icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

moniquie
9. jan 2010

lúčenie je ťažké s každým koho máme radi,, to je proste život, nevyhneme sa tomu ,,
no ďakujeme za každú jednu minútku života, ktorú sme s ním, či s tým, mohli stráviť,,

beak
9. jan 2010

no to som netušila s tými protilátkami, je zvláštne, že si ju prekonala a nevedela si o tom

moniquie
9. jan 2010

morča, smrdká, treba mu meniť piliny atď,,

čo tak korytnačka,, aj to je milené ..

trinitka87
9. jan 2010

ano, to je pravda, aj z masa, alebo ked su v pivnici uskladnene potraviny a su tam hlodavce, tak aj oni mozu nakazit potraviny a potom to uz ide dalej

micicka
9. jan 2010

janga aj nad tymi som rozmyslala a to by sa aj mm pacilo 😀

micicka
9. jan 2010

no tak ja uz nikdy nic nedam do pivnice, bleee. teraz som tam mala zemiaky 😨

janga
9. jan 2010

moni korytnacku si nemozem tak pritulit... tan smrad to je pravda 😕 tak ja uz nevieeeeem

micicka
9. jan 2010

a čo tak chameleona. sme boli vcera v zoo predajni, to je take smiesne 😀

janga
9. jan 2010

no tak toho neviem, ako by som si pritulila 😀 😀 😀

janga
9. jan 2010

ja potrebujem nieco take mojkave 😀 😉

janga
9. jan 2010

mici a kde ste boli? ja viem, ze je v galerke a je nieco aj v mlynoch?

moniquie
9. jan 2010

no to by si mala vidieť ako sa korytnačka nedá pritulkať,, hej je to komplikovaniejšie ale dá sa to ,,
máme v rodine jednu suchozemskú, neterky sa starajú, hladkajú ju všade možne..
no ja by som tiež chcela niečo čo sa dá riadne zmagnúť 😵

micicka
9. jan 2010

by gulal na teba tymi ocami, kazde inam, a hybal by sa tam a spat a roztahoval tie prstiky..... tak ale mozno aj to su mile tvori, ale strasne som sa na nom smila 😀 😀

trinitka87
9. jan 2010

micicka, to mi vravel dr. a tiez ked mi posielal krv na vysetrenie sa pytal ci som nebola v kontakte samozrejme mackou, alebo aj hydinou,alebo ovcou, aj tie prenasaju...nielen macky, s nicim takym som nebola v kontakte, kedze byvam v meste, / jedine na obrazku /
no ale toxo som mala ok

micicka
9. jan 2010

janga ja som bola v mlynoch pozriet, chcela som oblecok pre toho dedkovho psa - a že 900,- SK trosku velaaa, no nie.

no na mojkanie je asi len pes a macka, ine veru neviem. morca, mysi a pod. su asi neni velmi vhodne 😕

moniquie
9. jan 2010

micicka : uvidím ako sa zabehnem v práci, po 3 týždňoch, ako budem zdravotne, a fakt kľudne next týždeň môžme ísť na latino

velvet26
9. jan 2010

micicka, ved prave mne dr. povedala, ze som tu toxo mala, ale nie teraz ale podla vsetkeho davno, v detstve a ze mam protilatky, tzn. uz ju nedostanem..
tiez som sa cudovala, ze som vlastne o tom ani nevedela a ona povedala, ze s tym sa telo vysporiada samo, clovek o tom ani nemusi vediet...

moniquie
9. jan 2010

a čo taktooo lasičku,, je to síce odvaha chovať , no je to hrozne chutnunké

micicka
9. jan 2010

trinitka,a le ked to moze byt aj zo zle umyteho ovocia..... no asi sa to da lahko ziskat 😠

ako ja, netusim kde som zobrala chlamydie, a nakoniec sa prenasaju ako chripka 😲 najlepsia bola otazka mojej svagrinej - preboha a to s kym sa stretavas!!! no konec, asi s kurvami a bezdomovcami 😠

velvet26
9. jan 2010

este mam vo vysledkoch napisany zaver, ze missed nebol z infektologickej priciny..

janga
9. jan 2010

jeeeeemino, no to som este ani nepocula, ze by niekto mal v dome 😅 ja fakt neviem, ten psik je najlepsi, ale to sa mi zatial nehodi

micicka
9. jan 2010

velvet - inak toto je hrozne, ze ani nevieme, co vsetko sme mali a kolko krat sme sa cudovali, ze nam nie je dobre a potom to preslo a mysleli sme, ze vsetko je ok 🙂 tak ale zivot je taky 😉

velvet26
9. jan 2010

micicka, ta tvoja svagrina to co je aka trubka.. 😅 vsak mozno aj ona ma chlamydie a ani o tom nevie..

janga
9. jan 2010

no vam poviem, ze z tohot dovodu nechce mm uz velmi chodit do termalnych bazenov ani viriviek...

trinitka87
9. jan 2010

micicka, ono ludia si asi vselico myslia a pritom to s chorobami je uplne inak, prenasaju sa ako si hovorila, ako chripka.

doteraz som sa akosi nezaoberala chorobami,ale zistujem ze clovek moze mat hociake nemoci a ani o tom nevie.
strasne

trinitka87
9. jan 2010

velvet, vysledky uz mas ? mozno si aj pisala, len som necitala 😅

beak
9. jan 2010

micicka, a potom, že sa o tom nechceme s rodinou baviť, ja mám nervy na tie ich úžasné nápady, čo všetko mi môže byť, čo som zjedla...

micicka
9. jan 2010

no ta moja svagrina je teraz uz asi 4 tyzden chora a berie druhe ATB a mozno ma aj chlamydie, kedze tie nevyliecis beznymi ATB. ale ako sa niekto moze nieco taketo opytat, ako keby ma nepoznala 😠

chorobami som sa ani ja nikdy nezaoberala, ale teraz zistujem, ze asi je to treba. napr. ked som byvala unavena - som unavena, uzavrela som to, ale mohlo to byt vselico a nie len prepracovanost. treba sa sebe samemu venovat, len keby nam aj lekari pomahali

trinitka87
9. jan 2010

mozno aj preto je dobre vyrozpravat sa takto na dialku, nechcem sa opakovat, ale zase to je o tom, ze kto neprezije, tazko pochopi

moniquie
9. jan 2010

teplej vode sa vyhýbam aj ja,, aj vírivkám,, fakt človek nevie čo tam chytí,,
možno je to na moju škodu, no v lete sme po kupkách aj kvôli chorobám nechodili ..
no niekedy je lepšie o tom nevedieť a nečítať, inak by nás porazilo