Koľko partnerov by som mala priznať svojmu priateľovi?
Ahojte. Randim s jednym muzom a je velmi slusny veriaci a velmi si rozumieme neskutocne.. a on mi dal tuto otazku a trochu som zmeravela..je potrebne hovorit tuto informaciu ? Ked som bola mlada vystrajala som lebo som sa nechala vyuzivat chlapcami nemala som sebavedomie..mam do 10 sexualnych partnerov. A on len jednu.
To uz co je za otazku? Ak by sa mna niekto opytal, kolko som mala partnerov, tak by som ho poslala kade lahsie. A nie, nemala som vela. Mala som tri vazne vztahy, takze som mala aj troch partnerov. A ked by uz nastojil na odpovedi, povedala by som jedneho.
Kde mas zaruku, ze on hovori pravdu? Ci ich nebolo zo desat.
Za dalsie - pohlavne choroby - mozes spat s dvadsiatimi a chorobu nedostanes. A mozes mat jedneho, ktory ale picha ako osa a nakazi ta svinstvom. Takze ano - testy na pohlavne choroby su na mieste, ale nie kvoli poctu sexualnych partnerov. Cize aj ten, co mal len jeden vztah na ne pojde a rovnako aj ten, co ich ma desat.
Tiez nikde nie je napisane, ze ten, co v mladosti stvaral orgie, "na starobu" nedostal rozum a chce zit s jednym, verne. A ten, co mal doteraz len jednu, nebude zrazu tuzit dobehnut zameskane.
Otazka ohladom sexualnych partnerov je uplne zbytocna a nevhodna. Ak by toto zaujimalo mojho potencionalneho partnera, tak by to daleko nedotiahol, ani keby som bola panna.
ani ojazdené auto zo štvrtej ruky nebudí dôveru....
nemala si byť veselá v rozkroku a nemusela by si riešiť 😀
@anonym_f546f2 a ako to výjde najavo? Jej naskočí dole počítadlo?
@nika523 Po 10 partneroch ho musis vzdy resetnut na nulu a zacinas odznova. :0
@anonym_autor on jednu ale možno ani jednu....no ak ho nechceš stratit povedz dvoch....hej klamstvo ale ak povies 10 dievca nepredycha to
10 nie je veľa ale ak nechceš povedať že sa za to hanbíš tak nehovor, je to tvoja osobná, intímna vec a nikomu to hovoriť nemusíš a možno by to ublížilo aj jemu tak načo?
@nika523 10je brutalne veľa!!!
Tak kludne povedz, ved je to sucastou tvojej minulosti. Bud s tym bude ok a idete dalej, alebo co sa s tebou rozide kvoli tomu, ze si mala 10 partnerov?! Tak ho prenechaj v pokoji inej 🙂 Alebo ho chces oklamat, aby si splnila akukolvek inu predstavu o tebe? On ich mal tiez mozno 10 a prizna sa iba k 1, to nikdy nevies ked si s nim nebola v posteli. Nerieste ex, to bolo … Ale pravdou je, ze on nemal mat ani tu 1 ked je taky veriaci 🤷♀️
nemala si byť veselá v rozkroku a nemusela by si riešiť 😀
Veselá v rozkroku ? Fakt primitívne, hodné nejakej baby z dediny
@anonym_autor a vies si s nim predstavit nielen randenie ale aj plnohodnotny vztah a dalsi zivot? "Velmi slusny veriaci" moze mat dost inu predstavu o zivote ako bezny ludia. Pravidelne chodenie do kostola, nepouzivanie antikoncepcie a co ja viem co este....rozumiete si aj v otazke viery?
Pokial ano, tak by mal vediet prijat aj to, ze si sa zmenila a uz zijes podla viery, ktoru mate hadam rovnaku.
A ty si tak naivna a myslíš si, že chlap ti povedal pravdu? Zazila som to viackrát, v okoli, muzi povedia čo najmenšie číslo pritom obriadili aj pol mesta🙂a od teba chce nenapadne vytiahnuť info.Povedz tiež 1 a ste fifty-fifty.
Do budúcna, nikdy toto neriešte, mňa sa to nikdy žiaden chlap nepýtal a ani ja ich, minulosť ostava minulosť a ten čo mal 1 môže chcieť neskôr dobehnúť zameškané a okúsiť ine mäso, naopak ten čo poskúšal, už ho to nebude baviť
A ty si tak naivna a myslíš si, že chlap ti povedal pravdu? Zazila som to viackrát, v okoli, muzi povedia čo najmenšie číslo pritom obriadili aj pol mesta🙂a od teba chce nenapadne vytiahnuť info.Povedz tiež 1 a ste fifty-fifty.
Do budúcna, nikdy toto neriešte, mňa sa to nikdy žiaden chlap nepýtal a ani ja ich, minulosť ostava minulosť a ten čo mal 1 môže chcieť neskôr dobehnúť zameškané a okúsiť ine mäso, naopak ten čo poskúšal, už ho to nebude baviť
@anonym_38677e zial.mala som ex co mal asi 50 zien a stale ho to bavilo nadalej.
@anonym_38677e zial.mala som ex co mal asi 50 zien a stale ho to bavilo nadalej.
@anonym_autor
Môže aj nemusí, človek nikdy nevie, a to v žiadnom vztahu ani tam kde si také veci nepovedali, ani ten čo ma 0 nemusí ostat verny.Mozno niekto nemal moznosti, tak mal 0-1.Poznam muza, čo v mladosti poskúšal a vyburil sa a je z neho už vela rokov ukážkový muz.Naopak ten čo v mladosti bol kluďas v strednom veku to rozbehol
Za mňa to je podstatný fakt, nechcem chytiť nejakú pohlavnú chorobu od človeka. To ze ty si mala sexuálnych partnerov viac ako on to je tvoj problém. On už zváži či mu to vadí alebo nie. Prečo klamať hneď na začiatku. Jasne keď niekto chce nejakú budúcnosť budovať napríkad vzťah tak chce vedieť na čom je to je logické nie?
To už je tvoj problém že sa hanbiš za seba s tým nič už nerobíš bud mu to vadí alebo nie 🤷🏼♀️
@hviezdicka002 vieš o tom, že na pohlavnú chorobu ti stačí jeden partner, pre ktorého nie si prvá, že?
@anonym_autor a co si sucasnemu priatelovi odpovedala na otazku?
Veselá v rozkroku ? Fakt primitívne, hodné nejakej baby z dediny
@nika523 primitívne je hocikomu roztiahnuť na počkanie a ešte sa za to urážať po pripomenutí 😀
Len sa mu nechvál ako bývalá môjho muža, keď mu povedala, že 37 😂
Len sa mu nechvál ako bývalá môjho muža, keď mu povedala, že 37 😂
@anonym_afa7e0 a to mala len 20 rokov 😂
@anonym_afa7e0 a to mala len 20 rokov 😂
@anonym_afa7e0 pochybujem, že pri takom počte si pamätala všetkých 😀
@anonym_autor nijak by som to nerozpytvala, ked tak by som povedala, vaznejsie vztahy z dospelosti. A dost. je to minulost, ak ale budes hmlit, a vykrucat sa, tak mu to bude podozrive, najma ked ty sama s tym nie si vysporiadana, ze toto povazujes za "vela". Ja to nepovazujem za klamstvo, proste je to sukromna vec. Nevidim dovod vobec aby sa dospeli sebavedomi ludia na taketo nieco pytali a riesili to.

Fakt chceš začínať vzťah klamstvom? A čo potom, keď to raz vyjde na javo? Prečo sa hanbis za svoje činy? Sú ľudia, pre ktorých je to dôležitá informácia. Napr aj pre mňa by bola.
@anonym_f546f2 a ako to výjde najavo? Jej naskočí dole počítadlo?