Intímny problém
Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹
@guiseppinka
@mawka hej presne tak som to myslela, mládež tam ostala nevzdelana, nezasvätena 🙂
Ešte mi vŕta v hlave ta kačička 😂 myslite, že by vyzerala aj v sprchovom kúte tak nenapadko?
@guiseppinka toto je ppc tema na zasmiatie
no asi najlepšia téma za posledné dni... joj aspon že sme sa nasmiali, žienky,no hned mám lepší deň 🙂
@luci5 no ti poviem... az som plakala 😀
@mawka tajk nejak 😀
Inak toto je off topic...ale strasne ma to pobavilo...
@mawka A nedajboze by sa dietko prekeclo v skolke, ze maju drnciacu kacicku na vani 😀 S loptou v zobaku 🙊
Baby myslite ze sa este zakladatelka ozve? 😀
@puklica13 Nie, isla zhanat kacicu 😜
@magickacicka no, máš pravdu, že je to nadlho, baby tu naozaj diskutujú už dlho..-🙂)). A prečo si vlastne nespokojná s jeho reakciou? Mala by si sa tešiť, veď neodpovedal ti preto lebo od toľkej rozkoše až stratil reč.-🙂))
@charlie1980 ja ked teba vidim v teme tak viem, ze zabava zarucena 😀
@michellia Jaaaaj, no z casu na cas viem byt aj vazna 😄 Ked ma osvieti 😜
@charlie1980 ved pockaj...po porode ta ta sranda prejde 😀
@puklica13 Presne dnes mi to Prebehlo hlavou 😀 Ze srandicky nadobro skoncia po porode 😀 Uz si len postazovat pridem, aka som unavena, sexualne neaktivna, muz ma mozno podvadzat zacne 😀 Tak Ale nacerpala som v case tehotenstva kopec inspiracii ako napr. "sestonedielske nohavicky, vrndzacie kacice a i 😀
@charlie1980 Gabika, Tvoje hlody mi chybaju 🙂. Nechces nas prist niekedy potesit aj do snaziliek? 😉
@charlie1980 jej ty si Gabika...tak aj meno okrem zmyslu pre humor mame spolocne 🙂
@renimac Bohaca, odtial by ma vyhodili 😀 Ved ja uz 6 mesiacov sexualne abstinujem 😀
@puklica13 Fakt ???? Inak nepoznam vaznu Gabiku 😀
@charlie1980 ja uz pomaly tiez abstinujem, ale nie kvoli tehu. Asi som rezignovala 🙂. Radi Ta tam uvidime.
@charlie1980 ja hej 😀
citala som len prve dve strany.
vieme uz, o co ide ?
😀 😀

Och nemozemdalej citat lebo mala sa ma vypytuje ze co mi je take smiesne....no a ako jej mam odlovedat 😀 vecer si docitam ako ste dopadli s uhorkami ci plachtami 😀