icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
28. jan 2011

@dadqa86 ok... 😉

baby, od dnes uz len dvojciferne cislo, 99 dni do porodu.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :-
vcera ma muzik meral, obvod bruska 103 cm, obvod prs 100 cm, povodne miery 65 a 87.. 😝

dadqa86
28. jan 2011

@velvet26 Tak to mas fane miery 😉 my sme sa este nemerali a radsej to nechem ani skusat 😀

denne73
28. jan 2011

@mafynka
@velvet26 kuki albumik hodila som fotečky bambulky

velvet26
28. jan 2011

@denne73 kraaaasne dievcatko, velmi je chutnucka..juuuuuuj princeznicka mala... 😵 😵 😵

mafynka
28. jan 2011

@denne73 kukala som,,kraaaasna,,nadhernaaaa,,uzasnaaa,,aj ja chcem takuuuuu 🙂 🙂 🙂 🙂 gratulujem

a taaa pusinka,,no uzasna

mafynka
28. jan 2011

@dadqa86 ty kde si stratena??

dadqa86
29. jan 2011

@mafynka Ja som stale tu len tu to nejako zanika 😉

moniquie
1. feb 2011

ahojte baby,,
ako ste natom, bábenká nové --- nejaké na svete .. 🙂
tehulky nám nepribudli ??

my máme zajtra 3 týždne,,
no dilema , vám poviem, malá slabo ťahá z prsníka, takže sme druhý týždeň nič nepribrali,
kým sme došli nato, čo a ako,, už dnes kojíme z flašky, pol napol moje, umelé,,
otrava,, no čo máme robiť,, a konečne dnes klesla žltačka,, lebo sme chodili stále na kontrolu .. a konečne sme pribrali 22O g ,
takže máme už 292O g,, a tešíme sa 🙂

držím palečky babeny..

ivkamb
1. feb 2011

ahojte, vsetkym vam gratulujem k zdravym a krasnym detom, ked si predstavim, ze zajtra by mal moj anjelik tri tyzdne, uz chcem co najskor dalsie mimi na ceste ☹

micicka
2. feb 2011

@moniquie ahoj mojka, no máte to trošičku náročnejšie, ale aspoň sa tešíte z každého gramu, neboj rozbehnete sa, žltačka ustúpi, malinká začne poriadne ťahať a potom vám bude hej 🙂
ja som dnes 29DC a čakám mrchu - aj keď najradšej by som bola keby neprišla. pred troma dňami som z nedočkavosti robila test a nič, včera ma dosť pobolievalo mrchovsky brucho, tak som myslela, že už je to tu a dnes zase kľud, ani bolesť, ani mrcha. no uvidíme či zajtra pozajtra dorazí - keby tak nechcela, že by sa zadarilo po prvej mrche, tešila by som sa...

všetkým vám tu držím palčeky, maminkám spokojné bábätká želám, tehulkám všetko dobré a pohodový pôrod - no a nám čakajúcim, aby to čo najskôr prišlo a aby sme to dotiahli do úspešného konca 😉

velvet26
3. feb 2011

@moniquie malinka je drobcek teda, ale nevadi, ona to dobehne, hlavne neprestavaj skusat dalej kojit, ono sa mliecko urcite rozbehne, bolo by skoda, keby bola len na umelom mlieku...ale zvladnete to kocky istotne.. 😉

@ivkamb 😔 😔 😔 je velmi smutne, co sa ti stalo, na to neviem ani co povedat, musi to byt hrozne, ale verim ze coskoro sa budete tesit zo zdraveho dietatka, urcite ano... 😵

@micicka nooooo micicika, to znie zaujimavo, co pises, mozno sa uz babatenko zavrtalo kam treba, drzim ti mooooc palceky, urcite nas informuj... 😉

moniquie
3. feb 2011

kočky dakujem za podporu,

micicka : moc moc ti držím palečky, aby mrcha nedorazila, najskôr až za pekných pár mesiacov,,
moc ti želám aby si už bola čakateľka miminka ... 🙂

allsa
3. feb 2011

Ahojte,ja som chvalabohu nič podobné nezažila,no aj tak vám všetkým prajem,aby sa vám skoro narodilo zdravé a vždy usmiate bábo,ktoré aspoň z časti pohladí boľavé srdiečko. 🙂

ivkamb
3. feb 2011

@velvet26 dakujem za podporu, dufam aj ja ze coskoro bude na ceste druhe babatko

micicka
4. feb 2011

no caute babulky, tak mrcha dorazila potvora ☹ uz som sa vazne porozpravala s mm, ze toto nech sa viac uz neopakuje 😉 ale tak mozno telo este nebolo pripravene, tak radsej pockam este mesiac 😉
dakujem vam za podporu, budem hlasit novinky 🙂

velvet26
4. feb 2011

@micicka skoda, ale na druhej strane, telo vie lepsie, kedy ma babatko prijat...netreba to silit, coskoro to urcite pride..drzim ti moc palceky.. 😉

atap
4. feb 2011

ahojte babenky, aj ja som potratila, mne bol ale vykonaný cisársky rez takže sme s ďalším babatkom museli počkať dlhšie.... Otehotnela som po 10 mesiacoch, čo som bola prekvapená a to sme skúsili prvý mesiac a hneď sa podarilo.... 😉 Ešte sme len na začiatku, odvčera picháme fraxiparín, tak snaď to všetky dotiahneme do úplného konca.... 😉 držím vám palce!!!!

micicka
4. feb 2011

@velvet26 máš pravdu mojka, aj ja to tak beriem. len aby to takto netrvalo dlho, tak 2 mesiace vydržím, ale viac už nie 😉

micicka
4. feb 2011

@atap držím palčeky, aby všetko išlo hladko. cisársky? tak to už asi bolo trošku neskoršie. tak nech už len pekné chvílky zažiješ 🙂

mafynka
4. feb 2011

ahojte,,tak ja sa hlasim, ze v nedelu ideme rodit,,,doki si ma objednal na svoju sluzbu,,bojiiim

sarafortuna
5. feb 2011

@mafynka , neboj... zvládnete to... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 držím palce... papa

velvet26
5. feb 2011

@mafynka drziim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakto silno palceky a neboj, bude to urcite krasny zazitok, hlavne ked malickeho po prvykrat uvidis.. 😉

mafynka
5. feb 2011

@sarafortuna
@velvet26 dakujem kocky,,ja som uz taka nervozna,ze som dnes stala pri mlieku ked som si robila kakao,,a aj to mi vykypelo,,drahy na mna nahucal,,tak som si aj poplakala,,,tak mam dnes pekny den

velvet26
6. feb 2011

tak, mafynka to uz ma za sebou, dnes sa jej narodil Tobiasko s mierami 3710 gramov a 52 cm..gratulujeeeeeeeeeem 😵 😵 😵

velvet26
11. feb 2011

no co baby, kde ste vsetky zmizli, co mate nove...tehule a snazilky? moja malinka je v bruska zlata, skoro celu noc prespinka a cez den buntosi, no bodaj by jej tento rezim ostal aj po narodeni... 🙂 predchvilkou mala stikutku.. 😅

micicka
12. feb 2011

ahoj kočandy!!
mafynke stráááášne moc gratulujem a prajem veľa krásnych chvíľ s krpcom 🙂

mňa dnes nejaká depka chytila, nejako sa to všetko nevyvíja tak ako by malo, neviem, či sa dočkáme nejakého potomka ☹

mafynka
13. feb 2011

dakujeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀

co tu dnes noveho?
@micicka moja nevzdavaj sa,,raz to pride,,uvidis,,aj mne sa to zdalo neuveritelne,,len veeeela trpezlivosti moja,,a ziadne depky,,myslime na teba

denne73
13. feb 2011

@velvet26
@mafynka Aj ked neskoro , ale predsa 🙂 ďakujem za komentarik k maličkej 😉 😉 😉

mafynka
13. feb 2011

@denne73 😀 😀 😀 😀 😀 😀 je fakt nadherna,,,nechces nas za frajerov?? 😀 😀 😀 😝 😝

denne73
13. feb 2011

@mafynka hehehehe . No?? čo nieje môže byť 😉 😉 😉 hod aj ty fotečky maleho nech kuki na chrobáčika. Inak veeelmi pekne meno 😉 😉