icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

jarulai
1. jan 2010

vifi, ja som merala, ale som sa uz vykaslala na to.
ano, ma sa to merat hned ako sa zobudis a v rovnaky cas

micicka
1. jan 2010

vifinka ja som bola na K 3.10. ale ja som mala spontánny deň pred tým večer

vifinka
1. jan 2010

uvidim, ako ma to bude bavit 🙂 pri tych 7 tyzdnoch od mrchy k mrche to mozno ani nevypozorujem 😅

micicka
1. jan 2010

no ja vôbec nemeriam ani som nemerala a poviem pravdu ani neviem ako sa to robí 😅

jarulai
1. jan 2010

baby, nevracajme sa k tomu, hej? ved nam to nic nepomoze, len rozjatri nase rany a to predsa nechceme. chceme zacat tento rok optimisticky, nie? lebo babatka chodia len do stastnych brusiek 😉

vifinka
1. jan 2010

optimizmus = my chceme babatko, my chceme babatko 🙂 urcite sa podari a na konci roka uz budeme stastne maminky

jarulai
1. jan 2010

ja som aj zacala merat - ma na to ukecali. ale ked som videla tie moje uzasne teploty, tak som sa na to vybodla. a pritom mi este aj graf vyznacil ovu uplne inokedy ako mi ju hlasil moj doki.

jarulai
1. jan 2010

aaaaaaaaaaaaaaaaano, wifi, takyto postoj chceme 😉

vifinka
1. jan 2010

😀 tak to je krasny priklad, jarulai 😀 Mna to len zaujima, ze kedy by tak mohla byt...ak sa nic neobjavi, tak tomu veru rok venovat nebudem...ale gynekologicka mi hovorila, ze ak by bola teplota dlhodobo v ovulacnych hodnotach, tak som pravdepodobne tehu...vraj je to istejsie ako tehu test 🙂

vifinka
1. jan 2010

jasne, ja som uz optimistka a "verime si" 🙂 len ma stvu reci "aby sme sa na babatko velmi nesustredili"...ale to sa neda 😅

jarulai
1. jan 2010

no len to by si musela meriat od zaciatku cyklu asi, nie? aby si vedela, ake su tvoje ovulacne teploty.ako inak zistis, ze prave tato teplota je ovulacna a tato nie?

a ja som mala po tej udajnej ovu /podla grafu/ teploty hore, pekne sa drzali a ked som namerala tu najvyssiu, tak som hned na to na wecku dostala mrchu. tak si vyber 😀

velvet26
1. jan 2010

pekny vecer damy...
ozyvam sa pvvykrat v tomto roku... 😉
vitam nove kocky, jarulai, snowangels a vifinku...caute..urcite sa vam bude medzi nami pacit...som rada, ze sa rozrastame... 🙂
my sme mali velmi prijemneho a fajn silvestra...tak sme sa nasmiali, taky komornejsi 7 ludi u nas doma na byte...ale velmi dobre bolo...dnes sme boli kuknut babku...dedka na cintorine a potom este u kamosov na kavicke...teraz uz mozem v klude konikovat, mm sa so susedom hra na pc..pohodicka... 😉

janirea, drzim ti palceky, vyzera to velmi nadejne.. 😉

vifinka
1. jan 2010

ma sa to robit od zaciatku. Teraz som si to len vyskusala, budem pokracovat po druhej mrche, nech vidim, co sa deje a ci vlastne aj nejaka ovu je

jarulai
1. jan 2010

vifi, presne 😠 to mam najradsej. a najlepsia v tomto je ista osoba - stale do mna toto huci a pri tom pri kazdej prilezitosti nema v hube nic ine ako moje mozne tehu 😠

a tiez reci "podari sa, ked budete najmenej cakat, ked na to nebudete tolko mysliet" 😠 mudrlanti 😠 to vedia taki, ktorym sa to podarilo ani nevedia ako...

micicka
1. jan 2010

ahoj velvet 😀

my sme tieť obidvaja prisušený na PC, ja som dostala "pevný" PC, tak sa nemôžem vyvaliť....

velvet26
1. jan 2010

vifinka, s tou bazalnou teplotou, nie je to tak trochu otrava, merat kazdy den rano... 😕
ja som si kupila ovulacne testy, ze vsak vyskusam len tak pre zaujimavost, ci mi nabehla po kyrete ovulka a ukazali mi ze ano...tak som spokojnejsia...ono, ja som aj vedela, ze ju mam, lebo mam vsetky priznaky, na 12 den pichanie vo vajecniku a ovulacny hlien..neskusis radsej testy ked uz tak...len idu dost do penazi.. 😠 ja uz ich kupovat nebudem, to som len tak na skusku, ci sa nemylim...

jarulai
1. jan 2010

ahoj velvet a dakujeme za privitanie 🙂

vifinka
1. jan 2010

ja som len rada, ze sme to nehovorili rodicom, lebo to by boli reciiiiiiiiii a uplne s tebou suhlasim - kto nezazil, nepochopi, ze sa neda na to furt nemysliet 🙂

micicka
1. jan 2010

jarulai tie reči podarí sa keď nebudete čakať, to je fakt úplne trápne - veď to sa nedá, nemyslieť a nečakať, ked chces byť tehotná. nám sa zadarilo hneď na prvý šup, mali sme na to len 1 týždeň ale aj tak som čakala, že ako to dopadne. keď niekto pracuje na bábätku, tak čaká aj nejaký výsledok. niekto kto nečaká, že bude tehotný, otehotnie možno pri braní antikoncepcie a preto to nečaká....

vifinka
1. jan 2010

velvet je, ale ako hovorim - pisem, tak mozno ma to omrzi, zas az tak tej metode nefandim 😉

vifinka
1. jan 2010

baby, aj sa napchavate s vitaminmy - kadajake tie babyplany a pod?

jarulai
1. jan 2010

micicka, presne ako pises. a nemysli na to, ked sa snazis viac ako rok 😠

ale aj tak sa nam to tento rok podari a hotovo!!!ci uz prirodzene alebo pomozu lekari - to je fuk

velvet26
1. jan 2010

presne tak baby...mici, aj nam sa podarilo hned na prvy sup...a kazdy je tiez teraz velmi mudry, ze neboj, zachvilku budes aj ty tehotna...u nas v praci je dalsia tehula, v tom malom kolektive co sme je to uz tretia...ja som bola prva...potom sa mi stalo, to co sa stalo a potom otehotneli oni tri...tak je to taky zvlastny pocit, vidiet ich take stastne..ako sa rozpravaju o tehotenstve, pomaly im rastu bruska...ja im to moc zelam, nie je tam zavist alebo co...no je mi smutno...vsak viete si to predstavit... 😒

jarulai
1. jan 2010

ja sa krmim femibionom. uz odkedy sme sa zacali snazit. normalne som si na to uz tak navykla, ze by mi asi aj chybal 😀 😀 😀

micicka
1. jan 2010

jarulai, jasné podarí sa to 😀

vifinka ja beriem len femibion 800 a sem tam si uvarím ženský čajík, inak nič

jarulai
1. jan 2010

velvet, myslim, ze vsetky tu ta chapeme

cukruska1920
1. jan 2010

Ahojte....ste tu?

velvet26
1. jan 2010

vifi..jasne...aj ja som nad tym rozmyslala, ze si ju mozno zacnem meriat...no ja som lenivec...nechce sa mi..
ja uzivam femibion 8000, ked som bola tehu som brala calibrum baby plan..

velvet26
1. jan 2010

chaa, ze femibion 8000, to by uz ma mozno z neho aj vystrelilo na mars, femibion 800 som myslela... 😀
a este femi kvapky od valovica uzivam..dnes som si omylom dala namiesto dvakrat tri krat...no neva..

jarulai
1. jan 2010

cukruska, sme tu a v plnom prude 😉 😀

ja tiez mam femibion 800 a v robote si vzdy uvarim zensky caj /doma na to nejako zabudam 😀 /

ozaj, babulky, nam doki poradil, nech aj muzik skusi femibion a nam sa vtedy hned podarilo...tak teraz sa nim aj on poctivo napchava