icon

Intímny problém

magickacicka
11. aug 2016

Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹

lucka8787
11. aug 2016

jaaaj strasne sa bavim 😀 😀 😀 😀

luzzia
11. aug 2016

@dominika6 jezisi kriste ten jej nick som si az teraz vsimla.. 😀 cize vlastne vieme jej mienku o sebe.. no ale toto mi dava uplne iny pohlad na vec.. 😅

dominika6
11. aug 2016

@luzzia nooo možno má okrem svojich ešte jednu navyše,preto je magická 😀

ria_onyx
11. aug 2016

Och baby, nasmiala som sa na Vasich komentoch poriadne😂😂😂

hennyinnsbruck
11. aug 2016

autorka sa nam ani nesnazi nejak konkretizovat tu ich situaciu...hmmmm 😕

luzzia
11. aug 2016

ale inak mozno sme jej ukrivdili. teraz som si uvedomila, ze to moze byt aj "magic kacicka".. 😎

lucka8787
11. aug 2016

to zas asi niekto nema co robit...ale neviem preco zrovna sem na MK preco nie na birdz.sk a podobne kravoviny...

lucka8787
11. aug 2016

to nahodou viem ze tam pisu pubertacky taketo voloviny....

0silvia0
11. aug 2016

baby čo na tom nechápete? Ja som to náhodou pochopila celkom dobre. Ona mu robila orál a on síce povedal, že to bolo super, ale ona mala ešte podotázku, či to hádam ešte nemal ... ona mala očakávania a chcela počuť nejaký ďalší kompliment, alebo chcela počuť, že toto ešte nezažil atď. a on asi nechcel klamať, tak sa odmlčal, jednoducho nevedel čo má ďalej povedať. A ona sa zdula a urazila, lebo nedostala to, čo čakala (kompliment).
Čo na tom nechápete? Niektoré baby nechcú počuť, vedieť, že nejaká baba predtým bola lepšia, krajšia, skúsenejšia, jednoducho im to asi nerobí dobre, niektoré baby príliš riešia, majú bujnú fantáziu atď. Odporúčam pre tento druh žien, aby sa radšej na minulosť a sexuálne skúsenosti svojich frajerov radšej nepýtali...

dominika6
11. aug 2016

@luzzia alebo namiesto prvého c malo byť p ? 😀...jáááj sodoma gomora...

dominika6
11. aug 2016

@0silvia0 neber to tak vážne,ak by si neselektovala ozajstné problémy od vymyslených tak by si si si musela urobiť VŚ psychologie aby si vedela vhodne poradiť,bez následkov...toto je ozaj somarina a inde ako v takýchto témech sa už človek nemôže ani odreagovať 😀

obsadenemeno
11. aug 2016

jeziskove huslicky.... 🙄

puklica13
11. aug 2016

@mawka o dio
...sedim na teraske pijem ranne smoothie s rannou kavou a toto otvorim? Aj mi kava nosom spolu zo soplom vybehla 😀 😀 😀 pls dievcence..ktora prva desifruje voc gou ...mate u mna metal.... 😀

sissy27
11. aug 2016

@0silvia0 keď to teda chceme poňať takto seriózne...
na otázku "hádam si to ešte nemal?" sú len dve odpovede -
1. nie, nemal
2. ale áno, mal
odpoveď č.2 môžeme rozvinúť na a) áno mal a bolo to lepšie ako s tebou alebo b) áno mal ale nebolo to také dobré ako s tebou...
no ale podľa teorémy "kto mlčí ten svedčí" mi to vychádza skôr odpoveď 1. teda "nie, nemal" ... a čo na tomto mohlo magickú cicku uraziť, tak to fakt neviem...

a teda na záver by som dodala, že tieto hodnotenia sexuálnych výkonov, zvlášť tesne po akte mi prídu úplne pritiahnuté za vlasy... len raz by sa ma chlap spýtal "aký som bol?" tak by to bolo asi posledný krát v živote, čo mal sex...

stanulienkat
11. aug 2016

este su prazdniny??????????????????????

luzzia
11. aug 2016

@dominika6
@0silvia0
presne tak, seriozna rada by znela asi tak nejak, ze netreba sa pytat take veci, ked su schopne dotknut sa jej. na druhej strane si treba uvedomit a usmernit svoje vlastne ego a sebavedomie, mat trosku pokory a zaroven sebaucty dokopy, lebo vzdy tam vonku bude nejaka, ktora je krajsia, hentaka alebo ona, robi lepsie to alebo tamto, ale ludia su spolu z nejakych dovodov. a to ze mu niekto niekedy v zivote s prepacenim lepsie vyfajcil, je asi nepodstatne, pokial sa bavime o tom, ze si na zaklade nejakych hodnot vybera zivotnu partnerku. pripadne ju to moze doucit, usmernit, mozu sa o tom rozpravat atd. ci? 😉

katkakovac
11. aug 2016

@mawka ja dom pochopila, ze mu robila oral, jej to nebolo dva krat prijemne, ale ocakavala, ze jej snahu oceni. To sa nestalo, tak je sklamana. Tazko na cvicisku, lahko na bojisku. Treba trenovat😀

puklica13
11. aug 2016

@sissy27 slzy mi tu tecu... 😀 vdaka bohu za kona...bez vasich komentov by ten den stal za hovno normalne 😀

@obsadenemeno
@dominika6
@puklica13

dominika6
11. aug 2016

@puklica13 že dík,asi začnem pýtať prémie 😀

0silvia0
11. aug 2016

@dominika6 ja to neberiem vážne, len som sa priznala, že ja som to dala skoro na prvý krát (myslím ten pochop problému) 😀 Náhodou pre niektoré útlocitnejšie slečinky to môže byť problém ako hrom...

charlie1980
11. aug 2016

@0silvia0 Dakujem za vysvetlenie 😀 Popravde, akurat som oci rozlepila, ked som to citala 😀, vtedy som menej chapava 😀

Tak fajn...Co na to napisat, mozno mal predtym @mawka alebo @puklica13 a mozno aj mna a bolo to lepsie 😜

katkakovac
11. aug 2016

Pri tejto prilezitosti ma napadlo rozdelenie zien, ktore som nasla v jednej dobrej knihe: Dá-mi a nedá-mi, fajciarky a nefajciarky, prehltacky a vpluvacky. A posledna skupina, ktora pre efekt klokta😀 teraz mi admin posle vystrahu za vulgarizmy a pojdem na modru strechu za zita19 😀

janush
11. aug 2016

moja, koľko máš rokov? dufam, že nejakých 17násť... 😝

sissy27
11. aug 2016

@puklica13 no rado sa stalo, aj nabudúce 😎 😀

charlie1980
11. aug 2016

@janush Nie, 13 😀

0silvia0
11. aug 2016

@sissy27 tie hodnotenia výkonov tiež nechápem, je to také trápnučné, asi okukané z nejakého filmu alebo z čoho, tak si poniektorí myslia, že to asi treba 😝

sissy27
11. aug 2016

@0silvia0 no pre mňa otázka po akte "no čo zlato, aký som bol?" je niekde na úrovni ponožiek v sandáloch a chlpov v podpazuší 😝 😝 😝 proste dno, no 🙄

dominika6
11. aug 2016

@0silvia0 tak to aj ja som pochopila...v tom problém nieje,ale hned som aj pochopila,že baba má trocha iný problém ako intímny 😀..zato som to chcela hned od začiatku odľahčiť,inak by sme sa tu zožrali 😀 a vo svete zomierajú ľudia a tu sme strohí a vzťahovační 😀

mawka
11. aug 2016

@luzzia magic kacickku predavaju v sexshopoch ako vibrator do vane, ktory nikomu nepride divny, ked ho mas na vani vylozeny 😀 😀 😀

0silvia0
11. aug 2016

@katkakovac och, tá posledná tebou menovaná skupina je fakt že 😝 😝 😝 Aspoň neumrem sprostá, o takej som doteraz nepočula...