Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
nyya..vitaj..ja mam ten isty ,,problem" tak do snazilkovania 😉
bea.. tak u mna problem otehotniet nebol.... len udrzat ☹
babenky poradte mi prosim... 😅
aoojki cukruska....no tak dneska to skusime...a uvidime..aj tak nadej je malinka...
nyya, ja som si ovu test nikdy nerobila, ale ovulácia sa mi vždy prejavovala takým výtokom ako spomínaš, však môžete skúšať a ak by to ovu nebola, aspoň si užijete 😀
dakujem babenky tak dneska vecer sup do snazilkovania...a hlavne sa treba uvolnit🙂dakujem
nya..preco myslis ze je mala nadej?
ahojte baby,
aj ja som tu, citala som len zbezne, a docitala, ze aj beak zacne v maji so snazilkovanim, ako my.
budeme narovnako na tom. aj tehu by sme mohli, 😎
cukruska, aj sa podarilo niečo zistiť, prečo sa to nedarí udržať 😔
baby riadne ste sa rozpisali 🙂 🙂 kym som to vsetko precitala.ako vidim mate tu ovulaciu riadne preskumanu 😀 aj ja si to musim nastudovat a kupim si aj testy..
moniquie len tolko som ti chcela povedat ze aj mne sa tazko pozera ked vidim ako taka Puskarova coskoro porodi...ked som bola v siedmom mesiaci ona bola v nejakom druhom a hovorila som si ze budem mat skorej babatko a nakoniec som o malinkeho prisla a ju caka vsetko to krasne o co som ja prisla...
ale tak co mam robit?jedine mozeme dufat ze budeme coskoro tehotne a ze sa nam to tentokrat podari... 🙂 🙂
bea..hej zistili mi trombofilnu mutaciu MTHFR
ahoj trinitka, to by bolo super, keby sme spolu tehulkovali, tak si predstavujem ako budeme riešiť veľkosť brucha, kam pôjdeme rodiť, či nám opuchli nohy....
beak kedy zacinate snazilkovat?
cukruska, už ste tu dosť popísali o trombofilnej mutácii, ale neviem, či som to správne pochopila, budeš si musieť dávať niečo na riedenie krvi?
presne to som myslela aj ja take vzajomne radenie ako sme na tom. ktora sa ako ma. i ked mne pri oboch tehu nebyvalo vobec zle, akurat unava a tocenie hlavy, to je vsetko
bei...neviem... uvidim podla vysledkov z hematologie...v pondelok budem volat ci este niesu a podla toho sa rozhodne..
dievcata idem do hajan tak sa majte a dobru noc
misinn, ja som potratila v novembri,20tt, takže by som sa už v máji chcela pokúsiť, uvidím či mi nabehne normálna MS,prvú som dostala po 6 týždňoch a bola taká, ako pred tehotenstvom, vyzerá to celkom sľubne
cukruska, dobrú noc 🙂
cukruska a kolko sa caka na vysledky z hematologie? len dufam,ze nie 2 mesiace...
neznasam cakanie 😠 😠
inak dobru noc cukruska
ja este chvilku ostanem.
beak ak sa mozem spytat kolkateho novembra? ja 7.11 ☹
trinitka, rodila som 21.11, ale v nemocnici som bola už od osemnásteho, ležala som na antolskej
Ty si tiež z BA?
nie, z TT kraja.
sa tesim na ten maj, uz aj teplo bude, ale hlavne na snazilkovanie. 😵 😵 😵
no veru, musíme sa dobre pripraviť, papať vitamíny a v máji šup ho nato 😵
ja uz teraz beriem femibin 800. pre istotu
ahojte,zase som tu, somsi dala super sprsku a teraz jednym ockom kukam telku, druhym vas citam 😉
aj femi kvapky som kupila, len ich akosi zanedbavam, nestiham alebo skorej si nezmyslim 20 min. pred jedlom. 😅
ahoj lulu 🙂
ja ešte čakám na výsledky, uvidím čo mi povedia ale od februára by som tiež chcela brať femibion 800 a možno nejaké čaje na plodnosť, čo tu dievčatá spomínali
trinitka, ja som bola 9.11. ☹
ja femikvapky poctivo beriem, sice vecer si ich davam az tesne pred spanim, ale to snad nevadi...

škoda, že nie je vidieť, kto je prihlásený, ale aspoň to dnes nemrzne
ja ešte so snažilkovaním musím čakať, tak ti tak trocha v dobrom závidím, že už môžete....