icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
1. jan 2011

@dadqa86 pekne rastie dubacik, len skoda ze nemas este 3D fotky, pojdes na 3D nie...tam uvidis aj tvaricku, je to zazitok.
ja sa chystam objednat v pondelok, som zvedava, aky mi daju termin, moj gyndos 3D ma, robi mi ho vzdy, za to unho neplatim, ale chcem aj video a za to sa plati unho je to viacej ako v inom blizkom meste, tak sa objednam tam..
a som zvedava,ci mi aj ten druhy dr. potvrdi pohlavie - dievcatko.. 😵 😵
inak, mala uz take kopance dava, ze su citit na dotyk, manzelik je z toho uplne namakko, uneseny... 😵 😵

@moniquie neviem ti na to povedat moja, ty si uz skoro na konci tehu,mne este to ekg asi dr. nerobil...skus pozriet na nete, ale ked nic nepovedal tak to bude urcite v poriadku, ved keby bol problem, to by sa hned dr. ozval, ze nieco nie je ok..podla mna mozes byt kludna...

dadqa86
1. jan 2011

@velvet26 No neviem ci budem mat 3D pretoze nemam nato peniaze nedostavam nic ani cent...takze ak sa bude zato platit tak si ho spravyt nedam....Mne staci aj taka fotka z ultrazvuku 🙂

velvet26
2. jan 2011

@dadqa86 to mi je luto, ale nevadi, o to krajsie budes mat prekvapenie nazivo, ked uvidis tvaricku svojho drobceka po porode... 😵 😵

dadqa86
2. jan 2011

@velvet26 No sak prave nato sa tesim najviac 😵 len nech uz je Maj... 🙂

moniquie
3. jan 2011

ahojte

tak malé info,
čo som sa pýtala na to ekg záznam plodu, tak môže byť v kludovom režime čiže keď nekope max do 16O úderov za minutu , či kope vidíte aj samé, lebo tam v spodnom grafe dáva prístroj čiaročky ... takže sme ok,

na pečienku idem znova v stredu, ak budú výsledky vyžšie, asi sa vrátim nazad do nemocky, počká sa ešte týždeň, a babenko pôjde von cisárskym,, nevadí, len nech sme zdravé obe,, ak sa doktro straá je to len dobre no nie,,

a dadga : gratulujem k chlapčekovi

cukruska1920
3. jan 2011

@moniquie podte uz von nech mozme spolu kocarovat 😀

dadqa86
3. jan 2011

@moniquie Dakujem velmi pekne 😵 😉

velvet26
4. jan 2011

@moniquie drzim silno palceky, nech uz pecienka da pokoj a nech uz mas svoju malu krasnu princeznicku v naruci... 😵 😵 😵

ivanap6
4. jan 2011

ahojte babulky,
ešte dodatočne Vám všetkým želám do Nového rôčka všetko dobre, nech máme všetky doma čím skôr vytužené babätka a nech vidia po celý rok štastný úsmev maminky 🙂 netehulkám želám aby im to v tomto roku vyšlo, o čom nepochybujem, hlavne vela zdravíčka a vesele snažilkovanie 🙂

ivanap6
4. jan 2011

my začíname 40.tt a už sa neviem dočkať kedy to príde, čakáme každú chvilu, trošku ma chytá nervozita, taká som nepokojna, už sa doma aj nudím. No dufam, že ma nenechajú prenášať, a že čím skôr budem držat moju princeznicku v náručí 🙂
@moniquie možno ma aj predbehneš 🙂 držím palce, nech pečienka poslúcha. I ked malinká je už zrelá a nič by sa nestalo keby musela ísť von, aspon sa vyhneš mojim stavom 🙂
@velvet26 ako to letí, máš krásne bruško, ja som sa v 23tt vydávala a mala som podobne bruško 🙂 je super, že to bude dievčatko, aj moniq, aj ja, moc sa teším na tie princezničkovské vecičky 🙂
@dadqa86 tebe tiež gratulujem ku chlapčekovi, aspon tu vyrovnáva priemer 🙂 moj mm by chcel chlapca, ale má smolu 😀

dadqa86
4. jan 2011

@ivanap6 Dakujem noo ja som vedela ze bude chlapec 😀 ale moj manzel si myslel ze bude dievca a teraz ked uz vie cakame chlapceka tak sa nevie dockat si vymisla plany co budu robit 😀 az mi je do smiechu 😝

velvet26
4. jan 2011

@ivanap6 dakujem ivka, veru brusko rastie zo dna na den... 😉
a je to super, ze to budu dievcatka, aj ja sa uz tesim na tie saticky a vecicky, co jej pokupim.. 😵

@dadqa86 aj my sme mysleli, ze to bude chlapec, prvy odhad dr. aj taky bol, no to bolo este skoro len v 14 tt...no pozeral to 3D ckom, sa mu zdalo, ze su tam gulky a pipik a ono je to uplne naopak.. 😀
manzel chcel tiez chlapca, no teraz je z malej namakko, kazdy den chyta brusko a tesi sa z kopancekov.. 😵 😵

dadqa86
4. jan 2011

@velvet26 No ja som tiez hned vedela ze budeme mat chlapceka lebo na dievcatko je az moc hyperaktivni 😀 😀 😀 v brusku stale sa mrvi a vrti kope ostosest 🙂 ,ale som rada ze je vsetko v poriadku len ako sa blizi uz termin porodu tak sa bojim 😒

velvet26
4. jan 2011

@dadqa86 to je dobre ze je taky aktivny, aj ta moja presne viem kedy spi a kedy je hore... 🙂
a este kopec casu do porodu, nestresuje zbytocne, bud kludna...stres zacne az koncom aprila... 😀 😀

dadqa86
4. jan 2011

@velvet26 Noo sak prave 😀 😀 😀 Koncom Aprila hehehe to budu stresy si to viem aj p redstavyt 😀 😝

moniquie
5. jan 2011

ahojte baby,
tak práve som sa vrátila z nemocky,
prišla som len pre veci,, nastupujem do pôrodnice, pečienka nám zas vstúpla
vyzerá to tak že sa vrátim už s malou, bud skôr, alebo neskôr, podľa toho ako nás udržia peče. enzými

som v pohode lebo viem že sa tam o nás postarajú, no mm už truchli 😉

ivka : myslím že ma predbehneš, tak želám všetko dobré nech to dopadne v poriadku
ahojte, ozvem sa po návrate

misinn
5. jan 2011

@moniquie drzime ti palce budeme na teba mysliet 🙂 🙂

mafynka
5. jan 2011

ahojte kocky,,,po dlhej dobe sa hlasim,, zatial drzime pokope, len som chora ako pes,,teploty, kasel, nadcha,hrdlo,,hrozneee,,v piatok kontrola,tak uvidime,ci este potiahneme,,inak vsetko po starom,,som sa nehlasila,bo som riesila osobne veci a hlavne byvanie,,ale to este nie som rozhodnuta,ci budeme s ockom alebo nie

velvet26
5. jan 2011

@moniquie držim silno palceky, aby vsetko dobre dopadlo a mala si uz malinku pri sebe... 😵 😵 😵

moniquie
7. jan 2011

😉 ahojte,,
v pondelok sa rozhodne, čo a ako,, ak to bude horšie, tak sa vyvola porod, no zatial sme ok, mame tri kilecka,,

ahojte
PS : spolubyvajuca ma net

moniquie
7. jan 2011

😉 ahojte,,
v pondelok sa rozhodne, čo a ako,, ak to bude horšie, tak sa vyvola porod, no zatial sme ok, mame tri kilecka,,

ahojte
PS : spolubyvajuca ma net

mafynka
7. jan 2011

@moniquie ahoj,,super,,,drzim palce 😀 😀 😀

nam daju v piatok von pesar,,,takze tiez to mame za par,,ak dovtedy vydrzime 😀 😀

ivanap6
7. jan 2011

@moniquie držkajte sa v tej nemocnici

mne už je pekne dlho, už sa modlím, aby sa malinka rozhodla ísť na svet čím skôr, tieto dni su riadne na nervy 😅 Stále mám pocity že by to už mohlo prísť, mam take mierne bolesti a tvrdnutie bruška a potom to prejde. Dúfam, že ma malá nebude už dlho naťahovať. Idem si dať teplú sprchu, možno tomu trošku pomožem a potom znásilnim manžela 😀 dala som si aj jahody, pijem maliníkový čaj na postupné otváranie krčka, behám po schodoch a stále nič... ale v steru mi odišla hlienová zátka, tak snád to bude do pár dní...

sarafortuna
8. jan 2011

ahojte, dievčatá držím všetkým palce, nech to pekne zvládnete do konca=začiatku 😉

ja verím, že rok 2011 bude už aj pre mňa šťastným 😉 😉

ahojte

mafynka
10. jan 2011

@ivanap6 ja mam tiez kazdy den mrchovske bolesti a tvrdnutia bruska
@sarafortuna ahoj moja,,ako sa mas?

sarafortuna
10. jan 2011

@mafynka, juuuuj aké krásne 36tt 🙂 🙂 🙂
celkom dobre až na to, že som nezamestnaná, mávam ovuláciu iba každý druhý cyklus ale zajtra idem k novej gynekologičke tak VERIM, že sa už veci pohnú a nasadí Clostyl, alebo aspoň duphaston, aby som bola kľudnejšia po ovulke...
Ešte vydržte 2 týždne, držím palce... 😉

mafynka
10. jan 2011

@sarafortuna dakujem pekne,,no ja by som uz aj dnes brala,,uz nevladzem,,cele noci nespim,,mam bolesti,,chora som k tomu este,,polku chrbta ani necitim,co ma tak boli,,,drzim ti velmi velmi velmi palce, aj drobcove,,nech sa cim skor zadari 😀

lulu10
11. jan 2011

@tinusak ahoj prosim ta mam otazku, ten Prednison ktory ti zabral si mala predpisany na zaklade imunologickeho vysetrenia alebo ti ho dali aj bez toho? dakujem ze odpoved 😵

tinusak
11. jan 2011

@lulu10 ahoj, dostala som ho na hematologii, isla som tam hned ako sa potvrdilo, ze som tehotna. Ak sa dobre pamatam, najprv som dostala len fraxiparin a anopirin, ale potom som zacala trosku spinit a vtedy mi pridali Prednison. Chodila som na hematologiu raz do mesiaca pocas celeho tehotenstva a Prednison som uzivala asi od 9.tyzdna. Skoda, ze v porodnici zoberu tehotensku knizku aj so vsetkymi vysetreniami, tam by som to pozrela. Dufam, ze som Ti pomohla, presne poznam tu bezradnost ako sa citis, ked sa nedari a nic nepomaha. Tak drzim palce a kludne sa este ozvi.

velvet26
13. jan 2011

@ivanap6 gratulujem ku kraaaasnuckej dcerenke... 😵 😵 😵 😵

velvet26
17. jan 2011

@moniquie veeeeelmi gratulujem k malickej..: 😵 😵 😵 nech je krasna, robi vam radost a rastie ako z vody.. 😉