Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
take nieco to je moniquie, aj ja som sa tu vela veci naucila 🙂
nic take cukruska, nieco sa stalo s tv, tak tu mam ticho, pozeram veci na nete a tak. a ty ako?
radsej som tu teraz, vecer nieje istota ze pojde konik normalne a cakat nez sa nieco posle alebo otvori 10 min. 😠 , sa mi tiez nechce.
inak dnes som dostala od dr pochvalu ze ms prisla nacas pekne tak ako ma, aspon nejaka dobra sprava ked este stale niesu vysledky...
ahojte dievcata , tak konecne som sa k vam dostala po 3 dnoch ,
ako sa mate ?
co je nove?
no ved to ...v poslednom case vecer pekne blbne.. tak cakam kedy zacne zas.... ja cakam ovulaciu..ma dost bolia vajecniky...tak musime este dnes poistit
tak veru cukruska, ja sa v poslednej dobe z okolia dozvedam, ze ta kamaratka je tehu, ta znama a tak.
uz sa neviem dockat kedy maj - jun, uz aby to bolooooooooooooo
a hlavne vysledky, tak ma natahuju s nimi.
no mi uz snazime ale kedy sa podari to je vo hviezdach 😅
moniquie
chcem sa opytat citala som ze si pila caj na oplodnenie ,
neda sa kupit cez net ?
vdaka
teraz prvy mesiac? no mozno aj na prvy krat.
kiezby sa to potom aj nam tak podarilo 😵
trin..zacali sme uz minuly ale to nevyslo...tak uvidim kolko budem este cakat
clovek nikdy nevie, kedy sa podari, ale zacinam tomu verit, ze vtedy ked to najmenej ocakavas, a myslis ze tentoraz to urcite nevyslo, tak nabuduce a zrovna sa podari
aj my sme sa uz zacali snazilkovat , tak som tiez zvedava. Kedy sa nam podari
aspon mas ten dobry pocit ze preto nieco robis, ze uz sa mozte snazit a potom kazdy mesiac to prekvapenie ci vyslo alebo nie.
cas ide ale rychlo a ani sa nenazdame a bude maj / to je to optimisticke myslenie /
trini..ja si to hovorim stale ze to nevyslo...aj ked som otehotnela som si to hovorila 😀
a to je to prijemne prekvapenie. tak sa na to uz tesiiiiiiiiim
to mam inspiraciu do buducna, vzdy sa potrebujem na nieco tesit, ci na dovolenku a pod.
ahojte dievčatá, už som tu aj ja, ešte pred chvíľou som sladko buvala ale susedia začali vŕtať, takže už som hore 😠
trinitka, aj ja začínam so snažilkovaním máj-jún, už sa neviem dočkať, práve riešim, kedy začnem brať nejaké vitamíny
ahojte vsetky 🙂 ...uz vikendujete? my tu mame vela snehu, tak zajtra chceme vyuzit pocasie a ist niekde von, snehuliaka postavit a tak 😅
beak-tak ty budes do rana hore, ked si sa len teraz zobudila 😉
ahoj lulu, v BA strašne prší, dúfam, že to do rána nezamrzne
..včera som nemohla zaspať, o tretej som ešte pozerala do stropu a potom som len driemala, v podstate som vôbec nespala, tak dnes po robote som si dala šlofíka a ešte som sa pred tým napchala pizzou, bola super 😀
tak to hej, pizzu som aj ja dnes zvazovala, ale nakoniec sme mali masko 😉
ja sa tak tesim, ze si zajtra rano pospim, tiez som minulu noc dobre nespala-maly sa nam nastahoval do postele 😅 , tak dufam tato noc bude lepsia
lulu, neviem ako váš malý, ale keď som na návšteve u sestry, tak jej malé torpédo nás pravidelne budí o šiestej ráno a snaží sa nás presvedčiť, že sa s ním musíme hrať, prípadne mu čítať....ja neviem prečo tie malé deti nemôžu ráno spať 🙂
no, leon ma take obdobia- pred par mesiacmi to byvalo o 6 😝 , potom o 6.30, najnovsie medzi 7.30 a 8.00 😅 , ale on uz sa vie aj sam zabavit, tak si taku polhodinku este ukradneme a polezime 🙂
inak, uz sa tesim, ked budeme mat baby, to sa asi mozem rozlucit so spankom a volnym casom 😵
lu.lu
tak tomu ver ze sa budes musiet rozlucit so spankom 🙂
snazilka-ja si pamatam, ked bol leon babatko, tak som ani nevedela, ze ho mam-pravidelne kazde 4 hodiny sa zobudil na papanie, som ho prebalila a spal dalsie 4 hodiny 😵 ...zlate dieta, ono to len zacne okolo 1 roka, ked zacnu chodit a o vsetko sa zaujimat 😅
ale je uzasne ich sledovat ako skumaju vsetky veci 🙂
..brali ste niektorá vitamíny aj pred otehotnením, počas snažilkovania?
ty si ako na tom snazilka? kedy by (ne)mala prist mrska?
no ja mam po mrche takze teraz snazilkujeme osto šest 😀
snad sa to podari
beak
no ja beriem femibion 800
musi sa podarit snazilka 🙂
beak- je dobre zacat brat este pred snazilkovanim-ja som teraz v polovici prveho balenia, tiez femibion 800 a chceme zacat skusat asi v marci 😉
ozaj snazilka- ty si bola aj na vysetreniach? nezistili ti nic?

ajoj trinit...co porabas?