Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Prinášam nové informácie. Pozdravujú vás Ivana s maminou. Ak o nich neinformujem, tak je to naozaj iba preto, lebo nemajú nič nové a čakajú aj ony... Alebo si neželajú, aby sa niečo zverejňovalo. Na margo informácií, ktoré si tu prečítali, vám všetkým odkazujú, že iba info cezomňa a Dáriusa sú od nich a sú pravdivé. A... môžem vám napísať, že súd je posunutý na budúci týždeň. (Veronika)
KOPIROVANE Z FB
@jaron ano suhlasim,diskusia je aj o protichodnych nazoroch.ale prečo sa hrá na právničku ked nou nie je?píše "jej klienti"..."bola som na súde v uk"a podobne nezmysly...možno bola v uk akurat tak na dovolenke...a vobec,ona sa už vyjadrila dobrých pár strán dozadu,načo stále tapetuje tému jedným a tým istým príspevkom v ktorom zmení len pár viet.a ide o to že ona je v diskusii ale diskutovať nechce 🙄 akonáhle dostane nejakú otázku tak sa s tebou pekne rozlúči prípadne nereaguje.
@winipega a vieš o tom, že notár je právnik? Aj advokát je právnik. Sudca je právnik. A dokonca ja Fico je právnik... 😀
@novemberova tak teraz ti nerozumiem....téma bola založená 17.9. ty si sa zaregistrovala včera ale tému čítaš priebežne od kedy tu je???
@ginger_fox 😀
Zeny!!! Toto je debata o nutenych adopciach, o pripade Ivany a dalsich rodicov, ktori su v zufalej situacii. Mozno sem niektory z nich zabrusi, bude hladat info, rady, pochopenie... Myslim, ze vacsinovy nazor na alicu a jej prinos do diskusie je znamy. Gratulujme si, ze je to len virtualna suseda a nie skutocna a podme spat k veci...
@sirinka z toho clanku, ze ako im vynahradi? to co za tupeho novinara zas napisalo?? otazka by mala predsa byt opacne Kto jej - Ivane vynahradi tolku stratu a ujmu?? no zas len kliniec do rakvy s takym nazvom clanku 😠 😒
*****************************************************************************************************************************************
Ja osobne za seba sa ospravedlňujem, že som sa opäť nechala strhnúť Alicou a prispela tak k spamovaniu témy.. Tí čo ste tu dlho, ale viete, ako dokáže Alica dokola omielať to isté a hlavne vie niekedy velmi raniť.., lebo ja si myslím, že ak si Ivana prečíta zrovna jej príspevky, tak jej bude velmi smutno.. Ona obiňuje rodinu Boorových z ubližovania tým deťom.. Toto je téma na podporu tej rodiny.. Kludne si môže ktorá kolvek z vás založiť tému, ktorá bude o inom.. a pozvať tam aj Alicu.. TATO TEMA JE NA PODPORU RODINY BOOROVYCH A AJ INYCH RODIN, KTORYM NEPRAVOM ZOBRALI DETI... neslúži na kritizovanie, moralizovanie ani poučanie nejakej Alici a jej prívržencov.. bohužial je to téma verejná a tak ju nemôžeme odtialto vylúčiť.. ale taktiež si tu môžeme písať, čo sa nám zapáči.. a pokial Alica nechápe, že občas treba aj skončiť, a hlavne nové prispievatelky občas nechápu, že Alicu o ničom nikto nepresvedčí, tak to tu musíme obratiť na srandu.. aby to skončilo.. lebo dohady s ňou sú nekonečnééé... ak sa chápeme, tak fajn a ak sa nechápeme, tak už neni o čom..
@zeleny_cajik
souhlasim,ale jak sama vis je i realnou sousedkou "nekoho z nas"..a mela by vedet, ze pokud ma nejake spatne umysly, "profesionalne zvrhle" diky sve "profesi", ke ktere ma moznost si cuchnout..at uz je zakladatelkou papiru do sanonu nebo uklizeckou..."kariera ji muze vonet"..
proto musi vedet, ze jeji myslenky a chlad nejsou na miste...
ze nejedna spravne..
Ja respektuju jeji myslenky..ale nerespektuju jeji ciny..pokud se k nim odhodlava...na zaklade svych CHYBNYCH myslenek..
proto si myslim ze alice je soucasti problemu i tematu 😉
pokud nekdo na ni utoci je to jen proto, aby ji vysvetlil, ze takove myslenky je treba zmenit..
je to vlastne jako by byla SS mezi nama.prostrednictvim Alice
Mame moznost primo "SS" vysvetllit KDE a JAK chybuje😉
KOPIRUJEM príspevok jednej diskutujúcej
http://www.facebook.com/groups/267840946652203/
Mandarinka Darinka
Áno, deti treba chrániť ale tým nesmieme porušiť zákony proti genocíde, ktoré sú prvoradé, keďže nič nie je závažnejšie než genocída. Čiže ak by úrady, akékoľvek úrady, odobrali deti Slovenskej rodine, nemôžu a nesmú ich dať do neslovenskej rodiny alebo do neslovenského domova. Pokiaľ ich dajú do Slovenskej rodiny či do slovenského domova, tým zákony proti genocíde nenarušujú. Ale ako náhle ich dajú do neslovenského prostredia tým narušujú zákony proti genocíde a páchatelia musia byť stíhaní medzinárodným kriminálnym súdom. Ale na to aby boli páchatelia stíhaní musí byť podaná sťažnosť od slovenských úradov …ktoré miesto toho aby okamžite jednali, spia. Možno aj preto spia že sú podplatení či inak umlčaní.
Základnou príčinou dlhodobej hospodárskej krízy európskych krajín je nízka pôrodnosť. Niektoré krajiny sa snažia riešiť tento problém štedrými detskými prídavkami a inou podporou pôrodnosti, kým iné krajiny našli lacnejšie riešenie: únos detí.
S úctivým pozdravom, Mark Hucko, www.ombudsmaninternational.com
KOPIRUJEM
Alpine Prime
tejto usmiatej tvari mnohi dakuju za to, ze boli ich rodiny rozdelene a ich buducnost tak zmarena... http://robertwhiston.wordpress.com/2011/11/24/33/
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/polit...
krááása.. deti z milujúcich rodín sa kradnú, ale o deti, ktoré sú naozaj týrané sa nikto nestará!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@zuzana581 vcera som to sledovala na sky news, a hovoril aj chlapik, ktoreho meno a poziciu som nezachytila z kuchyne, ale vravel, ze az jedna tretina tychto deti pochadza zo statnej opatery. o chvilu na to hovoril policajt o tom ako je potrebne sa obratit na ss a la a ziadat pomoc.... 😖
Mam zaujem prispievat len do temy sukomnej,o pripade viem od zaciatku,od zaciatku to sledujem,no toto tu je hrozne.Je neprijemne,ked sem pride niekto ako "A" a takto pise na Boorovych, ja to citat nechem, zial oci mi tam padnu.
Podla toho, co mi napisala Zuzka, v sukromke je pohoda,klud a pod., ... ak sa rozhodnete ma prijat a tusim este niekto dnes ziadal o vstup, budem rada a stretneme sa tam, ale tu koncim kocky. Rada som Vas, ktore podporujete a sucitite s Ivanou "spoznala" Drzte sa tu.
*****************************************************************************************************************************************
Martin Krpač
Dnes pokracovani kauzy nucenych adopci! Mame dalsi rodinu, tentokrat z Doveru. Socialka ji odebrala celkem 7 deti, 3 pak vratila protoze ty tam byly jen na navsteve u babicky a dedy!
☹
KOPIRUJEM
Dárius Haraksin TV JOJ
Snáď nikomu neuškodím, ak použijem slová sudcu z minulého týždňa: "If you make no sacrifice, you cannot take what you want." Obetou je v tomto prípade trpezlivosť. Verím, že POSLEDNÉ pojednávanie má byť na budúci týždeň. Vydržať
Martin Krpač
Připadá mi to jako ta scénka z Pelíšků: "Nebyl čas ptát se kdo je kdo... Rozkaz SS zněl jasně". Jsi dítě? Tebe bereme. Nebydlíš tady? to nás nezajímá!! Horor pokračuje...
Dárius Haraksin TV JOJ
Milunotýždňové stretnutie s deťmi bolo bez udania dôvodu náhle zrušené. Náhradné bolo aj s babkou DNES. dopadlo výborne. Všetkých vás pozdravujú a ďakujú za podporu.
KOPIRUJEM
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť
A ešte jeden restík zo včera - Kontakt bol výborný. Samko robil zábavu, Martinko bol veselý a veľmi sa túlil k maminke 🙂 Veeeeeľmi potešujúca info na dnešné ránko, však? Prajem všetkým pekný piatok ♥
Dárius Haraksin TV JOJ
Milunotýždňové stretnutie s deťmi bolo bez udania dôvodu náhle zrušené. Náhradné bolo aj s babkou DNES. dopadlo výborne. Všetkých vás pozdravujú a ďakujú za podporu. Vydržať
****************************************************************************************************Mariana Hanuštiaková píše na FB na stránke Modré z neba
Drahe Modre z Neba a tiez Drahi Vilo Rozboril,
prosim, pomozte mi ak budete moct.
Momentalne som v Anglicku, ale musim sa vratit surne na Slovensko, lebo Anglicka Socialka mi odobrala moje dve deticky, Pani Doktorka Andrea Cisarova mi povedala, ze ak sa vratim na SR, tak mozu vymahat Anglicku vladu, aby vratili Slovenske deti spat k matke.
Problem, je ze ja na SR uz nikoho nemam, otec by ma neprijal, lebo on zije z novou druzkou, mam iba jednu kamaratku v Kosiciach, ktora mi pomaha hladat pracu, ale je to trochu tazke.
Tiez potrebujem lacny ale dobry podnajom pre mna a pre moje deticky, aby som preukazala Slovenskym uradom ze som vytvorila dobre zazemie pre moje deti na SR.
Vsetky lacne byty na prenajom su nezariadene...
Prosim, mozete mi niejak pomoct?
Email: mhanustiakova@gmail.com
Kamaratka byva na sidlisku Dargovskych Hrdinov, v Kosiciach.
Prosim, pomozte mi, aby som doostala deti spat. Dcerka ma iba 10 a syncek 4 roky. Dakujem*************************************************************************************************************************************
Dnes o 08:51 • Odpovedz •
babajaga vlozim tu tento pripad...jej byvaly priatel z pomsty postval na nu ss...a nevyzera to dobre....jej pravnik jej povedal,ze sa ma zastupovat sama.....nema jej kto pomoct...musela vymazat vsetko co mala na facebooku,lebo porusila mlcanie a ak by nevymazala,hrozil by jej trest.....mne je ztych pribehov smutno treba hladat pomoc aj pre nu...toto mam starsie info...viete niektora nieco o nej??
Dnes
KOPIRUJEM a dávam do pozornosti posledný komentár..
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2237063...
Seven out of eight couples who try to adopt children fall by the wayside: More than 22,000 would-be.
www.dailymail.co.uk
Shocking statistics released by Ofsted mean more than 22,000 prospective adoptive parents vanish from the system every year in Britain..
Páči sa mi to · · Zdieľať · Pred 10 hodinami
Zuzana Uhrinova OMG! v 70.rokoch bolo rocne adoptovanych 20 000 deti, kym teraz "len" 3 000. Kolko deti museli ukradnut milujucim rodicom v minulosti...:((
Pred 6 hodinami · Páči sa mi to · 1..
Zuzana Uhrinova Ten clanok je smiesny, pisu tam, ake prisne kriteria SS pracovnici uplatnuju pri adopcnom procese.. kym my citame o realite, ako 70.rocna pani si chcela adoptovat nase slovenske deti, parik homosexualov takisto a pod..
Pred 6 hodinami · Páči sa mi to · 1..
Gali Marosh a kolko dospelakov musi behat po svete, ktori boli vychovani v nahradnych rodinach?? mozno polovica obyvatelstva uk, mozno to beru ako normalnu vec,,ked ja sa nepostaram, postara sa stat,, sami ludia dali moc socialnym pracovnikom, tak sa niet co cudovat.....
Pred 3 hodinami · Upravené · Páči sa mi to · 1..

Bylo nebylo..
takto zacinaji pohadky...prenesme je do reality... 😉 🙂