icon

Čo robiť, ak ma priateľ posiela na interrupciu?

petulka2903
14. jan 2025

Ahojte, pise sa mi to zle ale nemam sa komu vyrozpravat. Vcera som si robila test a zistila som te som tehotna. Mame uz krasneho trojrocneho synceka ale priatel ma posiela na interupciu ze on nezvladne to ani po psychickej ani po financnej stranke dalsie dieta. Ja som stale odcudzovala zeny ktore isli na potrat a nikdy by mi nenapadlo ze sa dostanem ja sama do takej situacie. Poradte co robit

Strana
z3
riyadh
2. feb 2025

@any_soj 👌este raz, nie som podrztaska ako vy poniektore, ja si urcujem kedy ako atc... Takze ziadne nahody neexistuju,

amima
2. feb 2025

Pozri si film Nemý výkrik. Alebo ho odporúč chlapovi

amima
2. feb 2025

@kandelabra správne

zuzanockamt
2. feb 2025

@petulka2903 Ako ste na tom finančne? Pracuješ? Prispievaš na chod domácnosti? Lebo ak si doma, všetko ťahá partner, tak sa jeho reakcii nečudujem. Treba používať mozog a racionálne sa rozhodovať.

any_soj
2. feb 2025

@riyadh kamaráti vyučujú symptotermalnu metódu. Sprevádzali pár, kde ona sterilizovaná, otehotnela. Následne aj muž sa dal sterilizovať, ona znovu otehotnela. Tak prišli za nimi, že už nevedia čo, a teda chcú pridať aj symptotermalnu metódu. Toľko k tomu, že by sme mohli na 100% rozhodovať. Ono napríklad
Pri každom sexe pred definitívnym prechodom je možnosť otehotnieť. Prestaňme pozerať na ženy, ktoré otehotnejú napriek ochrane, že to musela byť ich chyba, lebo niečo spravili zle. Že sú to chudery, čo sa nevedia zariadiť a mne sa to nemôže stať. Nie, jednoducho žiadna antikoncepcia nie je 100%. Každá má nejaký pearlov index, dokonca aj Mirena má 0,2 PI, čo znamená, že 1 z 500 žien s Mirenou za rok otehotnie. Aj hormonálna náplasť. A napríklad tehotenstvo pri tabletkovej hormonálnej antikoncepcii nemusí byť vôbec len pre chybu v užívaní - ovulácia nastáva pri nej pomerne často, preto má poistný účinok zmenu výstrelky maternice, aby sa embryo nemohlo uhniezdit, ale ani to vždy nezaberie. Zdravé telo je nádherne silné v tom, ako bráni svoje zdravé fungovanie a napriek nepriaznivým podmienkam dokáže tvoriť život.

riyadh
2. feb 2025

@any_soj panbickarka amen😂😊👌

riyadh
2. feb 2025

@any_soj v tvojej chorej hlave, co tu davas prispevky je kazda Ktora sa rozhodne pre upt napr, katastrofa Co jej nalozis.. Dokonca postihnute radis nechat.. Ze potom tu zobre matka postihnuteho dietata... Co neprisoejes...

riyadh
Autor odpoveď zmazal
anna_anicka83
2. feb 2025

@riyadh Aha, takže tvoja antikoncepcia je, že nepraktiziješ pohlavný styk. Tak to áno, to je 100%. A dámy, čo so svojími mužmi zdieľajú intimitu, tak sú podrtašky. Wau.

anna_anicka83
2. feb 2025

@riyadh Táto pani ti len povedala, že si naozaj byť istá nemôžeš. Tiež poznám pár, kde žena otehotnela napriek tomu, že pri treťom pôrode podstúpila sterilizáciu. To vôbec s jej vierou nesúvisí. Ja veriaca nie som, ale urážať takto človeka. Ona nikdy nikomu hnusne nenadávala. Len vyjadruje svoj postoj a ako jedna z mála vždy ponúka aj pomoc.

riyadh
2. feb 2025

@anna_anicka83 zrazu kolko pani poznate, co mali steri a otehotneli😂😂vy ste iste minimalne susedky, a neboj o moj sexualny zivot, skvely je a minimalne orgasmus je😂😘

Strana
z3