icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

zuzana581
autor
22. nov 2012

@irriss 😀

novemberova
22. nov 2012

Vy po sebe aj citate? To sa nehanbite? Akoze mamicky s detmi bojujuce za spravodlivost?. Hanbite sa niektore! Spravate sa ako deti v skolke, fuj uz sa to tu neda citat i ked tema je to skutocne zaujimava.

dijuri
22. nov 2012

STRANA 9 skopirovana jedna veta od "A" niekto si kadí do ust

"je nezodpovedne dieta k lekarovi nevziat.ked rodic nema co skyvat tak sa nemusi bat. "

dalsia vec...pravnicka by mala mat dokonalu slovencinu,vyslovnost,vediet pisat...ziadne chyby,dodrziavat ciarky,i,y to vsetko by mala automaticky pouzivat,kedze pravnici,advokati pisu veeeelmi vela.Zial,toto nebadam u konkretnej osoby

dijuri
22. nov 2012

@novemberova ahoj,konretne?

zuzana581
autor
22. nov 2012

@novemberova ale no.. zasa také tragické to nie je, hm? Čo ťa tak nazúrilo, že si sa zaregistrovala a rovno nám sem napísala? 🙂 Vitam medzi nami..

zuzana581
autor
22. nov 2012

@dijuri prečo tak velmi potrebuješ "A" o niečom presvedčiť? To sa ti nepodarí.. Kašli naozaj na ňu.. toto nikam nevedie..

novemberova
22. nov 2012

Dakujem za privitanie. Ano citam temu od zaciatku a je mi smutno z vas - vam pride sikana normalna? Vysmech a posmesky? Alica pise svoj nazor a je iny ako vacsiny, ale zato nemusi byt upalena na hranici. Priat jej zle a vysmievat sa? No fakt fuj.

zeleny_cajik
22. nov 2012

baby, udržme svoju úroveň aj úroveň diskusie 😉

irriss
22. nov 2012

@novemberova
Prilisna...Moralka je casto jen pretvarka.. 😎
zvlast kdyz se nekdo schovava 😉 😀 ze?
Vcera zaregistrovana a pritom vis "O NAS" VSE..
p.s. takovych tu uz bylo...ale jen MALO ZBYLO...

dijuri
22. nov 2012

strana 13 pani pravnicka 😀
".to my ver."

irriss
22. nov 2012

@novemberova
Timto poslednim prispevkem jsi jen ptvrdila , ze nectes pozorne 😎 😉

dijuri
22. nov 2012

@zuzana581 len sa bavim na tych jej prispevkoch,nie ze by som nemala co robit,mam doma marodov,ale tak poslusnych,ze mam cas sa pozriet na nu "blizsie"

dijuri
22. nov 2012

inak este otazocka, vy, co prispievate napriklad tu a drzite s Ivanou, boli ste aj na paralelnych stretnutiach 12.11.? mohlo by sa v blizkej buducnosti opat nieco zorganizovat.sama som bola organizator za jedno mesto,no sklamanie velke...kazdy silne slova a skutky ziadne...minimum ludi prislo a najviac co ma dorazilo bolo, ze ludia potvrdzovali ucast na stretnuti aj po stretnuti a este aj na druhy den.tak ale vselijakí sme

danka86
22. nov 2012

Baby ja neviem, ale zda sa mi, ze ta novemberova = alica. je registrovana od vcera, ale cita to tu od zaciatku... asi si ju nemal kto zastat, tak to musela spravit takto.. 😝 A po dalsie, keby to citala od zaciatku, tak si ju urcite nezastava, tomu neverim.. Ved ona ako hanebne rozpravala na Ivanu a inych rodicov, co im nepravom deti vzali..
Nebolo by super, ich prestat uplne riesit? Drzme sa temy a nicky ktore nas nastvu budeme preskakovat, aj ked to vo mne riadne vrie.. 😔

novemberova
22. nov 2012

@irriss uistujem ta ze nie som jedina ktora temu cita / vie o probleme dost kym necitila potrebu vyjadrit sa. Teda doteraz. Mysli si co chces, ja som sa tu neprisla hadat, iba upozornit ze mi je z vas niektorych zle - a to znova nie som jedina.

novemberova
22. nov 2012

@danka86 nie som alica! Nemam dovod nic dokazovat ani vysvetlovat.

irriss
22. nov 2012

@novemberova
"Niesom jedina"..neber silu za druhe, kdyz se citis "oslabena"..
Niesom jedina,,,v techto slovickach je ZRADA!!Mluv za sebe..

protoze, ten, kdo cte DOBRE ..umi se DOBRE a JASNE vyjadrit..a ten, kdo je Dobrym citatelem je i dobrym pozorovatelem..pode meho nejsi dobry ctenar..mozna velmi rychly..ale to neznamena dobry..a rychly znamena UNAHLENY..
mrkni se znovu na to, co jsi cetla...a o cem jsi psala..protoze studenych cumacku v teto teme neni treba..
Alice ma studeny postoj..zde je treba jednat uprimne a srdcem "maminek" ne srdcem " kancelarskych profesionalne zdegenerovanych mysli i dusi =mysi"

zuzana581
autor
22. nov 2012

@novemberova tak ak ti je tak zle.. nečítaj to tu.. Materská téma Ivanky Boorovej je na Facebooku.. ak nevieš ktorá, dám ti link.. To je aj oficiálna stránka, na ktorú prispievajú a organizujú ju ludia, čo sú aj v kontakte priamo s Ivanou a Norikou, taktiež aj reportéri joj.. Toto je len téma, kde sa nedozvieš nič, čo by si nenašla tam..

irriss
22. nov 2012

@zuzana581

Zuzzko..krasne vysvetleni. 🙂 ...nebudu plytvat casem a energii..stejne z "novemberove za par dni bude decemberova"..

p.s. Vanoce Vaaaaanoce prichaaaaaaazeji..DESME se praaateeeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

achesa
22. nov 2012

dievčatá, ak existuje k tejto téme aj súkromka, mohli by ste ma tam prosím pridať? Mám totiž záujem sledovať informácie o prípade serioózne.Prelúskavať sa tu dlhé strany príspevkami samozvaných právničiek aliciek a ďalších odborníčok zoyusiek sa mi už akosi nežiada. Ďakujem vám.

lilitela
22. nov 2012

Prezvonte ma prosim niekto, mala mi schovala mobil. Asi. Diky

winipega
22. nov 2012

@novemberova tak to si dobra,precitat vyše 200strán za jeden den....

jaron
22. nov 2012

Možno chcela @novemberova len povedať, že niekedy je tu pri nesúhlase (inom názore) príliš sarkazmus, posmech, irónia, ponižovanie, podozrievanie, posudzovanie... a ten, tu žiaľ naozaj často je, ja tiež v podstate z @alice107 nesúhlasím, ale myslím, že by spôsob nesúhlasu mal mať nejaké hranice, neprekračovať určitú dôstojnosť oponenta, nech by sa správal akokoľvek a zdal by sa nám akokoľvek "divný a nenormálny".

(čo sa týka novembrová = alice, zdá sa mi, že majú odlišný spôsob písania, i keď sa môžem mýliť)

kvietocek7
22. nov 2012

@sirinka ale zatial nic nove, musime si fakt pockat -zajtra uz tyzden co bol sud a vsetko mlci ☹ su iba dohady ale ziadne fakty 😒

kvietocek7
22. nov 2012

@jaron suhlasim s tebou, je to taky extrem a bolo by dobre sa takym veciam vyhnut pre dobro a uctu ku vsetkym tu diskutujucim. Ak si to raz Ivana precita tak bude pekne znechutena ze co vsetko sa tu okrem temy premelie.

winipega
22. nov 2012

Baby nereagujte na alicu,je len viem ze ona pravnicka neni!!! @alice107 je "notarka pre sud"...možno videla pár spisov no na súde nikdy nikde nebola!!!

novemberova
22. nov 2012

@winipega to kde tvrdim? Citam priebezne odkedy je tema tu a kauza boorova na svete.
@jaron - sto bodov. Je az moc lahko zabudnut na uctu a toleranciu - ved internet... ☹

irriss
22. nov 2012

Kluci maji jedno velke stesti..Muou byt spolu..ale casto tomu tak neni...😢

sirinka
22. nov 2012

Na FB je info, ze sud je buduci tyzden!!!