Intímny problém
Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹
Och baby, nasmiala som sa na Vasich komentoch poriadne😂😂😂
autorka sa nam ani nesnazi nejak konkretizovat tu ich situaciu...hmmmm 😕
ale inak mozno sme jej ukrivdili. teraz som si uvedomila, ze to moze byt aj "magic kacicka".. 😎
to zas asi niekto nema co robit...ale neviem preco zrovna sem na MK preco nie na birdz.sk a podobne kravoviny...
to nahodou viem ze tam pisu pubertacky taketo voloviny....
baby čo na tom nechápete? Ja som to náhodou pochopila celkom dobre. Ona mu robila orál a on síce povedal, že to bolo super, ale ona mala ešte podotázku, či to hádam ešte nemal ... ona mala očakávania a chcela počuť nejaký ďalší kompliment, alebo chcela počuť, že toto ešte nezažil atď. a on asi nechcel klamať, tak sa odmlčal, jednoducho nevedel čo má ďalej povedať. A ona sa zdula a urazila, lebo nedostala to, čo čakala (kompliment).
Čo na tom nechápete? Niektoré baby nechcú počuť, vedieť, že nejaká baba predtým bola lepšia, krajšia, skúsenejšia, jednoducho im to asi nerobí dobre, niektoré baby príliš riešia, majú bujnú fantáziu atď. Odporúčam pre tento druh žien, aby sa radšej na minulosť a sexuálne skúsenosti svojich frajerov radšej nepýtali...
jeziskove huslicky.... 🙄
@0silvia0 keď to teda chceme poňať takto seriózne...
na otázku "hádam si to ešte nemal?" sú len dve odpovede -
1. nie, nemal
2. ale áno, mal
odpoveď č.2 môžeme rozvinúť na a) áno mal a bolo to lepšie ako s tebou alebo b) áno mal ale nebolo to také dobré ako s tebou...
no ale podľa teorémy "kto mlčí ten svedčí" mi to vychádza skôr odpoveď 1. teda "nie, nemal" ... a čo na tomto mohlo magickú cicku uraziť, tak to fakt neviem...
a teda na záver by som dodala, že tieto hodnotenia sexuálnych výkonov, zvlášť tesne po akte mi prídu úplne pritiahnuté za vlasy... len raz by sa ma chlap spýtal "aký som bol?" tak by to bolo asi posledný krát v živote, čo mal sex...
este su prazdniny??????????????????????
@dominika6
@0silvia0
presne tak, seriozna rada by znela asi tak nejak, ze netreba sa pytat take veci, ked su schopne dotknut sa jej. na druhej strane si treba uvedomit a usmernit svoje vlastne ego a sebavedomie, mat trosku pokory a zaroven sebaucty dokopy, lebo vzdy tam vonku bude nejaka, ktora je krajsia, hentaka alebo ona, robi lepsie to alebo tamto, ale ludia su spolu z nejakych dovodov. a to ze mu niekto niekedy v zivote s prepacenim lepsie vyfajcil, je asi nepodstatne, pokial sa bavime o tom, ze si na zaklade nejakych hodnot vybera zivotnu partnerku. pripadne ju to moze doucit, usmernit, mozu sa o tom rozpravat atd. ci? 😉
@mawka ja dom pochopila, ze mu robila oral, jej to nebolo dva krat prijemne, ale ocakavala, ze jej snahu oceni. To sa nestalo, tak je sklamana. Tazko na cvicisku, lahko na bojisku. Treba trenovat😀
@sissy27 slzy mi tu tecu... 😀 vdaka bohu za kona...bez vasich komentov by ten den stal za hovno normalne 😀
Pri tejto prilezitosti ma napadlo rozdelenie zien, ktore som nasla v jednej dobrej knihe: Dá-mi a nedá-mi, fajciarky a nefajciarky, prehltacky a vpluvacky. A posledna skupina, ktora pre efekt klokta😀 teraz mi admin posle vystrahu za vulgarizmy a pojdem na modru strechu za zita19 😀
moja, koľko máš rokov? dufam, že nejakých 17násť... 😝
@janush Nie, 13 😀
@katkakovac och, tá posledná tebou menovaná skupina je fakt že 😝 😝 😝 Aspoň neumrem sprostá, o takej som doteraz nepočula...

jaaaj strasne sa bavim 😀 😀 😀 😀