icon

Intímny problém

magickacicka
11. aug 2016

Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹

landsmanka
11. aug 2016

@puklica13 čoby brigádnici, evidentne nejakí unudení školáci 😠

koniarova
11. aug 2016

@majaxy Asi je. 😀 😀 Prečítaj jej blog.

rakywanda
11. aug 2016

jáj, že som ja túto debatu nenašla skôr, dobre padlo po rannom konflikte so šéfom 😀 😀 😀

guiseppinka
11. aug 2016

@koniarova no ty vole, ze poprad... sak to ju mozno aj poznam 😀

mb269
11. aug 2016

@guiseppinka tiež čítam že obsadenesemeno , aspon vidieť na čo furt myslime 😀 😝

mawka
11. aug 2016

@guiseppinka suseda? 😀 😀

@puklica13 sak oznac. vejulca a mamcabejca 😀 ozaj, strasne malo dostupne su gibson a marshall reklamne predmety. aj na us a uk strankach. to co totok? kde zozeniem? a nechcem tricka a take hovadiny. klucenku potrebujem. hrnceky a tak. nevie tvoj drahy? dakujem za kazdy tip 😵 😵

mawka
11. aug 2016

@mb269 to ten diabol v nas zasial semeno a vcil ho vsade vidime 😀 😀 😀 😀

guiseppinka
11. aug 2016

@mawka snad nie... nestras... z pp som uz par rokov prec...

mb269
11. aug 2016

@mawka čo už ked je také dobré :D vcera mi to zabehlo a do smiechu mi z toho nebolo aj ma natiahlo trochu 😅 inak to zvyknem vcelku plynulo pustit dolu hrdlom 😀 😀 😀

guiseppinka
11. aug 2016

Inak slecna je overeny telefon, takze by mala byt vysokodoveryhodna v ociach ostatnych uzivatelov, ako som sa dozvedela o tejto sluzbe...

mawka
11. aug 2016

@mb269 tak to ti verim, mne sa to stalo tiez, nejaka velka davka, nestihla som hltat, zabehlo, skoro som hodila sablu a semeno som smrkala este pol hodinu, co mi vbehlo do nosa 😀 😀 bolo to o drzku ale, ze fakt 😀

lukamka
11. aug 2016

@guiseppinka no vidíš a odvtedy su tam chlapi skupi na slovo ;)

lukamka
11. aug 2016

@mawka 😂

puklica13
11. aug 2016

@mawka merchandising...veru jedine oficialny dovozca a oni to neriesia bo sa im to neoplati...mam pocit ze som cosi videla v muzikeri v auparku...ale fakt neviem co...ale zas hrncek si das aj sama spravit...ci?
Abo ak prehadzujes prachy doma vidlami tak objednat z usa... 😀

mb269
11. aug 2016

@mawka tak ty si vyšší level v nose som to ešte nemala 😀 ale je to dobry hnus ked to zabehne.
a autorku temy som nepochopila uplne tak sa nevyjadrujem. ani ona sa tu odvtedy neobjavila aby to popísala polopatistickejsie že čo ju vlastne štve . Bud to bol jeho prvy oral a hanbil sa to priznať. alebo mu iné urobili lepšiu dýmku míru a nechcel ju raniť tak mlčal...

mawka
11. aug 2016

@puklica13 keby mali v usa, objednam aj stade 😀 nemaju ani oni tam nic, svinuchy. ma seru. no jedine musim dat hncek vyrobit. ostatne neviem no.
ten marshallovsky zippo zapalovac si uz videla nazivo? ze jak to vyzera. btw, u nas je tak drahy, ze ked ho objednam z uk, vyjde ma lacnejsie aj s postovnym 😀 😀

katkabg
11. aug 2016

@mawka neskoro som dosla,mala zacala basket hrat potom varit upratovat a konecne som si urobila leharo sak tu mame 37 st.ake cakame silne buuurky....no otazku citam uz stvrty krat ake teda nechapem nicomu 😀

mawka
11. aug 2016

@mb269 presne. moze byt rada, ze ju neklame. ale sak ked ju oral nebavi, tak ani nepoda taky vykon ako my, co ho milujeme. jasne, ze mal lepsi oral, ak mu ho nejaka ina robila s raodstou. ale prevalovat v ustach a cuckat nieco s odporom, no asi tazko bude chlap skakat dva metre do luftu ne? 😀

guiseppinka
11. aug 2016

@lukamka preco? Asi si stojim na vedeni 😀

katkabg
11. aug 2016

@mb269
@mawka no odpadla som z tej vasej konverzacie 😀 teraz prezmenu mi slize zabehli 😀

mawka
11. aug 2016

@guiseppinka no ze si odisla z popradu a asi je tam nuda 😀

mawka
11. aug 2016

@katkabg idu ti nosom? 😀

mb269
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
11. aug 2016

@mawka tak to uz posudit neviem 😀 ale zrejme ano... uz dlho som nepocula o tom kto s kym, co robili, ako dlho a neviem co to este bolo v tej hre 😀

katkabg
11. aug 2016

@mawka idu idu minule to boli bryndzove halusky dnes vifonky sakra sak ma tu rozosmievate 😀

mawka
11. aug 2016

@mb269 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tah mas dobry. len pozor, aby raz celu postel do neho nevtiahlo 😀 😀

guiseppinka
11. aug 2016

@mb269 inspirujuce 😀 som zvedava aky plan bude mat na vecer ten moj manza 😀

katkabg
11. aug 2016

@mb269 jezis tak toto je ina palka 😀

mawka
11. aug 2016

@guiseppinka idete tiez vtahovat plachtu do riti? 😀 ja mozem tak akurat olizovat uhorky salatove 😀 😀 😀 😀 boaaa este dva tyzdne.

guiseppinka
11. aug 2016

@mawka 😀 😀 😀 len ju budem musiet uvolnit z gumiciek, lebo je napnuta 😀 nech mu aj matrac nevcucne 😀 😀 😀 juj... uz az od smiechu placem... to sa mi uz davno nestalo 😀