Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@zeleny_cajik Dá. Kadému novému, kto zareaguje, hneď napísať IP o čo ide...
@natas4 - zabudla si, ze musi mat zena taku zodpovednost za dieta, ze v pripade, ak nahodou necakane dostane v cudzine, kde zije bez blizkej rodiny a manzel je napr. na sluzobnej ceste na 2 a viac dni, a dostane teda napr. nahly zapal slepeho creva, tak musi mat v zalohe cislo na socialku a hned ju aj volat v krcoch v sanitke, aby mohla dat deti do docasnej opatery im a nie spriaznenej dusi - susede, pretoze inak je nezodpovedna matka, a otec tiez, kedze on si dovolil ist pracovne mimo mesta, ked matka ma necakany zapal slepeho creva a ona si dovolila dostat ten zapal .. 😀 A aby som nezabudla, aj ta suseda je nezodpovedna, ze si zobrala tie deti na starost, lebo aj ona by mohla nahodou dostat ten zapal slepeho creva 😀 😀 😀 No to aby ludstvo vyhynulo, kedze asi nemam nasetrenych milion € aspon na vsetky pripadne sudne spory alebo prirodne katastrofy (co ak mi hurikan zruti dom? - som nezodpovedna matka asi, lebo som s tym neratala, a tak nemam na druhy 😀 😀 😀 😀 ) a ine neduhy. Ale inak sme tu vsetci zdravi 😀 😀 😀
Baby, sorry za tuto vsuvku, ale uz mi nedalo, lebo taku absurditu som roky "nestretla" a nevidela medzi beznymi ludmi (uradnicke, sudne pod. absurdity su, bohuzial, bezne). Musela som sa proste zasmiat, no. Prepacte, hormony, no 😀 😀 😀
@bibio bibio @zeleny_cajik Dá. Kadému novému, kto zareaguje, hneď napísať IP o čo ide...
Dnes o 23:04 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
lenže toto nezaberá.. ja som už pár IPčiek napísala a nič.. proste sa maminy rozohnia a nedajú sa zastaviť..
@alibabaa Ja dúfam v nejaký zázrak, že aj Ivanine deti sa vrátia na SK. Ale určite pomôžu ďalším detičkám. Pred pár týždňami sme o týchto zverstvách, čo sa dejú po celom svete (nielen v UK!!!) ani nechyrovali, naše štátne orgány to mali na háku, teraz hádam už viac ľudí aj v SK uverí, že sa to deje. Soc. služby sú samá korupcia, obchod s deťmi. Nie je to zlý systém, sú zlí ľudia, čo to robia. Bez štipky morálky, ide im len o peniaze.
@alibabaa mne by ani tak nevadilo to ze tu niekto dava svoj pravnicky pohlad na vec...Budiz, ak je skutocny pravnik a vyzna sa vo veci, v teme moze byt prinosom 🙂 Nakoniec aj viac pravniciek sa tu ozvalo...
horsie, ze som mala pocit ze z nej preraza osobny subjektivny a neprofesionalny nevrazivy postoj k danemu pripadu a osobe Ivany... 😖 Takze bud nech tu niekto dava svoje subjektivne osobne pohlady...pozitivne alebo aj negativne {ma na to pravo, je to diskusia}...alebo nech sa drzi profesionalneho odstupu ak prezentuje pravnicke postupy a rady...
zatial jedina "pravnicka" rada, ktorej sme sa dockali bola "ze nech si obstara dobreho pravnika a mala to uz urobit davno"...na co by prisla aj moja mladsia dcera zeano 😀 😀 a cez to opat preraza neprofesionalna nevrazivost "ze dobry pravnik by sa takej nedoveryhodnej osoby neujal" 🙄 🙄
Tak to nech ona , pani Alica, laskave necha na dobreho pravnika, koho sa on ujme alebo nie 😉 😉 😵 😵
@jolinka ona odišla, lebo si ju nikto nevšímal a keď jej začali zasa odpisovať na prvý príspevok, tak už sa rozbehla zasa.. ak jej nikto neodpíše, nikto nezareaguje, tak tu bude od nej len minimum príspevkov.. Veď nech si napíše, keď má potrebu, ale nechápem, prečo majú ostatné potrebu na ňu reagovať.. veď týchto posledných cca 10 strán hovorí za všetko..
Baby, ved tuto temu nechajme funovat paralelne... Ale dolezite info a chut cokolvek urobit pre dobro veci sa stracaju v zaplave zbytocnych hadok a predvadzani sa nejakej evidentne zamindrakovanej zenskej... A to je skoda.
@sirinka no ja ju práve preto už nečítam.. proste ju preskakujem.. ak si ju náhodou prečítam a píše nejaké bludy, tak sa postavím od PC, idem si dať kávu a zatial vychladnem.. 😀 a ona keď si ju nevšímate, tak napíše jeden príspevok raz za čas a ten obsahuje väčšinou teoriu práva, čo nemusí byť pre nás na škodu.. ale potom keď jej začnete vyvracať určite veci, tak už je nezastavitelná..
Baby, ale vsimli ste si, ze na str. 152 uz tato osoba prestava byt vyryvacnou (teda ona tak pise stale), ale my sme akosi asi k nej zmenili postoj - aspon sa mi zda, ze uz je to vsetkym viac-menej na smiech, kazdy uz vidi, ze ona ina nebude.
Ja si myslim, ze ak sa tema zamkne, ti, co budu potrebovat pomoc, ju budu chciet hned, nie sa pracne pridavat do sukromnej, tak to vzdaju - preto som radsej za zachovanie tejto. Mozno by nezaskodilo opat zosumarizovat vsetky udaje, co robit v pripade nudzoveho stavu, kontakty a tak. Alebo by stacilo len linky. Lebo zase hladat to v tych 150-tich stranach je tiez dost zlozite...
*****************************************************************************************************************************
Kontaktné údaje
JUDr. Andrea Cisárova
Centrum pre medzinárodnoprávnu ochranu detí a mládeže
Špitálska c. 8
P.O.Box 57
814 99 Bratislava
Tel.: +421/2/20 46 32 08
+421/2/20 46 32 48
Fax: +421/2/20 46 32 58
Kontaktná linka 00421 905 923 242 – v nevyhnutných prípadoch
Úradné hodiny v Centre pre medzinárodnoprávnu ochranu detí a mládeže:
Pondelok – piatok 8:00 - 11:00 a 13:00 - 16:00
Všeobecný kontakt: cipc@cipc.gov.sk
Podateľňa: podatelna@cipc.gov.sk
Kancelária riaditeľky: riaditelka@cipc.gov.sk
Žiadosť o informácie: info@cipc.gov.sk
Technická podpora: webmaster@cipc.gov.sk
***************************************************************************************************************************************

@alibabaa ona je tu uz od zalozenia temy...