icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
9. jan 2010

tak kočky dobre teda, idem aj aj, dobrú noc prajem a zajtra dovidenia. papa 🙂

trinitka87
9. jan 2010

papa mici

micicka
9. jan 2010

teraz už aj idem, dobru noc aj tebe trinitka, už tu teraz asi nikto nezostane ☹

trinitka87
9. jan 2010

pa beak dobruu

trinitka87
9. jan 2010

asi som tu uz sama.

livuskad
10. jan 2010

ahojte kocky to je normalne ked som dostala mrchu 27 dni po kyrete ze? a potom sa mam objednat doktorke na kontrolu?

janga
10. jan 2010

livuska je to normalne - kazda to ma individualne, a ano idealne by bolo ist po 1. ms na kontrolu

zuztek
10. jan 2010

ahojte, dnes je tu nejako mrtvo 😕

vcera ste toho teda popisali, tak sa pripajam k teme napoje... citala som ze v tehu 1-2 salky kavy denne su v norme, ale potom som citala iny clanok kde bolo dokazane, ze kofein zvysuje riziko potratov, lebo znizuje prietok krvi v maternici... no, mne trvalo asi 2 tyzdne po zisteni tehu, kym som si od kavy odvykla, tak som si to potom trochu vycitala... nauduce uz ani 1 salka! 😠

zuztek
10. jan 2010

a niekto sa pytal na produkty forever, nemam s nimi skusenosti, akurat pisali na nejakom fore ze napoj aloe+brusnice je dobre na vsetko mozne, aj na oplodnenie, a tiez maju v ponuke matersku kasicku...
ja mam doma tiez napoj aloe, od firmy Just, ale malokedy ho pijem, lebo treba dodrzat min 3O minut pred jedlom, kedze obsahuje vela enzymov...

micicka
10. jan 2010

ahoj kočandy, dnes tu ozaj nikto nie je, asi všetky leňošíte 😀

mne po tých necelých 3 pohároch červeného vína dnes bolo zleee, bolela ma hlava a bolo mi na grcanie, no konec ☹ teraz už mi je trošku lepšie, len sa bojím ísť najesť....

micicka
10. jan 2010

juj a eštemi volala moja najlepšia kamarátka, tehotná o mesiac neskôr ako ja, že je v nemocke. našťastie nič zlé, teda snáď, včera že zvracala a točila sa jej hlava, tak si ju potom nechali v nemocnici, ale samozrejme, zatiaľ ju o ničom neinformovali 😠 a ešte super, že koncom novembra jej brali krv a až teraz je gyndoš povedal, že ma strašne nízku hladinu železa - akútnu a treba to ihneď riešiť, no a dva dni na to je v nemocnici. jaj títo doktori!!!

velvet26
10. jan 2010

ahojte kocky...
dnes je to tu nejake prazdne..no ja prava hovorim, co som az teraz prisla ze.. 😅
dnes som cely den prelenosila...teraz som sa osprsila, umyla vlasy a dala masku na tvar..no este ich vyfenovat a nechty spravit, nechce sa mi..
co porabate vy?

zuztek
10. jan 2010

ze vraj nikto tu nie je, a co ja? 😠 🙂

micicka
10. jan 2010

ahoj velvet! 😀

asi tu niekto nie je všetky leňošia 😉

zuztek
10. jan 2010

inak neviete nic nove o janirejke?

micicka
10. jan 2010

ahoj zuztek, ty si ešte tu? ty si ale vytrvalá 😀

micicka
10. jan 2010

ja neviem nič, tuším zajtra má ísť na hemato. a inak hádam všetko ok 🙂

velvet26
10. jan 2010

caute..zuztek, no nehnevaj sa.. 😉
aj ja som myslela dnes na janireiku, ze sa hadam vecer objavi, ako sa ma...nasa prva tehulka, pevne verim, ze sa ma dobre..

zuztek
10. jan 2010

hej, trosku surfujem po nete 🙂 som bola na nasej starej temicke kyretaz a teraz tam pisala "markiza" ze ona orehotnela mesiac po druhom MA a teraz ma 2-rocneho synceka, tak ma to tak povzbudilo 🙂

zuztek
10. jan 2010

az rozmyslam ci cakat tie tri mesiace... asi to nechame na prirodu 😀
len si musim kupit vitaminky, teda aj pre priatela 😉

micicka
10. jan 2010

no tak to je pekne povzbudenie, podarí sa aj nám 😀

velvet26
10. jan 2010

hej, aj ja som markizu tam videla...super, podla aj nam to vyjde..na stopercent.. 😉
idem si tie vlasy urobit, pa zatial

lu.lu.
10. jan 2010

ahojte kocky 🙂

tak my tu mame dnes hnuuuusnee pocko-prsi sneh s dazdom, vsade clapkanice,brrrr
boli sme dnes pozerat nieco do bytiku, sme dostali chut na zmenu....ale nakoniec sme nic nekupili 😅 ...musime ist niekedy bez leona,lebo s nim nakupovat...nehrozi 😀

micicka
10. jan 2010

ja sa idem teda najest, snad to moj zaludok vydrzi

vifinka
10. jan 2010

Ahojte kočky, zajtra o 10 mi držte palčeky. Mrcha zatial nikde...som zvedava, co mi na to povie doktorko 😅

lu.lu.
10. jan 2010

ahoj vifinka 🙂
budem na teba mysliet, ide ti co robit?

vifinka
10. jan 2010

dufam, ze iba prehliadku + da mi urcite vyvolavacku a chcem, aby mi zobral krv. test zo vcera negativny a dnes mam 52 DC, prsia citlive, v podbrusku to sramoti... 😠

zuztek
10. jan 2010

jaaaj, vifi, ty cakas na tu druhu mrchu, vsak? a test bol negat? som zvedava co zajtra zistis, drzim palce 🙂

lu.lu.
10. jan 2010

vifinka- no bolo by dobre, kebyze ti vezme krv na hcg-pre istotu 🙂 , ale podla priznakov sa mozno ms uz coskoro spusti. ak sa smiem spytat, kedy si bola na K?

vifinka
10. jan 2010

zuzi, presne tak...to cakanie je nekonecne 😒