Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Ahojte baby 🙂
@dadqa86 ahooooj
@sarafortuna neboj,,dockas sa,,,len trpezlivost
@mafynka No ja som dnes bola na tej hematologii brali mi krv do dvoch ampuliek hned som si pockala aj na vysledky to som cakala len Hodinku a isla som z vysledkami na hematologiu k doktorke ta si ma zavolala a povedala mi ze vsetky vysledky su zatial v poriadku cize v Norme,ale predpisala mi CLEXANE injekcie do bruska si musim pichat v Pondelok,v Stredu a Piatok 3x do tyzdna a je ich tam 10....Dnes mi manzel pichol prvu lebo mne sa trasu ruky ja si to nemozem pichat 😝 ale ujde to celkom som sa bala ako male dieta 😀 a drobec sa ma asi dobre je mi zle ako psovi 😒
@dadqa86, a ty máš trombofíliu či prečo ti to dali?
@sarafortuna No neviem asi ju mam ked mi dali pichat si injekcie mala som velmi hustu krv tak asi preto..inak som mala vsetky vysledky v norme a v pohode 😒
@dadqa86, tak to je dobre ... aspoň to budeš mať "poistené" ... tak držím palce. 😉
@sarafortuna Ja len dufam ze sa nam to konecne podari a donosim az do konca a vsetko bude ako ma byt strasne sa bojim ☹

@mafynka, mafy ďakujem... no ja som "ťažký prípad" - rozhádzaný cyklus, anovuláky, stresy - od januára musím hľadať novú prácu... tak rada by som bola tehuľka... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ všetko by bolo jednoduchšie...
ale dočkám sa hádam aj ja... 😔 😔 😔
papa brušká 😉 😉 😉