icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkka81
5. jan 2010

no baby asi po hodine prihlasovania, sa mi to podarilo... 😠 mici ten hermelím mam aj ja rada....inak v lidli maju jeden vyyyborný syr...je to hermelin kombinovaný ako keby s nivu..........mnáááám

lenkka81
5. jan 2010

ste vsetky usli?
😠

ludka140281
5. jan 2010

aj ja si prosim hermelin.....
take tehu vyrusiky vam prajem 😀
cakam muzika,nespim a zas celu noc nebudem 😢

janirea
5. jan 2010

uz ide konik konecne,,,,zase nejak haproval

dajte si syriky kym mozte,,,potom by sa tie "smradave" nemali papat ,,,inak ja mam tiez rada syr, chodievame do metra na ementaler,,,to je tiez dobrota

lenkaxy
autor
5. jan 2010

velvet - VSETKO NAJKRAJSIE K MENINKAM 🙂

lu.lu - asi by som ich v tom *Londone ubebala 😠 smradi! No čo už, asi sa budeme spoliehat na to, že, kto si počká,ten sa dočká.

lenkaxy
autor
5. jan 2010

janierka - - juuuj takltiež GRATULUJEM, a zároven držím pršteky 🙂

lenkaxy
autor
5. jan 2010

aj micicka je Aďuša - talk tiež gratulujem! Všetkého vela naj prajem 🙂

lenkaxy
autor
5. jan 2010

Jooj babulky, vy sem nikto nechdíte takto neskoro? No mne sa skôr bohužiaľ nedá, sem prísť 😉 Šo už?

Ja som už čo-to popila vínečka červeného 😀 , sme boli u známych a mali takého krásneho synčeka, ako tretie mimčo, už má 1,5r. a pekne chodí, to je na chlapčeka perfišné, že? Predtým 2 dievčence, sú neskutočné 🙂 🙂 , ako pomáhajú, supeeer 🙂 Tak to by asi bolo lepšie mať prvé dievčatko. A ja som vždy chcela ako prvého syna, tak si to naplánujem naopak??? 😉

vifinka
6. jan 2010

Ahojte kocky, po dlhej dobe sa vam hlasim. V praci mame frmol, tak na konika nie je cas...Vidim, ze sa tu snazilkuje o dusu. JANI, g r a t u l u j em k dvom //. Dufam, ze ta coskoro budeme nasledovat. U mna sa madam MS este stale nedostavila, v piatok to bude presne 7 tyzdnov a druha MS nikde... Rano som si pre istotku robila test a negativny :-/. Ak sa neukaze v piatok, v pondelok pojdem na "vcelicku". 🙂

janga
6. jan 2010

Ahooojteeee,
ja som vcera zalomila jak babo, sa mi zdalo ze som mala aj teplotu zvysenu, ale dnes uz pohodickaaaaa... Vonku je kraaaasne a stale snezi, asi niekam vybehneme do prirody...
MM tu este majstruje s chladnickou /chcela som aby pretocil dvere/, tak neviem, ci nebudeme kupovat novu 😀
Ja mam dnes den MS, tak som cela taka nijaka, uz od rana vrcim, tak sa musim premoct, lebo mm sa uz vyhraza, z ma vymeni 😀 😀 😀 No neviem kde by nasiel lepsiu 😀

ivanap6
6. jan 2010

Ahojte babule, aj ja sa ozývam po dlhej dobe, tiež málo času, ale čítam vás.
No a píšem, lebo sa chcem pochváliť, že dnes ráno som konečne dostala prvú MS po 37 dňoch po kyr.
Ešte nikdy som sa z MS tak netešila, už som sa bála že ani nepríde.
Je užasné, že tu máme už aj tehošky, gratulujem a čoskoro sa pridáme aj my 😉

vifinka
6. jan 2010

Ivi, upne ta chapem, ja som dostala prvu MS po 49 dnoch a na druhu cakam uz 47 den ☹

janga
6. jan 2010

Ja som s tymto prosblem nemala cyklus predtym som mala 31 - aj 1. ms som dostala na 31. den - aspon nieco pozitivne 😅

vifinka
6. jan 2010

pozitivne je, ze ju aspon dostaneme. ja som tiez na tu prvu tesila ako nikdy predtym 😀 . Ked som brala HA, tak mi chodila MS ako hodinky, a teraz ze 49 dni ☹ Podla mojho MM som asi tehos, ale testik tomu vobec nenasvedcuje 😕

ivanap6
6. jan 2010

vifinka, to ma mrzí, ale ako si povedala, hlavne že ju máme. Mám kamarátku, ktorá bez HA nemá MS vôbec, vraj jej nedozrievajú vajíčka a tuším sa jej vôbec nevytvára hormon myslím progesteron. Zatiaľ to nerieši, nemá partnera... janga závidíme pravidelný cyklus, ale v dobrom 😉

janga
6. jan 2010

no my uz sme doma zo zdravotnej prechadzky, fajneee je vonku 🙂 licka mam jak marfusa 😀

tun1ska
6. jan 2010

Ja ked som vysadila HAK, tak som so svojim synom otehotnela hneď na prú "šupu" pred 9 rokmi.... 😅 A je , chválabohu, zdravý

zuztek
6. jan 2010

ahojte, ja mam dnes pracovny den - doobeda v robote, potom nakup, pranie a teraz varenie 😅 a to je vraj sviatok...

ivana - gratulujem, ja som dnes tiez 37.den po, este MS neprisla ale mam taky pocit ze je to otazka 1-2 dni... tak uz aby bolo potom, najlepsie by teda bolo keby uz som mala za sebou 3 MS 🙂

cukruska1920
6. jan 2010

Ahojte cicusky...co porabate?

zuztek
6. jan 2010

ahoj cukrus, akurat by mal byt dovareny segedin, tak sa idem napapkat 🙂

janirea
6. jan 2010

ahojte,,,ja som sa akurat vratila od kadernicky,,,ukecala som znamu, co ma česala na svadbu a zobrala aj maminu,,,aj ked je sviatok 😅 ,,,taku mam teraz lahsiu hlavu,,,10 cm je prec z vlasov,,,este ze mm nie je doma, by hromzil 😀 ,,,,,fuuu, ale mala tam este jednu zenu a tej robila trvalu, no tak mi to smrdelo,,,brrr

baby, super ze uz dosla prva MS,,,,ja viem ako sa tesite,,, 🙂 ,,,a tym sa uz skracuje aj obdobie kym budete moct snazilkovat

cukruska1920
6. jan 2010

baby...mne sa blizi ovu...jupiii

janirea
6. jan 2010

cukrus,,,tak nacase vypustit chlapcov za chvilku 😉

cukruska1920
6. jan 2010

a myslis ze ich netreba setrit az na ovu?

janirea
6. jan 2010

myslim, ze nie,,,oni sa stihnu znovu vytvorit,,my sme tiez nesetrili na ovu

cukor
6. jan 2010

netreba spekulovat..... 😉 treba sa sekat ....bez toho to nejde....... 😉

ninockaskv
6. jan 2010

ahojte, prisla som kuknut janirea, ci sa vsetko dobre vyvija.. ja viem, ze treba mysliet pozitivne, vsetkym to aj vravim (mne sa to stale nedari), ale dufam, ze je vsetko ok.. a ze si tento rok nastarovala vlnu tehotiek, ci uz prirodzena alebo IVF

baby, len som vas tak zbezne prebehla.. na cykly nechcete vyskusat homeopatiu? alebo bylinky? ja sice mam ms pravidlenu ako hodinky, aj po porode, len my mame nepriechodne vajickovody, takze nam to je prd platne.. 😅

a niekde som zahliadla segedin, ten lubim, len ho neviem varit.. xixix

velvet26
6. jan 2010

ahojte kocky...hlasim sa... 🙂
mali sme navstevu, prisli moji rodicia, aj svokrovci, plus manzelov ujo a moj brat s frajerkou....veeelmi dobre bolo..bytik sa im hrozne paci, hlavne brachovi..posedeli sme, popapali, popijilil...fajn, aj krasne darceky som dostala, toustovac, rucny mixer od philippsu, dalsiu macku do mojej zbierky, tentoraz plysovu,kytice a super nausnice aj naramok od brachovej frajerky, ma vkus...
tak uz spokojne mozem konikovat.. 😉

velvet26
6. jan 2010

co porabate vy?
inak janirejka, kraaaasne testiky mas, som sa pokochala.. 😵
k dr. by si uz aj mohla ist, ci nie? ja som isla, ked mi meskali 8 dni a bol uz aj vacok vidiet...tak pekne chod..
inak, tebe tusim nenasli ziadnu mutaciu, ze? inak by si asi hned sla..ale takto to bude stacit, aby aspon uz vacok bolo vidno...

ninockaskv
6. jan 2010

velvet, ty mas uplne super svokrusu? a buduca svagrinama vkus? my vzdy dostavame take lapace prachov...x ixixi a ty si macacia... ?