Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
@janirea teraz spinka...v noci sme moc nepospali tak dohana
@cukruska1920 jasne, pozeram kazdy tyzden cez google si vyhladavam viacero stranok aj ceskych a citam co nove babatko robi, ako sa vyvija, je to zaujimave... 🙂
@cukruska1920
mala by si si aj ty s nim trosku pospat, ak bude cez noc hore
,,,a ja odchod z prace, uz by aj bolo nacase 🙂
papa
ahojte, juuj baby, tak vam zavidim tie tt, samozrejme ze v dobrom 😵 stale si hovorim, ze musim vydrzat, ze raz to pride, ale je mi to na figu ked sa stale necitim zdravotne fit, pravdepodobne sa ma este drzi ta ureaplazma, aj ked posledne 2 vytery uz boli negativne... s mm sme tomu dali teraz volny priebeh, tak uvidime co prinesu najlblizsie mesiace, ak by sa zapaly opakovali tak to budeme asi riesit cez IUI...
inak na druhom fore kde chodim sa sem tam objavi aj lulu, skoda ze sa nepride aj sem ukazat, viem len tolko ze babo je zdravucke a ze by to malo byt dievcatko 😉 a tusim je v 17-18tt...
ahojte kočky, ako vidím vracajú sa sem staré známe 🙂
ja vás priebežne čítam, aj keď som nepripísala už veľmi dlho nič.
veľmi všetkým tehukám držím palčeky a prajem zdravie a pohodičku, dávajte si na seba a bábatenká pozor.
nám sa podarilo aj druhý raz otehotnieť, ale bohužiaľ zase sa bábatku u mňa nepáčilo ☹ tak veľmi dúfam, že do tretice všetko dobre. takže netehuliek tu nás je ešte viacej 😉 zatiaľ je to u m§a čerstvé, som len 10 dní po kyrete, takže so snažením ešte chvíločku počkáme. možno aj nejaké vyšetrenia podstúpim, aj keď mám pocit, že nič nezistia, veď uvidíme a necháme to na osud 😉
držkajte sa tehulky aj netehulky a priebežne informujte a pridávajte pozitívne správičky, aby ste ma trošku povzbudili
Ahojte baby...Tak ako sa mate?Ja som sa na chvilku odmlcala lebo som mala teraz toho dost....Mafynke som pisala sms-ku,ale nejako mi neodpisuje ☹ dufam ze sa nic vazne nestalo ak by mi napisala dam vam hned vediet....Ja sa mam dobre male rastie ako ma dokonca citim take steklenie v brusku tak som rada...13-mame poradnu takze uvidime co nove....tak prajem prijemny zvysok dna zatial 🙂
ahojte..
micicka, urcite vam to nabuduce vyjde a to vsetkym kockam, co este na to cakaju...verim tomu, inak to ani nemoze byt.. 😉 🙂 😉
dadga, no super, neboj mafynka sa ma fajn...predchvilkou som s nou pisala na facebooku...urcite sa ti ozve a mozno ju uz buduci tyzden pustia z nemocky domkov...
a to steklenie je super, ze...aj to moje uz dava o sebe vediet... 😵 😵 😵 tak drzim na dalsiu poradnu palce a uz sa asi aj dozviete co cakate... 😉
ahojte..
micicka, urcite vam to nabuduce vyjde a to vsetkym kockam, co este na to cakaju...verim tomu, inak to ani nemoze byt.. 😉 🙂 😉
dadga, no super, neboj mafynka sa ma fajn...predchvilkou som s nou pisala na facebooku...urcite sa ti ozve a mozno ju uz buduci tyzden pustia z nemocky domkov...
a to steklenie je super, ze...aj to moje uz dava o sebe vediet... 😵 😵 😵 tak drzim na dalsiu poradnu palce a uz sa asi aj dozviete co cakate... 😉
ahojte baby, ak by ste mohli prosím o pomoc viď súkromná téma pomoc pre dávidka
ahojte kočandy 🙂
janirea + velvet, ďakujem veľmi pekne za povzbudenie. dúfam, že do tretice to fakt vyjde, aj doki mi povedal, že určite áno a keď by sa nebodaj niečo stalo, že sa bude hnevať sám na seba!
znášam to celkom dobre, ani toľko neplačem ako po prvom, ale myslím na to stále, ale to musí byť. už aby prišla prvá mrcha 🙂
držím vám všetkým palčeky, máme tu krásnu bielu zimu - mňa to tak teší, aj keď potom tá člapkanica, ale to budeme až potom nadávať, teraz si vychutnávam bielo a čisto 😀
mici, tak to mas dost cerstve, je mi to luto, ale som rada ze to neberies az tak tragicky, s optimizmom sa dusicka rychlejsie zahoji a verim ze to do tretice vyjde, drzim palce 🙂
@zuztek ďakujem veľmi pekne za povzbudenie 😉 nerozumiem tomu, ako je možné, že som celkovo v pohode, myslela som, že budem v slzách oveľa dlhšie. ale zase stále na to myslím, stále premýšľam prečo a aké vyšetrenia si vybaviť a čítam po internete a tak. myseľ sa ešte celkom nespamätala, ale aj to bude 🙂
juj a hlavne mám strašnú chuť na sex - to ma chytilo už týždeň po kyrete 😅 nechápem 😀
zuztek tebe držím veľmi palčeky, aby ureaplazmy zmizli a aby sa vám čo najskôr zadarilo, tak tfuj tfuj tfuj - veľa šťastia 🙂
@micicka neviem ci si si vybavovala uz v minulosti vysetrenie na hematologii na trombofilne syndromy, ak nie, tak urcite si ho daj spravit, mne nasli napr. trombofilny vrodeny stav a riesi sa to jednoducho injekciami v tehu...a nie je to veru nic hrozne...no a klasika dalej by to malo byt vysetrenie na infektologii, endokrinologii pripadne genetike..drzim palce... 😉
@velvet26 ahoj velvetka, ďakujem za info. Na hematológii som mala urobené vyšetrenia, nič nezistili, ale bola som tam 2x pre istotu. dokonca aj pár dní pred potratom a všetko bolo ok. genetiku mi sľúbil doki, tam som ešte nebola. endokrinologiu si chcem tiež vyžiadať. postupne si spisujem, čo všetko by som chcela a potom hurá na doktorov 😉
@micicka
drzim palceky na tych doktorov,,,ale budes mat srdiecko na mieste, ked to vsetko absolvujes,,,a potom sa lahsie do toho dalej pusta,,,,ja som tiez nemala pokoja, kym som si to neabsolvovala,,,teraz ma zlosti uz len mrcha, ked pride 😠 ,,,,,lebo by som chcela zazrak na počkanie 😀 😀
ahojte kočky, želám vám krásneho mikuláša,
nech vám čoskoro snažilkám prinesie krásny darček ...
mici : myslela som na teba ako sa ti darí,, je smutné že to znova nevyšlo, no do tretice to bude všetko naporiadku, pevne v to verím, viem podľa seba .. držím ti moc moc palečky aby ste boli čoskoro traja
ja som dnes bola posledný krát na pečienke v nemocnici, vyzerá že sa drží stále rovnako, takže najbližšie ta zájdem až po pôrode, poradňa je pred vianocami tak hadam bude všetko ok , nesmiem zakríknuť .. keďže doma relaxujem je mi fajn.
držte sa všetky .. 🙂
ahojte baby...
krasneho Mikulasa aj ja vsetkym kockam zelam.. 😉
ahojte baby...
krasneho Mikulasa aj ja vsetkym kockam zelam.. 😉
ahojte, vidim ze sa vam tu vsetkym celkom dobre dari 😀
my sa budeme tesne pred vianocami stahovat do noveho domceka 🙂
a buduce leto sa chceme zacat snazit o babatko, zatial mame prestavku, potrebovali sme uz oddych a vypnut, mysliet na ine veci, 🙂
drzim vam palce aby ste to dotiahli do stastneho konca 🙂
ahojte, zdravim vsetky, je tu niekto v teme komu to vyslo az na 4 krat? 😔
ahojte babeny, tak asi ste čítali a FB,
sestra má zdravého chlapčeka lukáška , je krásny,, a verím, že všetky budeme mať raz také detičky..
lulu : počuli sme ndávno že si tehu,, no teraz píšeš smutnú správu,, moc moc sme sa tešili,, budeme ti držať palce naďalej . posielame anjelikov ... u nás to klaplo na 3 pokus, no ešte do pôrodu zopár týždňov ..
misi : no vitaj medzi nami po sto rokoch,, super že vianoce strávite vo svojom novom voňavučkom ..
@moniquie hej citala som, uz si teta...je to krasne...na koho sa maly podoba? 🙂
o par tyzdnov budes mat dievcatko, to budete mat so segrou super, budete pekne spolu kocikovat...
inak, nasa lu.lu je uplne v poriadku, bude mat dievcatko a dari sa im dobre....
@lulu10 mas podobny nick ako jedna kocka, co sem tiez chodila, tak preto si ta asi moniguie pomylila...sme tu vsetky co mame smutnu skusenost za sebou, niektore raz,niektore viackrat....hlavne je ci si bola na nejakych odbornych vysetreniach, hlavne hematologia, endokrinologia, infektologia...mas ich uz za sebou, ci nie? myslim, ze by ta tvoj dr. na to mal poslat, ak nie, tak na tychto vysetreniach trvaj...su dolezite......
@lulu10 hmmmm...tak to neviem veru, myslim ze spermiogram tu baby nedavali muzom robit, tak takyto problem sme tu neriesili...ale asi v tom pricina moze byt, ked mali spermie zlu morfologiu, tak asi sa plod dobre nevyvijal.. ☹ ale to je len moj nazor, urcite ti lekari o tom povedia viacej..
lulu10 : veru pomýlila som si ťa s jednou kočkou,, ale aj tak ti držím palečky,
my sme dávalai robiť spermiogram, no len taký povrchný, nič hlbšieho, len zistili koľko percent je živých bičíkov,, no viem že robia aj hlbšie rozbory,, čaká sa ne aj mesiac,,
velvet : lukáško sa podobá asi na tatina,, no je ako dvojíčka prvého bračeka,, total rovnaký ked bol babenko ,, takže uvidíme či z neho bude tiež nakoniec celá mamina,,
dnes idem na kontrolu , tak uvidíme aj my, čo sa deje v brušku ,, 🙂
ahojte kocky.. 🙂
akurat som dosla z poradne, vsetko ok, babo zdravucke, organiky skontrolovane, mame uz 341 gramov..
a babo nas nakoniec prekvapilo, cakame naisto totizto DIEVCATKO... 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵
takze tip dr. zo zaciatku 14 tt. ze ide asi o chlapca nevysiel, je to jasna baba... 😵
take prekvapko nam dalo k vianociam, ale krasne, uz sa tesim na vsetky tie ruzove vecicky, co jej pokupim...juuuuj..
len fotku tvaricky nemam, stale sermovala rucickami, cvicila pred tvarickou, tak sa foto nedalo urobit, len som tvaricku videla a je kraaaaasna... 😵
tak si idem aj v pase zmenit pohlavie...aj ked sme uz male oslovovali ako chlapceka... 😀
ahojte kocky.. 🙂
akurat som dosla z poradne, vsetko ok, babo zdravucke, organiky skontrolovane, mame uz 341 gramov..
a babo nas nakoniec prekvapilo, cakame naisto totizto DIEVCATKO... 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵
takze tip dr. zo zaciatku 14 tt. ze ide asi o chlapca nevysiel, je to jasna baba... 😵
take prekvapko nam dalo k vianociam, ale krasne, uz sa tesim na vsetky tie ruzove vecicky, co jej pokupim...juuuuj..
len fotku tvaricky nemam, stale sermovala rucickami, cvicila pred tvarickou, tak sa foto nedalo urobit, len som tvaricku videla a je kraaaaasna... 😵
tak si idem aj v pase zmenit pohlavie...aj ked sme uz male oslovovali ako chlapceka... 😀
ahoj velvet :
ani nevieš ako sa s tebou teším, stráááášne,, želám ti to z celého srdiečka,
konečne dnes dobrá správa po otrasnom dni , keďže ma dnes mm tááák vytočil, že ešte raz a svoju dcérku neuvidí
nenávidím chlapov,, ☹

@cukruska1920
tak poriesite tuto otazku a potom 🙂
,,,a co robi drobec?,,,,ze sa ti da pisat?