Máte skúsenosti s potratom z dôvodu zlyhania placenty?
Ahojte dievčatá zažila tu niektorá potrat v 2 alebo 3 trimestri z dôvodu zlyhania placenty? Prestala dieťatko vyživovať. Ja konkrétne pred pol rokom v 23tt a už by sme sa chceli začať snažiť, ale mám veľký strach že sa to zopakuje.
@anonym_autor Sice ja som mala potrat koncom 17tt, mne sa spustil porod, masivne som krvacala a teda dovod neviem dodnes...aj tak som sa viac ako rok odhodlavala na dalsie tehotenstvo. Ten strach tam bol stale...ak mam byt uprimna, pochybujem, ze sa toho da zbavit. Myslim, ze to zaziva kazda zena, ktora si tym raz uz presla. Drzim palce, aby to dopadlo tentokrat uz dobre 🤞.
Tam poradit sa s odbornikmi, za mna urcite Utrogestan do 36tt a tiez do 36 tt tehu aspirin. Tej placente bude treba pomoct od zaciatku, aby to zmakla a kamoske hned v 34tt robili preventivne cs, nechceli riskovat. Ja som mala iba lieky a donosila do terminu a dalsi raz do 38tt . Velmi drzim palce
Ja som si pichala fraxi. Mala som podozrenie presne na toto.... Chval Bohu vsetko dobre dopadlo, len syn bol mensi....

Porad sa s lekarom