Missed abortion VIII.
Tak nam uzamkli temu a treba vytvoriť novu, verim že v nej budeme si ďalej vzajomne pomahat, povzbudovat sa, vzajomne si drzať palce aby sa nam co najskor splnil nas velky sen - byť matkou 🙂

•
8. okt 2009caute baby zatial nic vsetko ma boli mam pocit ze mi mala vypadne, dole citim take rezanie a neviem co to je zajtra by som mala ist k dokimu ak manzel sa vrati zo sluzobky ak nie tak az v pondelok, uz chcem mat malu von bo nevladzem ani dychat som tucna, a nemozem sa pohybovat 😞
0
Sue nechcem zle radit,ale kes som ja bola tehotna, ku koncu mna tie uz bolelo a tlacilo brucho. Bola som na konci 38 tyzdna. Bola zima 21.januar nedela, tak som si napustila teplu vanu, pobudla v nej 30 minut. 🙂 Lahla do postele, a za hodinu som citila prask, v sebe postavim sa a co to, cikam ale dost vela, a zisitla som ze mi prskla voda. Bezim do nemocnice o 22,25 lezim v nemocici. A o 5,50 prvy krat place moj Lukasko. 🙂 🙂 Ulavilo sa mi lebo to velke babo uz nebolo dnu ale von. 🙂 🙂
stanula to mi je luto 😞 pobolievanie je normalne maternica sa dava do poriadku pomaly sa bude stahovat a ukludnovat keby si mala nejake neustale bolesti ktore neprestavaju mozes mat zapal po cisteni je dost casty ja som mala zapal krcka ale dostala som antibiotika a bolo ok. Kup si alchemikovy caj je dobry mrchu dostanes tak 4-8t po cisteni ja som dostala presne po 4 tyzdnoch.
Urcite ti Dr. povedal kedy mas ist na kontrolu ja som bola po tyzdni od MA a pozrel ma UTZ
Drz sa!
Urcite ti Dr. povedal kedy mas ist na kontrolu ja som bola po tyzdni od MA a pozrel ma UTZ
Drz sa!
Ahoj stanula, je mi to velmi luto, a je mi luto ze stale pribudaju dalsie maminky a cakatelky. Vsetky sme toto zazili, ale musime verit ze sa to uz nestane 🙂 Mna tiez pobolievalo brusko,ale za 2 dni to preslo:-) Mas uz 2 krasne deticky, tak pri nich rychlo zabudnes na to nestastie a coskoro sa to opat podari. 🙂 My vsetky tu tomu verime.... 😉
Mne prisla menstruacia na 26 den. Urobili mi sono a povedal doktor ze po 4 mrchach mozeme skusit. 🙂
Drzkaj sa....
Mne prisla menstruacia na 26 den. Urobili mi sono a povedal doktor ze po 4 mrchach mozeme skusit. 🙂
Drzkaj sa....
Ahojte....tehulky chodte uz rodit aby mohli byt nove tehulky v tejto teme 😉
ahoj kočky, nedobrovoľne sa pridávam do tejto témy. možno ma tu trošičku povzbudíte, hlavne tie, ktoré už majú babatenká alebo ich už nosia pod bruškom.
pred týždňom som sa v 7tt prestala tešíť 😞 bolo to prvé moje tehotenstvo, ktoré sa nám "podarilo" hneď na prvý pokus a celkom sme boli prekvapení, že hneď na prvý šup. no ale naša radosť netrvala dlho...
pred týždňom som sa v 7tt prestala tešíť 😞 bolo to prvé moje tehotenstvo, ktoré sa nám "podarilo" hneď na prvý pokus a celkom sme boli prekvapení, že hneď na prvý šup. no ale naša radosť netrvala dlho...
marion si ma potesila ze nie som sama sialena, ja som dnes umyla chladnicku a aj riadila nakomplet kuchynu ... kedze este stale je vo vyrobe, ale pstttt
a zistila som ze sme pri sexe robili zasadnu chybu, ked manzel nestriekal do mna 😃
micicka, je mi luto co sa ti stalo ... ale urcite to malo svoj vyznam :-|
a zistila som ze sme pri sexe robili zasadnu chybu, ked manzel nestriekal do mna 😃
micicka, je mi luto co sa ti stalo ... ale urcite to malo svoj vyznam :-|
Začni písať odpoveď...

Odošli