icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

nika195
7. okt 2010

@mafynka .mysliš že duphaston my neak pomože??
ano duphaston my predpisal doktor

mafynka
7. okt 2010

@nika195 ja som otehu vdaka nemu..upravil mi cyklus a uz ked nic ine,aspon som presne vedela kedy je ovulka..po tretej davke som otehu..dovtedy sa nam nedarilo

nika195
7. okt 2010

@mafynka a kolko ste sa pokušali o babo pred duphastonom?

mafynka
7. okt 2010

@nika195 takmer rok

nika195
7. okt 2010

@mafynka -dakujem ti dufam že to vide po duphastone ☹
si ma povzbudila

mafynka
7. okt 2010

@nika195 urcite..a my sme snazilkovali kazdy druhy den..potom som brala duphaston kazdy den az do 18teho tt..a pomohol mi velmi..ja som nevedela plod udrzat..tak aj v tomto smere bol fajn

dadqa86
7. okt 2010

@mafynka No ja som kedysi fajcila tiez pri tych prvych 2-tehu som hulila,ale prestala som som konecne dostala rozum ide to do penazi strasne a nechcem dropcovi ublizit.... 🙂 Aj ja mavam obcas take stavy ze si musim poplakat mi pride luto zase ze niesom s maminou a ockom a zacnem plakat ☹ nemam ani ja peniazky aby som mohla ist za nimi ☹

mafynka
7. okt 2010

@dadqa86 no ja mam teraz depky z toho,ze mam par hodin kurzu..koli ktorym musim ostavat u priatela..a to znamena chodit na obedy do mesta a mi to pride ako zbytocne utracanie..a aj to,ze uz som si zvykla u nasich, s mamkou kazdy den..a tu ma to ubija..dnes si aj mamka vsimla,ze svokra je cudna..a teraz treba pokupit postielku,kocik a tak..videla som tu postielky len konstrukciu za 150euro..najlacnejsiu za80..plus matrac za50 a plus vyplne a vankusiky za 60..volala mi kamoska,ze mi z nemecka donesie komplet postielku s matracom aj vsetkym za110euro..tak som vzala..ja sa snazim usetrit a svokra to osomrala,ze naco tak skoro kupujem,ze co ked sa daco prihodi..ze kde potom predam..mi to pride akokeby to privolavala..mamka ma naopak chape a kalkuluje so mnou

dadqa86
7. okt 2010

@mafynka No to poznam moja to aj mne hovoria ze naco tak skoro chcem nieco kupovat...lenze ja to mam jednym uchom dnu a druhim von jediny kto ma chape je moji rodicia a muz...iny apsolutne a ani ma nezaujimaju aby som sa ja kazdy den rozculovala to nemam zapotreby....

mafynka
7. okt 2010

@dadqa86 lenze vies ako mi to tazko padne,ked si nieco kupim ,tesim sa z toho a svokra ma vo dverach schyti a osomre,ze naco kupujem stale biele..ze je to neprakticke..kupila som si supravicky na vonka biele,take hunate..lebo sa mi to lubi male babo v bielom..a v kociku sa to nema ako extra zamazat..aj deku do kocika chcem bielu,bo budem mat cierny kocik..a skor dam do pracky vyvarit biele,ako kombinovat farby,aby sa mi nezfarbilo..svokra neda ani korunu,tak co sa miesa,co kupujem za vlastne peniaze..mamka ked daco kupim,rozlozi po gauci a tesi sa z toho a chodi to stale okukavat..sa tesi so mnou a nesomre mi do nicoho

dadqa86
7. okt 2010

@mafynka no moja nemas o nic lepsiu svokru ako ja prepac ze ti to tak pisem,ale je to tak..ja tiez nemam bohvieaku svokru a to mi mozes veryt ja snou zijem pod jednou strechov tak viem ocom hovorim uz mi tu slaha na mozog tak rada by som vypadla do Zvolena k nasim,ale nemam zaco 😢 az mi je doplacu..Moja vyser sa na svokru s prepacenim jej problem nech somre kolko chce su to tvoje peniaze nie jej tak nech sa nestara....

sarafortuna
7. okt 2010

@mafynka, ahojte.... mafy, nezaťažuj sa svokrou, hoci viem, že to nie je ľahké.. 🙂 🙂 🙂 dôležitý je pokladík v brušku... šak svokra možno RAZ pochopí, ako sa správa... 😉

ten duphik ti prečo doktor predpísal? pýtam sa preto, že sa mi dosť rozhádzal cyklus a ovulka príde dosť zriedkavo, tak uvažujem, že asi pojdem čo najskôr aspoň po duphaston, nech sa mi to ešte viac nedokafre...

držím palce, dievčence... a už viem, aká je najkrajšia knižka na svete... 🙂 🙂 🙂 a túžim po nej... 😀 😀 😀

mafynka
7. okt 2010

@dadqa86 ty si zo zvolena?ja som sa tam narodila...ja sa bojim len toho,ze ked sa maly narodi a budeme uz vo svojom.tak svokra bude od rana do vecera u nas,a bude sa do vsetkeho miesat..ze budem viac unavena z nej ako z drobca
@sarafortuna ahooj,rada ta vidim..duphaston mi predpisala na podporu folikov a upravu cyklu..bola presvedcena,ze po nom otehotniem

sarafortuna
7. okt 2010

@mafynka, no veru budúci týždeň pojdem k svojmu dr. a nech už ma rieši.... so mnou je to stále horšie a horšie...no dúfam, že to budú "len" hormóny...
papa

mafynka
7. okt 2010

@sarafortuna no su to hormony..ale co uz,ked moje telo si nevedelo same pomoct..skus to

mafynka
7. okt 2010

@dadqa86 ozaj,pichajdujes?

dadqa86
7. okt 2010

@mafynka Ano ja som zo Zvolena narodila som sa tam a zila som tam az pokym som sa nevydala 🙂 mam tam rodicov a ano este stale pichajdujem aj budem az do 9-mesiaca 😒

mafynka
7. okt 2010

@dadqa86 a teraz kde byvas?

dadqa86
7. okt 2010

@mafynka Teraz byvam v Presove u svokri aj z muzom

nika195
9. okt 2010

ahojte baby tak už som začala z duphastonom snad to vide 😉

@dadqa86 -aj ty si uživala duphaston??

nika195
9. okt 2010

@mafynka -ja neviem vobec kedy mam ovulku ☹ ☹ kedže tie cykli som mala uplne blbe a dlhé☹

dadqa86
9. okt 2010

@nika195 Ja som uzivala duphaston len pocas mojich 2-tehotenstvach,ale teraz toto retie uz nie

mafynka
9. okt 2010

@nika195 aj ja som mala dlhe cykly..mwinimalne 31dnove..este jedna kocka mi vtedy radila sarapis soja..alebo take daco..vraj vela zien potom otehu..a ta kocka dva roky sa snazili..a uz ma doma princeznicku

mafynka
9. okt 2010

@dadqa86 no ako moja? Ako drobec?

dadqa86
9. okt 2010

@mafynka Nooo nato ze mi je zle cely den tak sa ma drobec asi dobre 🙂 a co ty?

mafynka
9. okt 2010

@dadqa86 to je super,ze ti je zle..tesim sa..ja sa mam v celku fajn..len drobec malo kopka..tento tyzden idem na glukozu a ten dalsi na kontrolu

mafynka
9. okt 2010

A objednala som si krasnu postielku

dadqa86
9. okt 2010

@mafynka No dufam ze je vsetko oki 🙂 a aku postielku?

mafynka
9. okt 2010

@dadqa86 taka drevena co sa da prerobit na postel..plus ma aj matrac a vankusiky..a len za 100euro

dadqa86
9. okt 2010

@mafynka 😨 no pekne ja by som chcela nejaku takuto asi 🙂