Intímny problém
Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹
jáj, že som ja túto debatu nenašla skôr, dobre padlo po rannom konflikte so šéfom 😀 😀 😀
@koniarova no ty vole, ze poprad... sak to ju mozno aj poznam 😀
@guiseppinka tiež čítam že obsadenesemeno , aspon vidieť na čo furt myslime 😀 😝
@guiseppinka suseda? 😀 😀
@puklica13 sak oznac. vejulca a mamcabejca 😀 ozaj, strasne malo dostupne su gibson a marshall reklamne predmety. aj na us a uk strankach. to co totok? kde zozeniem? a nechcem tricka a take hovadiny. klucenku potrebujem. hrnceky a tak. nevie tvoj drahy? dakujem za kazdy tip 😵 😵
@mawka snad nie... nestras... z pp som uz par rokov prec...
Inak slecna je overeny telefon, takze by mala byt vysokodoveryhodna v ociach ostatnych uzivatelov, ako som sa dozvedela o tejto sluzbe...
@guiseppinka no vidíš a odvtedy su tam chlapi skupi na slovo ;)
@mawka tak ty si vyšší level v nose som to ešte nemala 😀 ale je to dobry hnus ked to zabehne.
a autorku temy som nepochopila uplne tak sa nevyjadrujem. ani ona sa tu odvtedy neobjavila aby to popísala polopatistickejsie že čo ju vlastne štve . Bud to bol jeho prvy oral a hanbil sa to priznať. alebo mu iné urobili lepšiu dýmku míru a nechcel ju raniť tak mlčal...
@puklica13 keby mali v usa, objednam aj stade 😀 nemaju ani oni tam nic, svinuchy. ma seru. no jedine musim dat hncek vyrobit. ostatne neviem no.
ten marshallovsky zippo zapalovac si uz videla nazivo? ze jak to vyzera. btw, u nas je tak drahy, ze ked ho objednam z uk, vyjde ma lacnejsie aj s postovnym 😀 😀
@mb269 presne. moze byt rada, ze ju neklame. ale sak ked ju oral nebavi, tak ani nepoda taky vykon ako my, co ho milujeme. jasne, ze mal lepsi oral, ak mu ho nejaka ina robila s raodstou. ale prevalovat v ustach a cuckat nieco s odporom, no asi tazko bude chlap skakat dva metre do luftu ne? 😀
@lukamka preco? Asi si stojim na vedeni 😀
@guiseppinka no ze si odisla z popradu a asi je tam nuda 😀
@mawka tak to uz posudit neviem 😀 ale zrejme ano... uz dlho som nepocula o tom kto s kym, co robili, ako dlho a neviem co to este bolo v tej hre 😀
@mb269 inspirujuce 😀 som zvedava aky plan bude mat na vecer ten moj manza 😀
@guiseppinka idete tiez vtahovat plachtu do riti? 😀 ja mozem tak akurat olizovat uhorky salatove 😀 😀 😀 😀 boaaa este dva tyzdne.
@mawka 😀 😀 😀 len ju budem musiet uvolnit z gumiciek, lebo je napnuta 😀 nech mu aj matrac nevcucne 😀 😀 😀 juj... uz az od smiechu placem... to sa mi uz davno nestalo 😀

@puklica13 čoby brigádnici, evidentne nejakí unudení školáci 😠