icon

Kto je otcom?

suzzy21
27. sep 2014

Žienky ano vidite dobre...chcem sa Vas spytat na to ci nepoznate pripadne vy ste sa nedostali do takejto situacie kedy ste nevedeli a mozno aj doteraz neviete dlho po narodeni Vasho dietata kto je otcom...chcela by som vediet o Vasich pocitoch a ako ste celu tuto situaciu riesili/riesite....velmi hakliva a prazvlasna tema,ale aj to je zivot....ja sa vsak chcem o tom dozvediet od Vas viac...kludne piste aj s ineho anonymneho nicku...dakujem za kazdu odpoved...:D

Strana
z3
susannka09
28. sep 2014

@suzzy21 ja ta chápem,,,som v tej istej situácii. Nikdy som nezažila taku pochybnosť, ako teraz.

suzzy21
autor
28. sep 2014

@susannka09 radsej by som bola keby mame spolocny iny pribeh -napr.ze vieme strikovat podobnym štylom...ale som rada,ze si to presne tak nazvala tie pocity ake lomcuju aj mnou...a tiez si sa jednoducho prisposobila situacii aka bola vtedy najspravnejsia...na to sa vsak neda zabudnut -nikdy...a vzdy nas to niekde najde ...

mawka
28. sep 2014

@tova ano, on si od nej moze sudne vymahat, ale este je tu biologicky otec a nie je to ani pre jedneho jednoduche, co viem a mam informacie, tak by si to skor vymahali jeden od druheho. pretoze dieta tak ci tak potrebuje byt vyzivovane a potrebuje starostlivost a vzdy je niekde otec. toto je to nejmenej dramaticke. nafukuje sa to tu ako bublina, vyvolava sa v zakladatelke pocit, ze je zla, ze vsetko co sa stalo je zle a pritom ani nemate tusenia, kde sa vas chlap flaka a ci si presne takto niekde neurobil dieta a tutla to... kto nezazije, nepochopi. nesudme. stavaju sa aj horsie veci.
minimalne o jednom viem, ktory vie, ze ma dieta a doma si urobil dalsie tri deti a klame svoju partnerku a klame a ta vypisuje na fb aky je on dokonaly otec pre svoje deti, ona v sladkej nevedomosti, ze mu beha po svete prvorodene dieta, o ktore nejavi vobec zaujem. keby vedela, ze nema doma prvorodene, ale ze to prvorodene bolo davno predtym, asi by mu nevypisovala na fb take sladke recicky.....

suzzy21
autor
28. sep 2014

@tinach ved toto...bolo by to jednoznacne...takto je vela veci ktore su az prilis podobne aby som sa mohla z toho vysomarit....

esterba
28. sep 2014

@suzzy21 tu je vela velkych myslienok 🙂 jedna vec je zdravotna geneza, to mozno zavazi, keby boli nejake zdedene choroby, tak sa oplati poznat stav oboch potencialnych otcov. Ale to neznamena, ze sa teraz musis utekat priznat a znicit zivot 5 ludom. Este stale možeš byt skvelou partnerkou a matkou.

suzzy21
autor
28. sep 2014

@mawka zvlasne,ale nemyslim si,ze som zla...a nemam ani pocit,ze by mi tu niektore svojimi slovami ublizili...akosi som voci tomu po tom vsetkom imunna pretoze aj tak ten co to neprezil nemoze vediet ....a ja som si dost vytrpela cele tehotenstvo sama so sebou....takze to je v pohode uz teraz ked ma to nezabilo ...ale si zlata..dakujem ti za taku podporu....a s chlapmi nikdy neviete...a kde vsade maju deti a Vas ututkavaju krasnymi slovami...

sisaha
28. sep 2014

@suzzy21 tak potom skus ten anonymny test dna. Predsa len, mas pristup k chlapovi, aj k dietatu. Vysledky dostanes iba ty.. A ak sa potvrdi ze otec je priatel (co ti teda naozaj z duse prajem) - oznamila by som tieto vysledky aj tomu druhemu, aby nedajboh mu raz nepreplo a nezacal virit hladinu a potom by si tomuto priatelovi tazko vysvetlila, ze si sa ho snazila oklamat a robila testy..

suzzy21
autor
28. sep 2014

@susannka09 napis mi o to viac v sprave ak budes moct a chiect...potesilo by ma to...

susannka09
28. sep 2014

@suzzy21 ok, tiez som rada ze som našla tvoj príspevok. Možno sa nam ulavi...

lenz
28. sep 2014

No ja vam poviem takto aj ja som jedno z tych kukucich deti ktore sa to dozvedelo skoro v 20tke a nejak to neriesim s maminou som sa o tom porozpravala a vsetko pochopila ....vies Otec nie je len ten kto splodil ale ten ktory vychovava a s laskou sa stara .... tak neries a uzivaj si ditko ;)...a ber to tak ze je na 100% tvoje 🙂

nasta55
28. sep 2014

@nikawero12 dobra odpoved 🙂 like

vianne
28. sep 2014

@nikawero12 hm...nejake velmi rychle odsudenie ze sa dotycna "kurvila"...napadlo ta aspon na chvilu, ze za danou otazkou moze byt ovela viac, ako len "obycajne kurvenie sa"?? vies, ja mam kamaratku, ktoru v jeden krasny vecer znasilnil jej kolega, a otehotnela...ale kedze v dany den mala styk aj s manzelom, nevedela cie dieta je....preto si ho ani nedala vziat. Ona sice doteraz nechce vediet, kto je otcom. Ale myslis, ze je vhodne bez dalsich informacii takto zenu odsudit??

dana_l
28. sep 2014

nerozmyslaj zbytocne co by bolo keby bolo. daj si urobit ten test a kedze je tam ta 50% pravdepodobnost ze dieta je tvojho priatela tak ozaj on moze byt otcom. a ak test vyjde inak a bude to predsa len ten druhy, potom si mozes polozit otazku - co teraz. pokial nemas 100% odpoved tak nevies na com si.
moj manzel mal otca ktory nebol prave "otcom". az ked mal otcima tak o tom povedal - to bol moj otec, on ma naucil veci do zivota. to je ten pravy otec.

simika_hajulka
29. sep 2014

Ja by som ti tiez poradila ist na testy, nech ta to nezoziera, nech vies naozajstnu pravdu, podla mna sa ti ulavi nech uz je otcom hocikto...ak by som bola v tvojej situacii myslim ze by som tam utekala hned a rozpravala o tom aj s priatelom..viem je to tazke, ale on ma tiez pravo vediet ze ci dieta je jeho alebo nie...ale to uz predbieham situaciu, mozno vyjde na testoch ze je jeho a mas po probleme🙂) drzim palce🙂

nikawero12
29. sep 2014

@vianne hm.... nenapadlo ťa aspoň na chvíľu, že keby si si prečítala celú diskusiu, tak by si mala dosť informácií o tom, kvôli čomu sa dostala zakladateľka do takejto situácii?? / napríklad príspevok 22:34 je zaujímavý na informácie 😀 /....a potom by si si nemusela vymýšľať príbeh o znásilnenej kamarátke 😉

jano8
29. sep 2014

Tazka situacia. Ja by som odporucil zistit, kto je otec a zariadit sa podla toho. Tj. ak to nie je priatel, tak oboch s pravdou oboznamit.Aj ked to bude velmi tazke. A to kvoli dietatu. Dieta, ktore by vyrastalo v tak velkej lzi, by mohlo mat velke problemy pri nadviazani vztahu. Deti vela veci vycitia a pochopia aj z naznakov a tema partnerskych vztahov a rodicovstva kazdeho zaujima. Dieta vela pochopi z toho, ako budes reagovat na niektore otazky, ako budes niekedy mlcat. Ak aj nepochopi pravdu, bude z tvojich reakcii zmatene. Nasledne moze mat naozaj velke problemy pri vlastnych vztahoch. Ako rodic by som to nechcel.

vianne
29. sep 2014

@nikawero12 ja som diskusiu citala, a je dalsia vec, ako diskutujuca k dietatu prisla. ona este poradne nezverejnila informacie o tom, co sa udialo, preco nevie na isto otca a ty si hned komentovla ze "kurvila"..takze mna zarazila hned tvoja prva reakcia, ako rychlo si odsudila. A robia to mimochodom znova, lebo hned si usudila, ze som si "pribeh o kamoske" vymyslela...? ty ju poznas, alebo mna, ze hned vies ze je vymysleny? z coho prosim cerpas tuto istotu?

durky1
8. dec 2014

ahojte mamky alebo cakatelky mamky.. chcem sa spitat da sa zistit ocovsvo aj inym sposobom ako je ten co je tak financne drahy??

applede
8. dec 2014

@durky1 hmm...zaujimave celkom...to sa pytas ty ako buduci otec ?? ...tento sposob je nezvratny a bez dohadov..ak mas na mysli DNA....potom uz len cestne slovo ..maminky...

durky1
11. dec 2014

@applede ano to sa pytam ja ako buduci ocino bo mam podozrenie ze som vtom neni sam ako otec.. ano mal som namysli DNA ... neviem co mam spravyt teraz lebo mamina mi tvrdi ze som to ja ale moja predtucha mi vravy nieco ine a aj sama sami uz tak trosku priznala ze mala pomer s inym ..neviem som v koncoch co sa tyka psichyky ☹

veronikax
11. dec 2014

@durky1 ostava vam len ten DNA test 🙂 a datum pocatia... sedi alebo nesedi s datumom .. kedy ste ho mohli spolu splodit ?

applede
12. dec 2014

@durky1 zla psychika tomu určite nepridáva...ale treba sa k tomu postaviť realisticky pretože ako sa hovori už je "zamiesené" ..takže to treba riešiť.....stále hovoríš že máš pochybnosti, chcem sa však opýtať...čo potom..ak by sa zistilo že dieťa nie tvoje....

olivia6
12. dec 2014

a keby aj bola nemoralna, tak co? Ludia sme rozni 🙂

xbarbix
13. dec 2014

No mne sa toto raz stalo proste menzes nikde dost dlho :D . A uz som tak rozmyslala zs co budem robit ak budem tehotna . Jeden chlap uspesny bohaty uzasny american a druhy bol cernoch :D som mala fakt hlavu v smutku ze co by som robila :D

mawka
17. dec 2014

@suzzy21 ako ti to dopadlo?

Strana
z3