirejka - pojdes si dat potvrdit hcg z krvi? to by bolo asi rychlejsie ako cakat na srdiecko... aj ked to je samozrejme najdolezitejsie 🙂 a uz si tu spravicku povedala doma?

janirea
5. jan 2010

zuztek,,,hned vo stvrtok budem volat dokyne, ze kedy mozem prist,,,,ved aj rozmyslam, ze kedy by bolo dobre ist, aby uz aj nieco bolo vidiet,,,ale to by som asi chcela vsetko pokombinovat a asi velmi rychlo 😅

doma to vie iba manzel,,,zatial nikto iny

janirea
5. jan 2010

babulky, chcem sa opytat, aky mate nazor na vlasovy melir teraz,,,moze sa?

chystam sa trochu ozivit vlasy,,no a rozmyslam, ze ci aj ten melir 😒

trinitka87
5. jan 2010

ahojte baby,

janirea gratulujem, ten dnesny testik je uz jasny 😵 😵
ja by som si vypocitala kolko cca som tehu, ktory tyzden a k lekarovi isla hned, vzdy som od zaciatku brala aspon utrogestan

ludka140281
5. jan 2010

janirea su krasne,su tvoje a dve 😀 vela stastia....tfuj,tfuj

zuztek
5. jan 2010

jani, u mna to tak bolo, ze som prisla k dokymu ked este nebolo nic vidiet, tak mi robil "dynamiku hcg", cize mi bral krv 2 dni po sebe, a bol tam pekny narast... potom o par dni bolo vidno vacok a az o dalsi tyzden srdiecko

janga
5. jan 2010

jani ja ked som bola tehu, tak som si ani vlasy nefarbila... aa ako to dopadlo 😖

janirea
5. jan 2010

trini 🙂

dnes som 34 dc,,takze pocitam ze zajtra by mohol byt koniec 3tt od ovu,,,je to este velmi malinko,,,ale aj tak nevydrzim a pojdem,,,,

trinitka87
5. jan 2010

ako som zistila // isla som k lekarovi, a nic nebolo vidno, tak bral krv a povedal, ze MOZE ist aj o mimomat. tehu / to sa chvalabohu nepotvrdilo / a bola som cca 4 tt, potom som isla o 2 tyzdne na kontrolu a bolo ok

janirea
5. jan 2010

ludka 🙂 ,,,to tie tehu virusiky, co si nam priniesla

zuztek, to obdenne meranie hcg aj mne robili predtym, ale uz klesalo,,,,
no co budem tam otravovat, nevyhodia ma 😀

janga,,,ja ozeliem aj ten melir asi,,,aj gelove nechty, aj cokolvek co by malo nejak uskodit

ludka140281
5. jan 2010

janirea necakaj a chod,ja som sla v 5tt a bola som tyzden v nemocnici na pozorovani...chod kym je cas nieco robit...doki mi vravel,ze som mohla prist aj skor

trinitka87
5. jan 2010

veru, vzdali by sme sa asi hociakych drobnosti len aby to vyslo...

janirea
5. jan 2010

ved to trini,,,uvedomujem si ze este nebude nic vidiet a to je oblubene lekarov povedat, ze mimomaternicove,,,to aj mne hovorili predtym,,,no ale zavolam jej,,,nos mi neodtrhne

zuztek
5. jan 2010

no, mne doky povedal, ze ak by tam bol len mierny narast hcg, tak bud sa plod nevyvija, alebo je to mimomaternicove tehu, inak hcg pekne prudko stupa

janirea
5. jan 2010

dobre baby, ste ma uistili,,,,,krv si mozu zobrat kolko chcu, s tym nemam problem 🙂

lenkka81
5. jan 2010

baby zajtra volno...ako dobre, ste tu ktosi?

micicka
5. jan 2010

lenkka, janirea,janga, zuztek a aj vsetkym ostatnym, ak som nahodou na niektoru zabudla, dakujem velmi pekne 😀
určite sa mi z toho mnozstva krasnych priani splni vsetko po com tuzim, ved nechcem toho velmi vela 😉

micicka
5. jan 2010

janijka, krasne čiarocky, pozrela som si fotecky, juj tesim sa.

micicka
5. jan 2010

urobila som grilovany hermelin v alobale, plneny ak neplneny, tak som sa prežralaaaa, juj hroza, kedy sa konecne dostanem do normalu 😠 ale take to bolo dobre, s pečenymi zemiacikmi a zeleninovym salatom.

babule co porabate?