icon

Interupcia

kika26785
24. máj 2013

ahojte, musim podstupit interupciu a chcem sa vas spytat kde v tt sa to vykonava a cena, postup? dakujem

Strana
z3
linda81
14. sep 2014

@warholette a inak, nech sa cokolvek popise, kto sa raz rozhodol, tak si argumenty najde na ospraveldnenie seba sameho.ja uz ani nechcem pisat do takychto tem.....ale , uz len ked sa niekto zamysli, je to nieco...

sorciera24
14. sep 2014

@warholette 8bunkove emryo?....tu nemal asi niekto biologiu......mne sa ani nechce verit, ze ty by si bola s takymto anzorom matka......sama si predsa musela vidiet svoje dieta v takom 9tt...kedy sa bezne chodi na interupciu...ved to dieta okrem srda ma uz aj nohy a ruky anpr..... nehovor, ze nie, ked to kazda jedna matka na sone videla!....oiakom 8bunkovom zhluku tu vravis? 😕 ...nazor ti na interupciu enberiem...vyjadrujem sa k tej nevyslovnej blbosti pomenovat dieta/emryo..."zhluk buniek"

maaaria3
14. sep 2014

@warholette Otázka životaschopnosti... to sa potom bavme o všetkom takto... životaschopnosť.... jeden neprežije bez liekov, jeden bez tela matky, jeden bez intenzívnej starostlivosti... všetci sme závislí, desivo závislí...

maaaria3
14. sep 2014

@warholette A v tejto téme... otázka životaschopnosti je ozaj nepodstatná!!! to určuje či ísť, či neisť na potrat? to sa potom nečudujem všetkým tým zverstvám, páchaných na ľuďoch... pretože áno, aj takto niekto rozmýšľa...

warholette
15. sep 2014

@sorciera24 neviem kto chybal na biologii, 8 bunkove embryo je celkom bezne...

warholette
15. sep 2014

@maaaria3 ako mozes lieky porovnavat s telom matky? pre teba je matka nepodstatna? je to len kus masa, chodiaca liahen pre deti? vsak snad ma zena nejake prava, nie? lieky a intenzivna staroslivost su veci, sluziace na nasu potrebu. ak prirovnavas tehotnu zenu k sluzke potreby nenarodeneho dietata, ktora je pre teba de facto rovna inkubatoru (veci), tak sa potom nemame o com bavit.

maaaria3
15. sep 2014

@warholette
tak toto prirovnanie by ma nenapadlo... len nahnevanú žienku to može napadnúť... riešili sme tu ŽIVOTASCHOPNOSŤ ........dostali sme sa niekam, kde naozaj už nie je o čom... z cesty...... ale možme teda práva ženy - rodičky, jej význam a podobne.... úplne iná téma

sorciera24
16. sep 2014

@warholette ale v kt. stadiu 😉 toto este nie je ani uhniezdene....ak hovorime o 6-12tt....tak takto rozhodne embryo v tom tyzdni (kedy uz vies, ze si tehotna a chodi sa na interupcie) nevyzera......ja biologiu ovladam;)

linda81
16. sep 2014

@warholette ak zena nechce byt "liahen" .moze pouzit predsa antikoncepcne metody, ktorych dnes nie je malo...

lusi2888
4. okt 2014

@radanna11 Spravila som si jeden test, kt. mi vysiel pozitivny, neak 2tyzdne od styku, potom som sla gynekologicke tam mi spravila sono a ze nic nevidi, pochopitelne lebo bolo priskoro, spravila som si u nej dalsi test ktory vysiel negativne a tak mi dala vyvolavacku,lebo mi povedala ze nie som tehu a pre istotu mi pichla nech cim skor dojde a nie som v strese. Ja som aj pisala ze som asi ani tehotna nebola, neviem no ten prvy test ma natolko zmiatol a zneistil ze som uz nevedela comu verit a zila v strachu z tehotenstva 2 cykli co su 2 mesiace. Dufam ze som ti to apson trochu ozrejmila.

kiki68
6. okt 2014

@lusi2888 keby pichne vyvolavacku,tak to spravi opak ak je zena uz tehu,skor to udrzi plod. takze skor asi zmiatol test, mna v minuel tiez jeden test oklamal, druhy na dalsi den a tiez dalsi uz nic neukazali. Takze bluf, HCG by neslo tak rychlo dole.

nicole90
19. jún 2015

@nikawero12 nedá mi to a musím zareagovať na tvoj príspevok, je úplne v poriadku že jej chýba prvé dieťatko. Bohužiaľ, ja som tiež bola na interupcii a tiež dosť často nad malým rozmýšľam ake to mohlo byť, ba aj dokonca koľkokrát si poplačem za ním a to len preto ako mi chýba. Mylsím si že keď žena podstupi interupciu je to v poriadku že sa takto cíti a hlavne je sa obklopovať svojimi priateľmi. Predsa len prvé dieťa je prvé. Pekný deň želám.

marikalysik
11. júl 2015
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.

ja som takisto podstúpila interupciu a síce každý deň nad tým rozmýšlam, neľutujem to.. keď som si mala vybrať medzi životom slobodnej matky bez zabezpečenia, nakoľko síce som mala dlhší vzťah, ale s človekom, ktorý pri slove tehotná zbalil kufre a odišiel, alebo išla na interupciu a začala nový život od začiatku urobila som správne... príbeh žien je rôzny, ale netreba odsudzovať ženy, ktoré podstúpia interupciu, nechodíme v ich botách a nevieme čím si prežili, prežívajú a musia prežiť... každá ma na to svoje dôvody, niekedy sa rozhodnú dobre, niekedy zlé ale moralizovať ich je kruté a bezvýznamné... žena bude na to myslieť do konca života, avšak nie vždy je chyba takéto rozhodnutie

jurcina
14. júl 2015

@kristin01 ty si dobre hlupa, co snad nevies ze su plne decke domovy? A ze adopcie pokryju mozno tak tretinu detí? Ostatne vyrastaju v deckych domovoch.

alk05
3. aug 2015

@kika26785 a to na teba niekto mieri pistolou ked musis??

alk05
3. aug 2015

@marikalysik moralizovat ich je krute?? a zabit vlastne dieta nie je krute?? ak by existoval posmrtny zivot a stretnete sa raz, tak by ti povedalo...jeeej mami, dakujem ze si ma zabila, ale nebudem ta za to moralizovat....ach zeny!

sono2
3. aug 2015

@alk05 dva roky stará diskusia.

alk05
3. aug 2015

@sono2 vidim....

marikalysik
25. aug 2015
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.

@alk05 nepochopíš kým nezažiješ... keby ťa život postavil do takej situácie otvorili by sa ti oči... keby bolo keby

jankakurtekova
24. júl 2016

Koľko stojí potrat v Trnave, a je aj neaka injekcia

lucia198811
7. jún 2022

@yanuska1989 ako sa trapis pri sexe,co si znasilnovana?:-/

Strana
z3