Je toto koniec vzťahu?
Ahojte,
nejdem si sem vylievat naivne srdiecko, len ma zaujima ako toto mozu vidiet z ineho pohladu ini ludia. Ja som totiz stratena a nestastna.
Moj pribeh je asi takyto. Mam 30 rokov, 1 dieta (10 mesacneho syna). S manzelom sme spolu 8 rokov, a manzelmi sme skoro 3 roky. Milovala som ho... nadovsetko, aj on mna, citila som to. Uz pred otehotnenim sme si neboli tak blizki ako kedysi. Pribudali hadky, rozdielne nazory. Dieta sme chceli a tesili sme sa. Pocas tehotenstva to bolo striedavo oblacne ale v podstate dobre obdobie. zlom nastal ked som porodila. Bola som stale unavena a nervozna. akosi som dlho nezvladala syna a domacnost naraz. Ale polepsilo sa.. no bolo to obdobie kedy som bola fakt neprijemna (popord. dep. som nemala). Velmi to medzi namo ochladlo, respektive zacali padat uz hrube urazky. Manzel mi raz vykrical ze sa neviem o syna starat..Na margo toho chcem dodat ze ma velmi bolela hlava a on mal uplakany cas pred spanim. Proste som bola k.o. a bolo to vidno. V ine dni mi venoval reci "to uz sa cez to brucho nevies ani k pracke zohnut", "mas dvojtu bradu"..
.. velmi ma tymi slovami ranil. Ked som mu toto vsetko po par dnoch povedala ze ma to ranilo a ze toto mi nemal nikdy povedat ze sa to ani nehodi, povedal len ze si nepamata. Vygradovalo to tak, ze uz 3 tyzdne byva u rodicov a sme rozideni. Bez rozvodu, bez uplneho pobalenia veci... Je mi ale strasne luto ze by mal syncek byt bez oboxh rodicov, a tiez mi je niekedy samej smutno a luto. Od kedy odisiel sme sa o inom ako synovi nebavili. Pre vysvetlenie, ja so. naozaj trosku vacsia.. 166cm72kg. Manzela som spoznqla ako pomerne stihla baba ale rokmi sa na mna nalepilo. po porode som dala kila co som nabrala dole a som taka ako som bola pred tehu. Lenze chuda nie som.. tiez nie je model ale toto by som nikdy nepovedala. Na jednu stranu ho nenavidim za ponizenie a aj za to ze sa do dnes neospravedlnil, na druhu stranu mi je proste luto kam to zaslo. Myslite ze takyto vztah by mal byt naozaj ukonceny alebo by sme sa mali este porozoravat?

Po porode sa zena zmeni s postavou a ked vam to aj povedall ze cez brucho sa nevies zohnut tak proste si mislim ze ho nepritahujes a kvoli tomu su hadky lebo keby chcel tak ty pomoze s malim