icon

Intímny problém

magickacicka
11. aug 2016

Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹

monikaparson
11. aug 2016

:D

dominika6
11. aug 2016

@katkakovac to znie ako inzerát 😀 som dáma,fajčiarka,prehltačka čo kloktá 😀...

sissy27
11. aug 2016

@mawka to má byť magic kačička? ja reku magická cicka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mawka
11. aug 2016

ja som aka brzda, ked som este nekloktala 😀 sto rokof za opicáma 😀

katkakovac
11. aug 2016

@0silvia0 to som sa docitala v jednej knihe, skoro som umrela od smiechu. Mozno by to autorke pomohlo dostatocne zaposobit na partnera.... Inak netusim o com vlastne pise, lebo tutu mutu nerobim a radsej sa nepytam, ci uz mal lepsie. A zas chlap by mal byt tiez taktny, lebo pri nespravnej partnerke moze prist pri orale o organ...😀

luzzia
11. aug 2016

fuha.. neviem ci poznate vyraz "ty koňo!".. uz viem, odkial to pochadza.. 😀

mawka
11. aug 2016

@sissy27 no jedna kočka sa zamyslela, ze jej nick moze znamenat a maj magic kacicka 😀

sissy27
11. aug 2016

@0silvia0 človek sa učí celý život !! a cvik robí majstra, či ako sa to hovorí, máme čo trénovať 😀 😀 😀 mimochodom, tiež novinka pre mňa, čo už 😅

sissy27
11. aug 2016

@mawka dusím sa tu vlastnými soplami už aj ja 😀 😀 😀 😀 (som v robote, snažím sa pôsobiť seriózne, ale nie veľmi sa mi darí pri tejto debate)

katkakovac
11. aug 2016

@mawka a to ako vyzera? To si musim dat do guuglu. Ja som teda citala vselico, aj o piskacej hracke zaseknutej vo vagine (piskala pri kazdom kroku, ked isli na pohotovost😀) ale taky vibrator som este nevidela....

0silvia0
11. aug 2016

@sissy27 teraz mi to bude vŕtať v hlave ako sa to robí...

obsadenemeno
11. aug 2016

@magickacicka je to chlap. Ak to este nemal, tak jasne, ze nic nepovie, aby nebol za chudacika, je predsa dajaky kanec(to je kazdy chlap vo vlastnych ociach)
Ak to uz mal, ver mi, oni to tak "neporovnavaju", nehodnotia. hocijaky blowjob je lepsi nez ziadny blowjob.
Urobil sa? Ak ano, well done, poklep sa po pleci, daj si hviezdicku do zapisnicka a neturbuj si tym hlavicku.

mawka
11. aug 2016

@katkakovac ja ti nevim, karle. ale sak ked zenska privedie chlapa k vrcholu oralne a chlap spokojny, sak naco sa pytat aka som bola? a opacne. sak hadam s nejakym cielom to ludia robia, nie? a ti, ktorym sa to hnusi, nech to radsej nerobia, lebo neni nic horsie asi ako kukat na zensku, ktoru pri orale napina na sablu, pripadne chlap, ktory robi oral jak keby ti mokrou handrou na podlahu behal po onej... takeho chlapa by som ani nechcela 😀 😀 😀

luzzia
11. aug 2016

@mawka mokrou handrou na podlahu.. 😀 😀 😀

mawka
11. aug 2016

@katkakovac Žlutá vibrační kachnička slouží jako masážní a stimulující erotická pomůcka do vany. Kachnička je voděodolná a vibrace se spouštějí jejím zmáčknutím. Vibrační kachnička je dlouhá 12 cm. Kačenka má tři vibrační rychlosti.Baterie nejsou součástí balení. Dopročujeme zakoupit baterie 2x AA.

dominika6
11. aug 2016

@mawka to ktorým koncom vopcháš? :-/

0silvia0
11. aug 2016

@mawka tá kačička má také roztomilé nevinné očká, to by som jej nikdy neurobila 😀

luzzia
11. aug 2016

@dominika6 nepchas, len pritulis.. 😅

mawka
11. aug 2016

@dominika6 neviem, nepouzivam kacice na masturbaciu 😀 ale asi hlavou? alebo niekto moze aj celu, ale v navode to asi bude 😀

fuska
11. aug 2016

Mala by si sa s nim rozist. Je to nevdacny h.jzel a somar, co nevie ocenit snahu. Raz ta necha s holou ritou a tromi detmi, ked uz teraz toto robi!!!

0silvia0
11. aug 2016

@dominika6 nemusíš len pchať, v tomto prípade stačí asi len priložiť... 😎

katkakovac
11. aug 2016

@mawka skoro som zobudila malu, ze z mokrou handrou na podlahu😀 no su taky borci, co si myslia ze 20 cm a viac v gatiach z nich robi supersamcov. A skutek utek. Ja neviem, asi som divna, ale ja pri sexe riesim ine veci a nie ze ci som bola dobra. Ked sa ti nelubi, nech sa paci, mas dve ruky😀 dokonca si nepametam, ze by som taketo kraviny riesila ked som mala 17 a prveho chalana. Vsak sme neni na olympiade....

mawka
11. aug 2016

@0silvia0 mas aj ine:

topier
11. aug 2016

Ja mreeeem z tejto debaty.. Sa rehocem jak salena a moj synator sa strasne zaujima na com.. Este ze mozem povedat ze na kacicke😁
@dominika6 inak to by aj mna zaujimalo, ktorym koncom, asi som zaspala dobu🙂

katkakovac
11. aug 2016

Zasa som mudrejsia😀 ale vyzera ozaj chutne ta kacicka. A ten sibalsky vyraz....😀

mawka
11. aug 2016

@topier ale ma 3 vibracne rychlosti! 😀 😀 😀 😀

0silvia0
11. aug 2016

@mawka bože chudina, to čo jej urobili? Ja som zvieratkomil, ja by som to nedokázala ani s pritvrdenou variantou, ani so zajkom, či mačičkou či s myšou 😎

obsadenemeno
11. aug 2016

@mawka to je dajaka sado-maso kacka? 😵

mawka
11. aug 2016

@katkakovac hlavne ta cena, ze 20-30 eur za kachnu? tssss 😀 😀 😀

charlie1980
11. aug 2016

@mawka Fuuuu, tato by sa mi nepacila ani na vani. Vyzera tak skazene so sadomasochistickymi sklonmi. Ta prva je nezna 😍