Kto je otcom?
Žienky ano vidite dobre...chcem sa Vas spytat na to ci nepoznate pripadne vy ste sa nedostali do takejto situacie kedy ste nevedeli a mozno aj doteraz neviete dlho po narodeni Vasho dietata kto je otcom...chcela by som vediet o Vasich pocitoch a ako ste celu tuto situaciu riesili/riesite....velmi hakliva a prazvlasna tema,ale aj to je zivot....ja sa vsak chcem o tom dozvediet od Vas viac...kludne piste aj s ineho anonymneho nicku...dakujem za kazdu odpoved...:D
@suzzy21 asi si povies, ze sa mi to lahko piše a mala by si aj pravdu, ale myslim si, ze najlepsie by bolo, keby si samu seba presvedcila, ze otcom je priatel a nechala to tak. Ak to tak naozaj je, mas "vystarano". Ak to tak nie je, bud to samo nevyplava a tiez mas "vystarano", alebo to vyplava a s tym aj tak nic nenarobis 😅
@suzzy21 - ahoj, mne ešte napadlo, že sa hovorí, že bábätko sa tesne po narodení podobá na otca. Nenapovedalo by Ti toto niečo? Nemáš napr. fotku Tvojho priateľa, keď bol malý? Alebo nejaké črty na malinkej, ktoré by TI mohli napovedať... 😉 Ja by som to asi nepovedala priateľovi, pokiaľ by som nemala istotu, že naozaj nie je malinká jeho.
@evgenika nedavno som toho druheho po roku nahodne videla...bolo mi z toho dost zle....proste sme sa ocitli on s jeho priatelkou a ja s priatelom a nasim dietatom v jednej miestnosti a nebolo mi vsetko jedno...nikto vsak nic nespozoroval...len ja a on sme vedeli.....preto ma to znova tak pohltilo a mam strach....to je cele...a vycitky svedomia to je uplne zbytocne ...tym si vobec nepomozem...
@suzzy21 dieta je najvacsi dar Bozi, pozri na jeho dokonalost, nemozes si mysliet, ze je zrodene z hriechu. Laska, vasen, to vsetku su bozske pocity a kazdy zivot tu zrodeny je darom od Boha aj tvoje dieta a preto tak nanho pozeraj.
@katrinka8 ked sa narodila podobala sa na mna/vraj/....:D kazdy hovoril kadeco a na kadekoho,ze je...kazdy si najde to svoje na tom dietati...len ja som nevidela nic...pozerala som sa na nu cele dni a noci a nic...uz som to dlho neriesila od vtedy...az teraz ma to pochytilo po tom ako som toho druheho videla...
@mamulka211 presne tak....stale si to hovorim a verim v to...pretoze ci uz je to tak alebo inak....bola pocata z istej vasne a lasky v tom momente urcite....
@evgenika lenze je tu aj to dieta a ono ma pravo vediet, kto je jeho otec raz. Jeho otec je polovica jeho genov.
@mamulka211 ja len, že po svete chodí viac kukučích detí ako si chceme priznať.
@evgenika to je pravda 😒 ale zas vzdy to tak bolo, aj ja som jedno kukucie 🙂
@suzzy21 nedokazala by som zit s tym, ze neviem...dala by som si urobit ten dna test...a potom by som to pravdepodobne povedala partnerovi bez ohladu na vysledok...
Drzim palce!
@suzzy21 lutujem tvoje dieta, jednorazovku a hlavne priatela. Najprv sa prespis, podvedies ho, potom mu nechas vychovavat mozno cudzie dieta, zatial keby vedel ze dieta neni jeho a si ho podviedla, mohol mat kludny zivot s inou priatelkou . Dufam ze moj taku cundru nedostane ze ho bude vodit za nos! a samozrejme podobne zeny maju pochopenie pre teba.
@evgenika ten druhy / inak ho neviem nazvat/ o tom vie....vedel to ako prvy....distancoval sa ako inak od toho ...a to som si myslela,ze otec dvoch deti / aj ked sice rozvedeny/ bude mat trochu rozumu.....ostat s nim som urcite nechcela takze sa to cele nejako dalo pod pokrievku a neodpovedal mi na spravy,nedvihal ,nasiel si priatelku a tym to cele zhaslo...a ja som nedela co robit tak som sa jednochu prisposobila situacii...bala som sa ostat sama....
@tova istym sposobom mas pravdu....tiez som nad tym tak rozmyslala,ze mohol mat kludny zivot a mozno by si zasluzil lepsiu zenu ako ja....
tazko o tom teraz hovorit...mohla som urobit vselico ine....ale urobila som to co situacia vyzadovala...to je vsetko....a na margo toho ,ze dufas ,ze si tvoj nenajde taku cundru ti poviem len- nikdy nevies....
@suzzy21 nebojs sa ako ti vlastne dieta niekedy zareaguje ked sa dozve ze otec neni otec, a otec po 8 rokoch napriklad ked sa to dozvie zuteka z dna na den a dieta nebude chapat? nebude lepsie si to dat doporiadku teraz aj s tym, ze dieta vychovas ako slobodna matka a dieta bude vediet kto je otec? nebojis sa ze ak priatel neni otec spiatocne si vysudi aby si mu zaplatila naklady na dieta? testy sa daju robit aj z vlasov, zubnej kefky ... to by si mohla aj bez toho aby priatel vedel a keby bol bio a chcela by si ten podvod zatajit tak uz, ale vychovavat cudzie dieta v omyle je uz silnejsie.
@suzzy21 ja ta chápem,,,,som v tej istej situácii:'( v tom čase to bolo moje rozhodnutie a považovala som to za dobre, teraz sa trápim a taku neskutocnu pochybnosť a bezmocnosť aka ma prepadava, som v živote nezažila.
Pokial by bol jeden Holanďan a druhý african by to bolo jednoduchšie 😅 ale takto, fakt netuším

@suzzy21 a mas premyslene čo urobis, ak zistis, ze je toho druheho?