Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
velvet26
hmm, moja ja som uz mala 5 mrsku za sebou teraz v tychto dnoch by som mala mat plodne dni 🙂
kyret som mala 5.8.09
ano moj nick ma vystizuje 😀 😀
velvet26
hmm, moja ja som uz mala 5 mrsku za sebou teraz v tychto dnoch by som mala mat plodne dni 🙂
kyret som mala 5.8.09
ano moj nick ma vystizuje 😀 😀
baby nejako to mrrrrrrrrzne
ako tak citam, za chvilu tu bude vacsina snaziliek,ze? to sa mi paci... 🙂
moniquie
no to je len na kratko v utorok by som mala byt spät.
a budeme s mm dalej snazilkovat 🙂
len tak ďalej, pekne sa snažme,
ja si ešte počkám,, zajtra volám doktorovi,, zobral mi piatok krv , ze zistí či nemám infekciu, a potom sa mu nasáčkujem na ostatné vysetrenia,, len tak sa ma nezbaví ..
snazilka vidim to tak, ze onedlho menis nick 😉
mna brzdi uz len ta laparka a potom snad uz ideme naplno na to...
snazilkant, v prahe mame teraz po milu jarmilu snehu 🙂 za tych 9 rokov, co som tu som este take nevidela 😵
snazilka, to som sa teda dobre sekla...no nevadi..je nas tu uz viac, nejako som bola v tom, ze si kratsie po..ako ja.. 🙂
vifinka ty si v Prahe? oooo, silno zavidim - moj sen...
vifinka
to myslis vazne? 🙂
takze sa mam dobre nabalit a hlavne teplo
janga-ty ides na laparku? preco? 😕
hej, uplna kalamita, hadam aj 30 cm je vonku, uplna rozpravka...zober si tak dvojo teplych gati 😀 (dnes sme s mm pocuvali radosincov, tak ma napadaju taketo asociacie), riadnu zimnu vybavu si pribal
janga
snad budem onedlho menit nick 🙂
lulu neviem ci idem - mam cystu na vajecniku a dost velku, no moj dr. ma zatial lieci duphastonom, no stale ju citim a stale ma to boli, uz maa to nebavi, ja chcem byt tehu a nie riesit taketo veci, takze by som radsej isla na laparku ako to takto natahovat 😠
jasne janga,treba sa dat do poriadku pred tehu 😉 ...ja mam 18.1. volat mojmu gyn. koli vysledkom cytologie a HPV, tak dufam budu na jednicku 😅
babule...idem tusim uz off...kukame s mm filmik, tak pekny vecer vam zelam..
papa
tak ja idem 14.1 k dr. tak snad mi aj nieco pozitivne povie 🙂
ste tu niekto?
ahojte 🙂
Caute kocky. Tak som dnes bola u druheho dr., lebo moja dr. nemal volno. Tak som mu povedala, ze co je vo veci...2.10. MA, 20.11. MS a odvtedy nic, ze uz som 53 DC a stale nic...Spytal sa ma, ze ci sme mali nechraneny sex. Ja ze hej, od prvej MS. Baby, ten ma tak spucoval! Ze ako si to predstavujem, ze mame pol roka cakat a chranit sa. Ze po prvej MS je 200% sanca na otehotnenie...ze co ak sa to stane druhy raz. No zjazdil ma jak patrocnu! Potom mi povedal, ze krv mi zoberie o tyzden, tyzden si mame dat pokoj, aby to pripadne HCG mohlo byt hodnoverne. Potom mi urobil vysetrenie, vraj mam zvacsenu maternicu, ale ze to moze byt bud kvoli tehu alebo meskajucej MS...Som mu povedala, ze moja dr. mi povedala, ze mame cakat 3mesiace, ze to sme aj dodrzali...on ze nie, ma sa minimalne pol roka, aby sa maternica spamatala...uf, bol to teda blby zazitok!
ahojte kocky 🙂
vifinka-uff, ten ti teda dal 😨 ...si viem predstavit, ako si sa citila...kazdy lekar iny nazor 😒 , ale podla mojho nazoru, 6 mesiacov je naozaj dost dlho-ved sme vacsina tu boli tehotne max. 11-12 tyzdnov, to snad maternica sa za taky cas az tak nezvacsila a nezmenila 😕
a neviem, preco cakat az tyzden na krv...takze teraz mozes zase len cakat,ze? 😠
AHOJTE snažilky....no kazdy lekár ma iný názor......ale tej maternici treba dat oddychnut....len nerozumiem,preco az o tyzden na krv......a tehu test si si robila?
krv mi bude brat o tyzden preto, lebo posledne snazilkovanie bolo tuto sobotu, tak hovoril, ze si mame dat tyzden pohov, aby sa vylucilo, ze pripadne tehu mohlo byt z tohto posledneho snazilkovania. Az potom by mi dal vyvolavacku. tehu test bol dnes rano a negativny...
ale uz som sa objednala na odber tento stvrtok, fakt sa mi nechce cakat tyzden...
a pojdem budci tyzdne ku svojej dr., lebo tento bol dr. bol fakt neprijemny... ☹
ahojte,
baby 30 stran ste popisali,,,to nemam sancu precitat
ja som mala trochu pauzu od konika, boli sme na chalupe, aby rychlejsie cas ubehol,,,,tak teraz uz pridem pozriet castejsie
vifinka,,,az sa mi vlasy zjezili, to co bolo za truhlika ten lekar,,,, 😕
jani, neviem...divny bol 😕 baby, keby som nebola naspeedovana z MK pozitívnymi info, tak sa mu tam hadam aj rozplacem ☹
jani, vy ste cakali 3 MS?
vifinka,tak to ti teda poviem, to je nejaký nepríjemný doktor. on to možno ani nemyslel zle, ale preboha, veď nejaká kultúra by mala byť a nie že ťa dodrbe jak sirotu! kašli na neho, nerozčuluj sa, nestojí ti to za to.
som zvedavá aké budú výsledky nakoniec 🙂
janirejka vitaj, už si nám tu chýbala, spomínali sme ťa, že ako sa máš 🙂
nemala si ísť dnes na hemato? či sa mýlim?

snazilkant, : tehotné by nemali lietať, ani moc cestovať na dlhé trate,, neodložíš cestu o 9 mesiacov 😵