Intímny problém
Ahojte, neviem či už takáto diskusia je ale to je na dlho. Teraz k veci, s priateľom sme mali romantiku /tutu mutu/ ale po skončení mi vraví že bolo to súper a bla bla. A ja že snáď si také dačo nemal a na to sa nevyjadril. Radšej mi mal povedať bolo to pekné ako byť ticho, úplne sa mi to znechutilo a po oralnej stránke to už nechcem. 😖 Mám do neho rypnut že tiež som mala lepšie zážitky z minulosti?Neviem ako by sa cítil on. 🙄 ci naozaj som taká sibnuta a moc som si to zobrala k srdcu ☹
@charlie1980 😀 😀 😀
@renimac A ako sa mate vy ? Ako postupujete ? Viem, ze ste sa pre nieco rozhodli....ak nechces na plochu, napis mi IP, ako sa vam dari....
@charlie1980 ale v poho, vsak mna uz aj tak vsetci poznaju 😀. No dame tomu este dva cykly prirodzene a ked nic, tak IVF. Ak to nevyjde, podame si ziadost o adopciu. Su to uz 3 roky a mne z toho riadne je*e. Tak takto 😀. Proste krasny rok 😝. Ty ako? Uz sa gulatis?
@renimac Ach, moja, vecny zacarovany kruh ☹ Ani neviem, Co na to napisat ☹ Velmi vam to prajem...nech ste spokojni akokolvek...
My sa teda riadne gulatime, dnes som sa po dlhej dobe postavila na vahu +11kg 🙊 Este viac ako v prvom, takze predpokladam, ze do konca tych 30kg dam 😄 Inak je vsetko v poriadku. Bude chalanisko aj druhe, to bude presila doma 🙂 A to som Fakt do poslednej chvile bola presvedcena o tom, ze bude baba, lebo som sa uplne inak citila.
@charlie1980 dakujeme 🙂 🙂
Videla som na nastenke nejaku foto, ale tych 11kg nevidno 😉. Zacnes kojit a pojde to dole samo. Chalan je super, a vlastne je to jedno, ja by som bola uz vdacna aj za krokodila 😀. Tak len pekne priberaj a uzivaj tehu 😉.
@renimac Cize ak by zatial motyka nevystrelila, tak v oktobri idete na IVF ? Ides teda v native ?
@charlie1980 ano a ano 🙂 ale nativ pomocou ICSI, nech je vacsia sanca 😉.
@renimac Budem na vas mocne mysliet ✊✊✊ A Dakujeme 😘😘😘
@charlie1980 aj my dakujeme 😉 😵
žienky ja vás milujem, plačem od smiechu z tých hlodov , no tá kačička mi vrta hlavou tiež. Bo muž mi kupil vibrator že dame double penetration no kým sme stihli ja som už ho vela krat použila ked nebol doma a prestal fungovať 😀 neviem ako mu to vysvetliť :D proste bola som v tom že je aj vodeodolný možno ako tá kačička a akosi nebol 😅 zhrdzaveli spoje na baterky 😅 I
@mb269 vsetky vibrose stoja za hovno. vsetky sa kazia. sa tam kontakty poondia a uz nefunguju 😀 to poznam. odmietla som uz do takych veci investovat 😀 to uz rovno mozem pouzivat tie uhorky salatove 😀 alebo nesmies s tym moc zhavo pracovat, aby si ho tak skoro neojazdila 😀 pripadne je teraz nejaka novinka na trhu, vibros na solarny pohon. skus to 😀
@mb269 😂😂😂😂😂 Odpadla som 😂
@mb269 😂😂😂 Aky muz cinu 😂 Som zvedava, ci bude pytat vysvetlenie 😀
prvy krat vidim vnutro vibratora 😀
ej pocuj, ale tu nas o chvilu zamknu, mam pocit 😀
@charlie1980 no som mu na rovinu povedala ze vibros nestihal mojmu apetitu 😀 sa smial ako kon. ach jaj bodajby nam take blbnutie vydrzalo co najdlhie , optimistka som riadna co? no ked pridu deti pride realita 😀

@renimac To je nejaka zmutovana 😀