icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

dadqa86
30. okt 2010

@mafynka Ahoj aj ja som rada ze vsetko je v poraidku a co ty moja ako sa mae a malicky sa ma ako?

velvet26
3. nov 2010

ahoooojte babule... 🙂
hlasim sa po dlhej dobe, sice som vas pocas nej citala, ale neprispievala, no uz je najvyssi cas..
cakame babatko, vsetko je v poriadku, som v 14 tt, dr. mi robil aj vcera 4 D sono a mal by to byt CHLAPCEK 🙂 🙂 🙂 😵
zatial na takych 80% to tak vyzera, nabuduce mi potvrdi na isto...ale mame aj fotku pipika a vajok...tak dievcatko z toho uz asi nebude... 😀
tesim sa z tehuliek co su tu, nasa temicka sa veru naplna.. 😉 drzte sa baby vsetky, nebudem pisat asi tak moc casto, ale na facebooku ma najdete... 🙂
papa

tinipini
3. nov 2010

@velvet26

ahoj,

zo sdca Ti blahoželám a teším sa s Tebou, všetko dobré 🙂

monulicka
3. nov 2010

@velvet26 aj ja moc gratulujem a tesim sa ze ste ok a zelam moc moc stasticka aby ste dosli do uspesneho konca 😀

velvet26
3. nov 2010

tinipini, monulicka ste zlate baby, dakujem vam moc... 🙂 tehulke tini drzim aj ja palceky a maminke monulicke krasne chvilky s jojkom... 😵

awe
3. nov 2010

@velvet26 este raz velmi, velmi blahozelam, drzkajte sa az do maja 😉 😵 😵 😵

cukruska1920
3. nov 2010

@velvet26 jeeej...gratulujem...zelam vela stastia nech to dotiahnes az do porodu 😉

velvet26
4. nov 2010

awe, cukruska, dakujem moc... 🙂 pevne verim aj ja..chodim aj na kontroly na hematologiu, vysledky mam v poriadku, picham si fraxik tak malo by to byt ok.. 🙂

mafynka
4. nov 2010

@velvet26 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dadqa86
4. nov 2010

@velvet26 Mooc moooc gratulujem 😉 😉 😉 😉 a inak dobry vecer sa praje je tu niekto?

velvet26
5. nov 2010

mafynka...dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉
dadqa, medzi nami je len tyzden rozdiel, mozno budeme rodit aj naraz... 😉

velvet26
5. nov 2010

mafynka...dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉
dadqa, medzi nami je len tyzden rozdiel, mozno budeme rodit aj naraz... 😉

sarafortuna
6. nov 2010

@velvet26. blahoželám a držím palce...
vy ste všetky také šikovné.... 🙂 🙂 🙂 🙂

zuztek
6. nov 2010

@sarafortuna vsetky nie, este som tu ja s mojou ureaplazmou 😀 😀 😀 esteze sa vie na tom clovek sem-tam aj zasmiat 😅
@velvet26 gratulujem a velmi drzim palceky, 14tt je uz pekne cislo, o par mesiacov uz budes maminou 😵 😵 😵

sarafortuna
7. nov 2010

@zuztek, juj, no mne to už riadne klepe na mozog... ☹

moniquie
7. nov 2010

velvet : no konecne je radostna sprava vonku,, super tyzden,,, len tak dalej drzim moc moc palecky,,
aj ostatnym kockam vela stastia 🙂

u nas nic nove, opakovana glukoza je ok, takze hor sa na sladkosti, hihi, i ked mi vo vahe moc nepomahaju, stale sa neviem vyskriabat nad dve kila navyse ..

velvet26
7. nov 2010

ahojte baby, dakujem mooooc, pevne verim, ze to potiahnem az do uspesneho konca... 😵 😉 😉 😉 😵
akurat pozeram, ze uz mi nabehol v pase dnes 15 tt...super, len tak dalej..

baby, aky krasny sok sme dnes zazili, mam kamaratku, este vcera u mna bola, caka dievcatko, vsetko si pre malu nakupili v ruzovom a dnes volal jej muzik ze uz porodila a chlapceka.... 😅 😅 😅 😅 😅 😵 teeeda, nechapem ako sa jej dr. mohla pomylit, ale oni si ani nedali vytlacit fotku pohlavia ani si nedali urobit video, tak teraz bude asi maly chodit v ruzovom, ale to nic, hlavne nech je zdravucky... 😵 😵 😵

velvet26
7. nov 2010

@zuztek
@sarafortuna babule, nebojte, cochvilka aj vy budete nosit svoj poklad v brusku, uvidite....ani my sme to nejako nesilili, podarilo sa v auguste, kedy som bola oddychnuta po dovolenke, mali sme vyrocie svadby, ocino 60 tku a sup, zadarilo sa...tesim sa, no zatial este tak opatrne, no verim ze to bude dobre... 🙂

tinipini
7. nov 2010

@velvet26
vidíš, aké príjemné prekvapko má tvoja kamoška 🙂

a práve pozerám, že ty si augustová snažilka aj sa to vtedy zadarilo 😵

ivanap6
7. nov 2010

Ahojte baby,
aj ja sa hlasim po dlhsej dobe, normalne nestiham. Som rada, ze som sem zavitala, tusim to tu ozilo trosku 🙂
A velmi ma potesili novinky, Velvet - super gratulujem, moc sa z vas tesim 😵

My sa mame aj s malou Miskou v brusko super, o dva tyzdne uz budem na materskej, uz sa neviem dockat, lebo som zacala byt strasne unavena a nemotorna. Citim ze potrebujem stale viac a viac oddychovat. Pribrala som 11 kilov doteraz 😅 Zajtra idem na ultrazvuk na prietoky, tak sa tesim.

Drzkajte sa, papa

dadqa86
7. nov 2010

@velvet26 No to dufam ze budeme rodit naraz 😀 potom by sme si mali dat nejako vediet 😉

dadqa86
7. nov 2010

A inak Ahojte 🙂

vifinka
8. nov 2010

Ahojte kocky, po dllllllhej dobe som sa na vas prisla pozriet a GRATULUJEM vsetkym tehulkam! My to uz mame "za par" a uz sa veeeeelmi tesime 😉 Posledny mesiac je sice uz len o riadnych kopancoch po rebra a nocnom chodeni na zachod 😅 Uzivajte si tehulkovanie, je to kraaaasne!

mafynka
9. nov 2010

ahojte flakacky 😀 😀 😀 😀

konecne trochu veselsie tu je,,,,nam dnes pride kocik,,tak sa nan desne tesim,,dufam,ze bude taky paradny ako na fotke,,,ja idem pomaly do mesta,,,ucim jedneho tupca,,,moc sa mi nechce, bo s nim to nema vyznam,,,fakt je tupy ako take poleno,,,ale aspon si dame v meste kebab,,,len to jedine ma zenie von 😀 😀 😀 😀

zajtra mame poradnu,tak na nas myslite,,bo ja sa strasne bojim,ze ma zasa zavrie do nemky

@vifinka fuhaaa,,tak ty uz zachvilku rodis 😀 😀 😀 sa musis teraz denne hlasit, ze si este kinderko 😀 😀

@ivanap6 ty kokos,,,uz aj ma mam 10 kilo na sebe,,a to este nie som tak daleko ako ty 😀 😀 😀 do piateho mesiaca ani kilo som nepribrala,,,a teraz to zacina,,,ale to bude asi tym,ze na ranajky si dam kremes,,,a kooooopec sladkeho vypekam,,,ja ani jest nemusim,,hlavne,ze mam kolaceee 😀 😀

@velvet26 ja som tiez zazila sok,,bo mam jedneho kamarata,,,oni niekolko krat prisli o babo,,nedarilo sa im dlhe roky,,,a uz sa aj rozviest koli tomu chceli,,,a tak mi vola a stale preziva so mnou moje tehu,,pyta sa na vsetko a tak,,,,no a on mi nedavno vravi,ze budeme kocikovat spolu,,,,tak ja na neho kukam,ze ako to,,,tak jeho zenuska je uz v 37tt,,,,a to som ani netusila,ze je opat tehu,,tajnoskar jeden,,ale tak mooooc im to prajem,,,,ale inak aj ja mam kamosku, co cakali dievcatko a tyzden pred porodom im oznamili,ze budu mat chlapceka,,,tak tomasko chodi v ruzovom 😀 😀
@dadqa86 a ty flakacka sa mas ako??co brusko,poslucha??

dadqa86
9. nov 2010

@mafynka Ze flakacka 😀 😀 😀 😀 mam sa dobre a brusko poslucha len nejako velmi pomaly rastieme som zvedava ked pojdem do poradne tento Svrtok ze co je nove a co nam povedia...sa neviem dockat,ale inak je to v pohode... a co ty?ako sa mas ty?

mafynka
9. nov 2010

@dadqa86 tak ja sa mam dobre,,,ja idem na poradnu zajtra,,sa tak bojiiim

dadqa86
9. nov 2010

@mafynka Neboj sa daj potom vediet ako si dopadla musis len veryt 😉 a uvidis vsetko dobre dopadne

mafynka
10. nov 2010

dobre rano flakackyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dadqa86
10. nov 2010

@mafynka Ahoj flakacka 😀 😀

mafynka
10. nov 2010

@dadqa86 nemam chut pisat..len oznamujem,ze idem do nemocnice lezat az do konca

velvet26
10. nov 2010

@mafynka to ma velmi mrzi.... ☹ ale urcite vsetko dobre dopadne, postaraju sa o teba, drzte sa aj s malinkym, budem na vas mysliet... 😵