icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

sarafortuna
27. sep 2010

@mafynka, mafy ďakujem... no ja som "ťažký prípad" - rozhádzaný cyklus, anovuláky, stresy - od januára musím hľadať novú prácu... tak rada by som bola tehuľka... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ všetko by bolo jednoduchšie...
ale dočkám sa hádam aj ja... 😔 😔 😔
papa brušká 😉 😉 😉

dadqa86
27. sep 2010

Ahojte baby 🙂

mafynka
27. sep 2010

@dadqa86 ahooooj

@sarafortuna neboj,,dockas sa,,,len trpezlivost

dadqa86
28. sep 2010

@mafynka Ahoj moja ako sa mas? a co nove? 🙂

mafynka
28. sep 2010

@dadqa86 ahoj,,nic nove,,,oddychujem,,,a co ty??,,,ako sa ma drobec?

dadqa86
28. sep 2010

@mafynka No ja som dnes bola na tej hematologii brali mi krv do dvoch ampuliek hned som si pockala aj na vysledky to som cakala len Hodinku a isla som z vysledkami na hematologiu k doktorke ta si ma zavolala a povedala mi ze vsetky vysledky su zatial v poriadku cize v Norme,ale predpisala mi CLEXANE injekcie do bruska si musim pichat v Pondelok,v Stredu a Piatok 3x do tyzdna a je ich tam 10....Dnes mi manzel pichol prvu lebo mne sa trasu ruky ja si to nemozem pichat 😝 ale ujde to celkom som sa bala ako male dieta 😀 a drobec sa ma asi dobre je mi zle ako psovi 😒

sarafortuna
28. sep 2010

@dadqa86, a ty máš trombofíliu či prečo ti to dali?

dadqa86
28. sep 2010

@sarafortuna No neviem asi ju mam ked mi dali pichat si injekcie mala som velmi hustu krv tak asi preto..inak som mala vsetky vysledky v norme a v pohode 😒

sarafortuna
28. sep 2010

@dadqa86, tak to je dobre ... aspoň to budeš mať "poistené" ... tak držím palce. 😉

dadqa86
28. sep 2010

@sarafortuna Ja len dufam ze sa nam to konecne podari a donosim az do konca a vsetko bude ako ma byt strasne sa bojim ☹

mafynka
28. sep 2010

@dadqa86 tesim sa,ze su dobre vysledky,,neboj nic,,uz to dobre dopadne

dadqa86
28. sep 2010

@mafynka No dufam aj ja 🙂

mafynka
28. sep 2010

@dadqa86 neboj,,citis sa dobre az na tie nevolnosti?

dadqa86
28. sep 2010

@mafynka Ano presne tak citim sa dobre az na tie nevolnosti 😒

mafynka
28. sep 2010

@dadqa86 tak vidis,,vsetko bude fajn

dadqa86
28. sep 2010

@mafynka Sa uz neviem dockat a co ty moja co mas nove?uz je to v pohode?

mafynka
28. sep 2010

@dadqa86 ako sa to vezme,,celkom sa to dalo prezit cez vikend,,,aj ked mam obavy,co bude a ako to bude

dadqa86
28. sep 2010

@mafynka Tak to ti verim....No,ale jedno je iste ze nejako uz urcite bude 🙂

mafynka
28. sep 2010

@dadqa86 ved hej,,len je to tazke

dadqa86
28. sep 2010

@mafynka No to veru je...Mne je zle od rana sa citim ako mechom udreta po hlave... ☹

mafynka
28. sep 2010

@dadqa86 neboj,,to prejde od isteho casu,,,kedy ides k dokimu?

dadqa86
28. sep 2010

@mafynka No k dokimu idem az 20-teho na kontrolu a pravdepodobne ma posle aj na ultrazvuk to budem mat este len strach lebo pri ultrazvuku mi povedali ze malicke obydva nemali srdiecka 😢 sa bojim

mafynka
28. sep 2010

@dadqa86 aj ja som sa velmi bala,,,,ale bol to uzasny pocit, ked bilo srdiecko

dadqa86
28. sep 2010

@mafynka No dufam ze sa toho dozijem aj ja uz konecne 🙂

mafynka
28. sep 2010

@dadqa86 ufff ja som bola v sprche,,a co som sa ja nafucala,kym som si nohy oholila 😀 😀 😀 uz to nie je co byvalo,,uz ani nohy nedokazem skrcit, bo mi brusko zavadzia,,vsak ja uz sa neviem zohnut, ani ked sa obuvam 😀 😀 😀 to bude este zabava kym porodim

mafynka
29. sep 2010

@dadqa86 no ako si prezila noc??,,,,bolelo stale??

dadqa86
29. sep 2010

@mafynka Jooj moja bolelo,ale potom nejako prestalo tak som zaspala na 2-hodinky ☹ teraz cez den som dospavala,ale teraz je to fajne necitim nic len sa bojim zase na vecer ked ma prist ☹

nika195
30. sep 2010

ahojte možem sa pridať ja som potratila v marci a ešte stale sa nam nedari otehonieť,,,čitala som že niektore tieš potratili ☹ baby po akej dobe ste boli opať teho???
@dadqa86
@mafynka -gratulujem vam.. 🙂

dadqa86
30. sep 2010

@nika195 Dakujeme velmi pekne 😉 🙂 Ja ked som otehotnela prvy krat som potratila vo Februari potom som 2-mesiace nato otehotnela znovu a potratila som v 11 tyzdni teraz som otehotnela po 3-krat,ale to trvalo uz vyse roka 😉

nika195
30. sep 2010

@dadqa86 ..Nieje zač ved si si už zažila toho dosť zleho teraz nech len všetko dobre dopadne držim palce
ja tak velmi tužim po babetku dufam že raz aj ja budem štasna mamina..