Koľko partnerov by som mala priznať svojmu priateľovi?
Ahojte. Randim s jednym muzom a je velmi slusny veriaci a velmi si rozumieme neskutocne.. a on mi dal tuto otazku a trochu som zmeravela..je potrebne hovorit tuto informaciu ? Ked som bola mlada vystrajala som lebo som sa nechala vyuzivat chlapcami nemala som sebavedomie..mam do 10 sexualnych partnerov. A on len jednu.
asi je to pre neho dolezite ak je veriaci .. ale nieje slusne sa na to pytat ...kazdopadne uz povedz pravdua uvidis ako sa zachova .... 10 nieje az tak vela si myslim na dnesnu dobu -ak teda nemas 20 rokov
Za mňa to je podstatný fakt, nechcem chytiť nejakú pohlavnú chorobu od človeka. To ze ty si mala sexuálnych partnerov viac ako on to je tvoj problém. On už zváži či mu to vadí alebo nie. Prečo klamať hneď na začiatku. Jasne keď niekto chce nejakú budúcnosť budovať napríkad vzťah tak chce vedieť na čom je to je logické nie?
To už je tvoj problém že sa hanbiš za seba s tým nič už nerobíš bud mu to vadí alebo nie 🤷🏼♀️
mne by táto otázka vadila.
@anonym_autor tak, potrebne, nepotrebne, ako pre koho. Vidis, ze prenho je to potrebné. Ale to,ze si mala 10 chlapov neznamena, ze si moralne horsi človek ako tvoj buduci priatel. Skor mas blby pocit z odsudenia si myslim,.lebo on ma ine hodnoty.
@anonym_autor tak ked to nechces povedat, asi sa za to ocividne hanbis
asi je to pre neho dolezite ak je veriaci .. ale nieje slusne sa na to pytat ...kazdopadne uz povedz pravdua uvidis ako sa zachova .... 10 nieje az tak vela si myslim na dnesnu dobu -ak teda nemas 20 rokov
@anonym_a28655 a na co je slusne sa pytat? Ak s niekym budujem vazny vztah za ucelom ze raz to mozno ma byt moj najblizsi clovek az do smrti a otec mojich deti, tak pardon, je neslusne sa pytat na podla mna uplne relevantnu otazku v dnesnej dobe, kedy sa kadekto s druhym pohlavim prespi aj na prvom rande? Podla mna pri budovani vazneho vztahu neslusna otazka neexistuje. Ci maju sa tahat za nos?
Keby dal túto otázku nejaký muž mne, odpovedala by som: "Nestaraj sa, to je moja vec."
Predel to styrmi a zaokruhli nahor. Povedz, ze traja. 🙂 Ved tam dole nemas pocitadlo ...
@anonym_autor mala si mu povedať, že ich bolo toľko, že ani nepamätáš 🙃
@anonym_autor za všetko v živote sa, skõr či neskôr, platí. Aj za divočiny v mladosti, minimálne svedomím. Povedať pravdu a niesť následky. Inak si to len budeš zhoršovať.
@anonym_autor za všetko v živote sa, skõr či neskôr, platí. Aj za divočiny v mladosti, minimálne svedomím. Povedať pravdu a niesť následky. Inak si to len budeš zhoršovať.
@anonym_8447b5 aké následky? Treba povedať, že si chcela vybrať to najlepšie, lebo s nemehlom v posteli by žiť nechcela. Veriaci, neveriaci, dobrý sex viera nenahradí. Ani svätý Peter s Lukášom a Marekom
Nepovedala by som, a viac sa s nim nestretla
Veď buď povedz pravdu alebo nepovedz nič, keď ti to je nepríjemné a on si domyslí, aj sa podľa toho zariadí.
No a kedy sa ťa to pýtal? lebo už je dosť hodín na to, aby si mu na otázku odpovedala....
Keby dal túto otázku nejaký muž mne, odpovedala by som: "Nestaraj sa, to je moja vec."
@marci9 takto odpovedaju len ti, ktori mali vela sexualnych partnerov a hanbia sa za to. A vrav si co chces, je to tak
Neodpovedala by som mu. Ani nikomu. Nikdy toto partnerovi nehovor. Bude sa tvarit, ze mu to nevadí ale tajne vo vnutri ho to bude škrieť a v case hádky alebo ked vypije ti to raz vyhodí na oči. Tieto veci sa nehovoria.
Neodpovedala by som mu. Ani nikomu. Nikdy toto partnerovi nehovor. Bude sa tvarit, ze mu to nevadí ale tajne vo vnutri ho to bude škrieť a v case hádky alebo ked vypije ti to raz vyhodí na oči. Tieto veci sa nehovoria.
@klara546 😅😅😅😅😅😅😅😅 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Priznaj troch. Z mojich skusenosti je trojka bezpecne cislo. Ak mas nad 30 rokov, tak mozes navysit, ale max. tak do 5. A ak je to bigotny katolik, max. 2, bez ohladu na vek. 😄
Môžeš povedať, že o tom nechceš hovoriť.
Ale aj on má právo ak dospejete k plánovaniu svadby požiadať ťa, aby si si dala urobiť testy na pohlavné choroby. Mali by ste poznať svoj zdravotný stav.
Ale aj on má právo ak dospejete k plánovaniu svadby požiadať ťa, aby si si dala urobiť testy na pohlavné choroby. Mali by ste poznať svoj zdravotný stav.
@anonym_bbb093 tie testy na pohlavne choroby by mali urobit predtym nez zacnu sexualne zit
@anonym_autor ja by som to brala inak pardón. Podľa toho, koľko máš rokov. Ak do 30 tak 3 🥸 max
@anonym_autor a co si mu odpovedala? Ze spytas sa na modrom koniku? Lebo otazka uz evidentne padla...
@anonym_autor ja by som sa na tuto temu nikdy s nikym nebavila - a nie kvoli konkretnemu cislu, ale jednoducho preto, ze ziadna odpoved nebude nikdy dobra a vyvolava len dalsie otazky a pochybnosti.
Ak je prenho ako pre veriaceho dolezite, aby si bola panna, tak to by som priznala ze nie, ale o detailoch by som sa nebavila.
Za mňa to je podstatný fakt, nechcem chytiť nejakú pohlavnú chorobu od človeka. To ze ty si mala sexuálnych partnerov viac ako on to je tvoj problém. On už zváži či mu to vadí alebo nie. Prečo klamať hneď na začiatku. Jasne keď niekto chce nejakú budúcnosť budovať napríkad vzťah tak chce vedieť na čom je to je logické nie?
To už je tvoj problém že sa hanbiš za seba s tým nič už nerobíš bud mu to vadí alebo nie 🤷🏼♀️
@hviezdicka002 neviem ci si chybala na hodinach biologie, ale pohlavne choroby sa neprenasaju v zavislosti od poctu partnerov. Nakazit ta moze kludne ten jeden jediny v tvojom zivote a naopak, aj keby si sulozila prvu ligu, ale vsetci zucastneni k tomu pristupovali zodpovedne, tak nemusis chytit nic.
Urcite mu nepovedz 10. Mne keby to chlap povedal, tak utekam. Povedz 2-3.
Fakt chceš začínať vzťah klamstvom? A čo potom, keď to raz vyjde na javo? Prečo sa hanbis za svoje činy? Sú ľudia, pre ktorých je to dôležitá informácia. Napr aj pre mňa by bola.
10 nie je veľa ale ak nechceš povedať že sa za to hanbíš tak nehovor, je to tvoja osobná, intímna vec a nikomu to hovoriť nemusíš a možno by to ublížilo aj jemu tak načo?
@anonym_bbb093 keď budú plánovať svadbu tak test na pohlavné choroby? Nie je to kus neskoro, prečo pred svadbou? A keby ma o to niekto požiadal tak koniec s takým človekom si nebudeme plánovať budúcnosť ani nič, to čo za blud?

Tak ked uz sa to spytal, je fer na to odpovedat, takze za mna ano, je potrebne odpovedat na tuto otazku, ak padla. Ci co mu chces klamat hned na zaciatku? Asi to chce vediet a je to pre neho dolezite. Takze bud najdete zhodu (vo vsetkom) alebo nie, o tom je randenie a spoznavanie.