icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

trinitka87
9. jan 2010

ja som pila len cistu vodu, uz mi ani nechutila, ale colu som veru nepila, este dzusy som pila akurat.
jedna znama je tehu a kavu pije v pohode, aj 3 denne.
stresu sa tiez snazim vyhybat, ale obcas sa mi nedari, nejde to.

micicka
9. jan 2010

mozno to v mnohych pripadoch bola skutocne len zhoda nahod, aj ked to nie je uspokojujuce.

bude dobre a budeme mať bábätká, ved sme silne a vydržíme všeličo 😀

snazilkant
9. jan 2010

micicka
no a ona to pije a to je v 7 mesiaci

micicka
9. jan 2010

asi sa netreba a tolko sledovat a tak snazit, ale to je zase len jedna z tych mudrych poznamok 😠

moniquie
9. jan 2010

je pravda, minca v kofole dokaze divy, videla som dokument , kde to testovali,
taketo brblave vody a zvlat kofola obsajuheje nieco co mincu krasne vycisti,, takze ja kofcu moc nepijem,,
nahradila som ju vineou,, no ta je zas sladkaaaa, a to na krase nepridava,,

ale sak nepijeme toho na galony, nie 😎

lenkka81
9. jan 2010

kto tu este zostal? baby mne bola dnes taá zima...normalne som si hrkla štamprľu slivovice..co nezvyknem 😀 Ako inak? Ja cakám 14,1 mršku...noooo uvidime co sa bude diat, predpokladam ze dojde, necitim sa na tehotnu... 😒 nejaka som taká oničom

snazilkant
9. jan 2010

no ja som pocula ze v prvych mesiacoch sa neodporuca vobec kava ani ziadne mineralky,
len caje a dzusy a tak

lu.lu.
9. jan 2010

kofola obsahuje kofein,tak preto by sa nemala....
moje prve tehu som nevedela prvych 7 tyzdnov, ani raz som si nepripustila, ze by nieco zle sa stalo a nemala somabsolutne ziadne problemy...teraz som mala vsetko nastudovane, vitaminy som brala, o seba sa starala a nevyslo....asi treba menej tlacit na pilu... 😒

micicka
9. jan 2010

tak si dajme radsej to vinko, ved to aj odporucaju a este ho mozme 😀

trinitka87
9. jan 2010

to je tiez pravda o tej mince robili niekde pokus, ale zevraj ludom to az tak neskodi, ze mame nejake kyseliny v sebe a tie nicia tie zle veci v cole

micicka
9. jan 2010

ahoj lenkka, sme tu vsetky a kecame a kecame 🙂

lenkka81
9. jan 2010

baby co budeme vobec papat a pit ked budeme tehulky???? vodu zo studnicky? tam zas mohla nacikat lesná zver... 😀 n

lu.lu.
9. jan 2010

ahoj lenka
hej cola obsahuje kyselinu fosforecnu, takze celkom sila, ale mne chuti 😅

janga
9. jan 2010

baby netreba sa tak sledovat podla mna, vsetkeho vela skodi, v malom mnozstve sa podla mna moze aj kava aj kola...

velvet26
9. jan 2010

fujtajbl, uz to pit nebudem.. 😅

moniquie
9. jan 2010

ešte babky radia, nepiť ochutené vody rôznymi bylinkami, ževraj niektoré druhy v tehotenstve šarapatia,,
takže ja pijem lucku,, alebo drobčeka .. všetko bez bubliniek,,

micicka
9. jan 2010

vsetko je len teoreticke, moja babka sa napriklad chyta za hlavu, ked davame tequilu so solou a citronom, ze to je cistiaci prostriedok na vane, ale mne to nevadiiiii, ja si davam tu zlatu s pomarancom 😎

trinitka87
9. jan 2010

dajme si pokial mozeme, no nie? 🙂 😉

lu.lu.
9. jan 2010

presne mici- vinecko,hucim do priatela, nech mi este doleje... 😀

micicka
9. jan 2010

ja mam rada miticku alebo rajec a aj lucku, tiez vsetko nesytene

micicka
9. jan 2010

no tak teda na zdravie, dam si aj ja, aj ked sa mi uz hlava toci 😀

snazilkant
9. jan 2010

moniquie
no aj ja som dnes kupila cely pakel lucky vody a budeme ako babetka 😉
tak snad to neuskodi, ale len urobi dobre

janga
9. jan 2010

baby dnes sa tu nejak pije 😀 😀 😀

lenkka81
9. jan 2010

baby som sa chcela daco spýtat...nepoculi ste o vitaminoch znacky "forever"...kamaratka to uziva vela tych pripravkov a ze su na cisto prirodnej báze...ze maju aj nejaku košer kvalitu, kdesi registrovanu...nie su najlacnejsie...ja len ze ci ste o tom nepoculi, je tam zelezo v komb. s listovku.... hmmm?

snazilkant
9. jan 2010

ved nech nam je veselo,
ja som sa dohodla s manzelom ze ked pride s prace tak si dame prevarene vinko
tak ho poslusne cakam 😀

beak
9. jan 2010

no ja som minule pozerala test minerálok a teda poviem vám, bola som zhrozená, takže asi budem piť prevarenú vodu

moniquie
9. jan 2010

a čo keby sme sa začali aj kúpať v prostriedkoch pre babetká ,, potom by sa u nás v brušku cítili anjeliky príjemnejšie,, 😅

lu.lu.
9. jan 2010

ja asi budem jest vsetko, okrem nepasterizovanych syrov....a aj kavu si sem-tam dam, ale asi az po prvom trimestri

micicka
9. jan 2010

janga, keby len dnes 😉

trinitka87
9. jan 2010

lenka, veru toto nepoznam..
sice sa doma obcas citim ako v lekarni, ale toto som este nevidela