icon

Menštruácia po kyrete

michaelka852
21. apr 2013

Ahojte, som 5 tyzden po kyrete a obavam sa ze menstruaciu som este nedostala. Po zakroku som sa 2 tyzdne cistila a na 5 tyzden po som mala taky hnedkasty vytok asi 3-4 dni no nie som si ista ci to bola mrcha :( prosim ak mate skusenosti podelte sa so mnou o ne dakujem

estratexia
22. feb 2014

@aamanda ahoj, nie spinenie to nebolo...bolo to original silne krvacanie. Hned po zakroku som nekrvacala vobec praveze mozno trosku spinila jeden den. A potom uplne vobec nic az na 5 den od zakroku som zacala krvacat jak doga tak preto som sa cudovala ze kramy by az tak skoro asi neprisli..

aamanda
22. feb 2014

@estratexia tak tvoje prispevky ma dost vystrasili. lebo aj ja som mala len take mini spinenie a vcera sa mi spustilo krvacanie...aj ta nieco bolelo? normalne vaham ci mam abo nemam do nemocnice ale teda vazne sa mi tam nechce.

monipue
23. feb 2014

Ahojte,ja som po kyrete treti mesiac,prisli sme o babatko v 16 tyzdni :(,ale zivot ide ( musi) ist dalej.
Na zakroku som bola 18.11.2013 a prva mrcha mi prisla 28.12.2013 ,takze asi po siestich tyzdnoch,druha mrcha prisla 19.01.2014 ,po troch tyzdnoch od poslednej a teraz cakam na dalsiu mrchu a stale nic.
Rohila som si aj tehu testy a su negativne,tak uvidime,mozno si len namyslam,ze by som mohla byt tehu.

estratexia
23. feb 2014

@aamanda no budem citovat dr. co mi povedal cez telefon urcite pridite minimalne na kontrolu. Takto bez uzv vam neviem povedat ci je to perioda alebo tam nieco ostalo. No mne sa tam urobila ta zrazenina ale to sa nemuselo tak stat ani koli zle odvedenej praci, ale bola som trosku nepozorna a tak psychicky cela rozhadzana ze som zial isla zapit alkoholom s kamoskami a v ten vecer co bol den po operacii som trochu cvivila na fitlopte jednoducho som rychlo chcela aby sa mi stratilo tehotenske brucho ked na nho nemam pravo. Prislo mi to hnusne a chcela som sa toho rychlo zbavit. Mozno som sa namohla viac ako som mala a praskla mi mozno cievka v maternici a zacala krvacat a zrazilo sa mi to tam..neviem ci to bolo preto ale je to jedna z moznosti. No a bolest? Ano ked som krvacala tak trosicku maternica..ale taka kramova bolest to bola..nie moc silna ale miestami trochu neprijemna. Teraz ma nic neboli a napriek podavanym injekciam, ktore mi mali spistit to mohutne krvacanie, ....nekrvacam vobec. Prave naopak ako keby mi to tymi injekciami akurat tak len zastavili. Bojim sa ze nezabrali a pojdem zase na operaciu. Bude to uz zajtra tak mi drzte palce.

aamanda
26. feb 2014

@estratexia tak ja som nikde nebola a krvacanie mi preslo asi po troch dnoch a teraz zase len spinenie. jas i ani nepamatam kedy mam ist na kontrolu. ja mam akosi z toho dna okno ako po opici.

estratexia
26. feb 2014

@aamanda mas ist 10 dni od zakroku. Teda aspon povedali tak mne. No nakoniec injekcie pomohli asi a zrazenina je zevraj "primerana k uplynutemu casu id kyretu". Takze na operaciu som neostala. No a mam ist zase o tyzden na kontrolu. Uprimne uz sa mi tam absolutne ze nechce :( uz to neni ze pre zdravie ale proti zdraviu tam furt behat a cakat niekde dve hodiny kym sa uracia ma vobec vziat..

lucka109
26. feb 2014

Ahojte, tak ja som mala 7.2. 2014 kyret po missed..... asi 2 tyzdne som len spinila, k dr som chodila kazdy tyzden na kontrolu, nastastie je vsetko ok po dnesnej kontrole ma uz vypisal do prace, to bude teda pondelok, ale treba ist dalej a verit, ze sa vsetko na dobre obrati.. S tym behanim po doktoroch bolo pre mna hororom, a ak sa nam podari znovu otehotniet, budem sa bat aby sa to zas nezopakovalo...
Drzim palce vsetkym 🙂 🙂

bapsi123
26. feb 2014

@lucka109 ja som to zazila presne mesiac pred tebou, 7.1. :(...a mam pocit, ze som dostala averziu voci lekarom po vsetkych tych vysetreniach...tiez mam strach a obavu do buducna,ale tak snad bude vsetko ok..drzim Ti palce 🙂

aamanda
27. feb 2014

@estratexia uz som si zistila. tak u nas sa chodi az po porvej ms...uz je to aj 10000x lepsie ako prvy tyzden.
fajn, ze sa zrazenina poriesila takto a netreba dalsi zakrok 😎
no to je to, to cakanie, ale tak no obcas treba.
inak presne toto si aj ja hovorim, ze ak este niekedy otehotniem, budem sa bat asi cele tehu 😢

jeny2321
27. feb 2014

Ahojte baby,chxela som sa poinformovat,som po kyrete po missed a mam ovela silnejsie kramy...je to ok?Poradte....

estratexia
27. feb 2014

@jeny2321 nie..nieje to normalne..mas iba spinit. Nemas silno krvacat. Keby si si inak precitala nedavnu komunikaciu tak tam vsetko mas vysvetlene. Mne sa to stalo tak zi precitaj komunikaciu a usud si z toho ako dalej. Drzim palce nech nemas zbytocne komplikacie.

bbeebbaa
28. feb 2014

Ahojte dievčatá ...no ja som mala kyret začiatkom decembra ...na prvú mrchu som čakala skoro 6 týždňov a druhá prišla takmer 7 týždnov po prvej ...medzi tým som mala krátke špinenie, ktoré tu viaceré opisujete ....dúfam, že cyklus sa už unormálni a môžme sa začať tešiť na nové tehu 🙂 všetkým vám držím palce nech už nikdy nemusíme zažiť takúto skúsenosť ako máme za sebou ..... 😉

lucka109
28. feb 2014

@bapsi123 Dakujem 🙂 som rada ze existuju taketo fora, mozme sa navzajom podporit 🙂, je to tazke, ale da sa to vydrzat, s tou menstruaciou som aj ja zvedava ako to budem mat, kedze som s nou nikdy nemala problem klop klop klop 🙂

bapsi123
28. feb 2014

@lucka109 ja som mala ms uplne presne,teda 8.2. som uz bola 1.DC a meriam si aj BT,tak ukazalo,ze bola aj ovu,tak pevne verim,ze sa cyklus rychlo spamatal...aspon taketo male uspechy v tom velkom neuspechu 🙂

jeny2321
1. mar 2014

Kocky poradte,aj vy mate ovela dilnejsiu ms po kyrete?dakujem

marttina333
1. mar 2014

@estratexia ahoj ja som postupila kyret 21.1. Bola som v 11tt ked mi zistili zamlcany potrat. Po zakroku som slabo krvacala len v ten den a poto vobec. Asi na 5den som zacala krvacat tak som bezala na pohotovost kde mi pichli injekcie na stiahnutie maternice. Na dalsi den som uz nekrvacala . Na 7den po zakroku som znova zacala krvacat tak som isla k dr. .urobil mi sono a vraj mi tam este nieco zostalo,vraj ked to same nevylezie budem musiet ist znova na kyret. Hned ako som dosla domov som prestala krvacat. Chvalabohu o 2dni zo mna daco vyliezlo a odvtedy uz nekrvacam . Teraz cakam na menzes

ivec16
1. mar 2014

@marttina333 ja som zacala tiez tak krvacat, po kyretazi som nemala skoro nic, len spinenie a tusim na 4 ty den som zacala krvacat a krvacala 7 dni ako pri klasickej menstruacii... dalsiu menstruaciu (podla doktorov prvu) som dostala akoby tato po kyrete bola ta prva... takze asi 6 tydnou po kyrete... ja si myslim, ze to krvacanie po kyrete bola menstruacia, i ked lekari nesuhlasia (tiez som mala MA v 11 tyzdni ale plod mal tak 5tt) takze si myslim, ze tie hormony za tu dobu uz mohli byt tak nizske, ze sa mohla menstruacia spustit... no uz to neriesim, uz je to jedno... nastastie som druhe cistenie nepotrebovala

estratexia
2. mar 2014

@marttina333 ahoj tak sme na tom rovnako 🙂 ja to mam presne tak isto uz by vsetko malo byt ok len teraz cakam na menzes.

lylinka
2. mar 2014

Ahojte ja som bola na kyrete 25.1 a po dvoch tyzdnoch mi lekar zistil ze ma zle vycistili tak mi pichli vyvolavacku. potom mi krvacanie ustalo ale prislo podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo tak mi museli brat krv aby zistili ci mi klesaju hormony, lebo inak by som musela ist pod noz.. nastastie hormony mi klesali ale mrcha M mi este nedosla, este stale mam spinenie a bolia ma krize. uz som z toho dost na nervy a bojim sa ci je so mnou vsetko ok

adulka24
2. mar 2014

@lylinka ahoj neboj sa ja som dostala mrchu po 6 týždnoch od kyretu a tiež som sa bála a druhá už prišla o 26 dní a ta dalšia tiež... cyklus už mám ako som mala a ešte počkám dva mesiace a ideme na to 🙂

sonkamenska
12. mar 2014

Dobry deň ja by som sa chcela spytať že piatok som absolvovala kyretaž mala som zamlknuty potrat bola som v 7tt a je možne že na 5 deň som dostala menštruaciu lebo som mala aj takľ bolesti v podbrušku prosim poradte dakujem ☹ 😒

sonicka25
12. mar 2014

Ja som zacala krvacat dva dni po operacii (ties mimomaternicove tehu) a krvacala som asi tyzden.Potom mi hned na kontrole zenska povedala, ze maternica je cista.Teraz na 14-ty den od prveho dna krvacania uz aj ovulujem (ovulaciu mavam bolestnu, takze to citim vzdy) a uvidim ci o dva tyzdne nastupi mens.

reva6
12. mar 2014

Cawte baby ja som sice na zakroku nebola ale je to mesiac od potratu.. chcem sa spytat mam teraz dostat mrchu ale asi nepride zas budemtehu mam priznaky ako pri predchadzajucom tehu ... kedy mam ist k doktorovy??? Lebo chcela by som aby mi dal duphaston aby som znovu nepotratila...

adamnela
12. mar 2014

@sonkamenska ja som boa tiez v piatok na kyrete, tiez MA a este stale trocha spinim, ale len tak na intimku. Podla mna by si teraz urcite nemala dostat mrchu a ani nejako bolesti by podla mna nemali byt...No neviem, ja nemam bolesti, ani podbrusko necitim.

zvolsiinylogin
14. mar 2014

caute, ja som bola na kyrete 12.2. , doktor povedal, ze 12.3. ju mam dostat, a stale nic...ja neviem...co myslite?

sonkamenska
17. mar 2014

Ahoj adamnela už ani ja nemam bolesti v podbrušku a ani nekrvacam len sem tam trošku špinim a v pondelok o tyždeň mam kontrolu tak uvidim ako dopadnem dufam že všetko bude ok 🙂

afrika
17. mar 2014

@zvolsiinylogin po kyrete má prísť menzes do 7 týždňov..

mariannan
17. mar 2014

@zvolsiinylogin mne prisla prva po 5 tyzdnoch a odvtedy normalne po 4 tyzdnoch...dr povedala,ze je to v poriadku,moze prist aj po 6 tyzdnoch...ako po porode..

zvolsiinylogin
20. mar 2014

@mariannan ahoj
.aj ja mam 5 tyzdnov.men este nikde
.ale na tehu testoch mam duchov
Zeby zostatkove hcg?

mariannan
20. mar 2014

@zvolsiinylogin alebo tehu? Citala som,ze to moze byt..