icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

evkasus
27. sep 2012

@katrinka8 Lajcakov rozhovor s anglickymi partnermi nepomoze...povedali si predsa iba par vseobecnych fraz...a viem si predstavit ako servilne to Lajcak svojmu anglickemu kolegovi podavat...

cinderella.
27. sep 2012

@charlie555 zistime presne v ktorom meste byvaju, vystopujme ich a zoberme lodou z ostrova 😠

zuzanka2221
27. sep 2012

mne sa len najviac paci ako sa kazdy na kazdeho vyhovara ale pritom nikto nic neurobil pre ich zachranu.slovenko je jeden velky bordel a hambim sa ze sa nedokaze postarat o svojich obcanov ked to potrebuju.najprv sa musia veci objavit v telke pred milionmi divakov az poto zacne konat lebo by sa prislo na to ze hovno robia:-/ fuuuj

katrinka8
27. sep 2012

@evkasus - no asi tak... ale aspon zo solidarity to mohol urobit hned a nie takto trapne, ked sa uz klepe od strachu...

cinderella.
27. sep 2012

predstavte si, ze vam zoberu v uk deti a daju ich na adopciu, ze ich uz nikdy v zivote neuvidite a to len kvoli tomu, ze slovenska vlada bola leniva pomoct.

mikymiky
27. sep 2012

aspon, ze babka im naklada vsetkym...

liliana15
27. sep 2012

baby co bolo s tou skolou? to mi uniklo..

charlie555
27. sep 2012

@evkasus urcite to bolo pri caji o 5 so zdvihnutým maličkom a suchym angl.humorom 😒

evkasus
27. sep 2012

keby tej babky nebolo tak neviem...nedostali by sme sa ani sem.... 🙄

katrinka8
27. sep 2012

@liliana15 - babka povedala, ze ked deti pojdu do skoly, ziaden sud ich uz neuvolni do druheho statu - toto je potvrdil aj sudca. To bolo este asi v lete (ale neviem, ci teraz alebo minuly rok este) A maly Martinko nastupil v septembri do skoly ☹

natas4
27. sep 2012

@cinderella. no potom sa nemozme cudovat, ze niekomu prasknu nervy, zaobstara si devinu a vystriela zopar jedincov

cinderella.
27. sep 2012

@liliana15 ja som neskoro zacala kukat, ale zachytila som to, ze deti uz chodia do skoly/skolky a tym padom maju uz vazby na anglicko 😖 . ved martinko zacal do skoly chodit len pred troma tyzdnami, tak ake vazby preboha? moj maly chodi do skolky uz styri mesiace, ale ziadnu vazbu k tej skolke zatial nema. 😖

cinderella.
27. sep 2012

babka je perfektnaaaaa, to by bola dobra prezidentka. musime ju navrhnut na zenu roka.

anna1980
27. sep 2012

ja som raz mm povedala že by sme si možno mohli aj adoptovať nejaké dieťatko (aj ked svoje vlastné máme a ešte jedno chceme) .... on s tým súhlasil, lebo vždy mu tu pretŕčam smutne fotky chudobných černoškov, kt. su podvýživení.... ale po dnešnej diskusii na JOJ PLUS na temu BEZ DETI NEODIDEM bála by som sa ,že by to dieťatko zobrali matke kt. ho miluje a nechce ho adoptovať.... 😢 je to smutné čo sa deje vo svete,je to hyenizmus,odpor a hnus. To nieje normálne čo dokážu ľudia urobiť pre peniaze (nehovoriac o tom ,že tý ludia maju aj svoje deti a napriek tomu nemaju chrbtovu kosť ).... to sa neda pozerať a počuvať čo sa deje okolo nas. 😢

evkasus
27. sep 2012

tak podme dalej...sracky, omacky od pana Kravataka

liliana15
27. sep 2012

baby to je hrozne.. vziat mame bezdovodne dieta..☹ znicit zivot mame, detom... Pani boorova je silna zena.. A babka tiez.

nicky182
27. sep 2012

tento Burian co tu trepe od veci ?????

cinderella.
27. sep 2012

ale skolska dochadzka este nie je povinna !!!! to je nefeeer !!! zneuzili to !!! natahovali to, aby ho dali do skoly !!! mohli ho nechat este rok doma, hlavne ked prechadza takymto peklom !!!!

zeleny_cajik
27. sep 2012

ten cerveny kkt je uuuuplne mimo... nemozu ho poslat domov? zabera drahocenny cas pre ludi, ktori MAJU co povedat...

liliana15
27. sep 2012

upratovat sa nebude? asi nie..

katrinka8
27. sep 2012

@anna1980 - najhorsie je, ze ak chceme, aby sa to zmenilo, nesmieme ostat hluchi a slepi, lebo to by sme tomu len pomahali. Musime sa pozerat a pocuvat a kricat a bojovat proti tomu...

cinderella.
27. sep 2012

ja si chcem adoptovat martinka a samka !!! mala by som mat prednost, lebo som slovenka zijuca v uk, a tym padom nestratia deti slovensku kulturu !!! (viem, opak je pravdou) 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

katrinka8
27. sep 2012

Teraz sa idu poklepavat po pleci, aki su skveli a uzasni, ze za 2 mesiace kolko roboty oni urobil a kolko to obnasa prace... KDE BOLI DOTERAZ CELE 2 ROKY, KED UNIESLI MARTINKA A SAMKA???

tobinka2
27. sep 2012

aj moja sestra žije v UK, má tri detičky, až mi zviera hrdlo...Veď to sa musí báť ísť aj k lekárovi ☹

zeleny_cajik
27. sep 2012

to sa mi sniiiiva.... on si robi zasluhy...

evkasus
27. sep 2012

Ja ale Lucii verim, len sa obavam, ze ju potopia skor ako stihne nieco urobit 😠

katrinka8
27. sep 2012

@zeleny_cajik - nesniva, bohuzial 😠

anna1980
27. sep 2012

@monnaa zverejnili video z internetu ak prišla policia pre 9r. chlapca v UK a nasilim ho zobrali do SS (otec to cele nakrucal) .... bolo to hrozne ...Matka Ivany Borovej až plakala a povedala že takto nejak brali aj ich deti...... :( hrozné video

katrinka8
27. sep 2012

@evkasus - bud si ista! Ta v politike skoncila - sa mi zda.
Inak, neviete niekto, ci ten Nicholson, co vysiel s kauzou Gorila, je jej muz?