icon

Missed abortion VIII.

kvetka25
13. nov 2008

Tak nam uzamkli temu a treba vytvoriť novu, verim že v nej budeme si ďalej vzajomne pomahat, povzbudovat sa, vzajomne si drzať palce aby sa nam co najskor splnil nas velky sen - byť matkou 🙂

llenulka
22. mar 2013

@zuzana0612 ale posunuta je v kratkom alebo dlhom cykle,nie v 28 dnovom..ale lutealna faza by mala konstatne byt 12-14 dni..musi byt taka dlha presne,pre spravny predpoklad uhniezdenia oplodneneho vajicka..ja tu machrujem,ale studovala som biologiu,prepacte:D
ak ti dlho trva MS a mas kratky cyklus,tak mozes aj pocas MS v poslednych dnoch,preco nie

@parker36 ja by som sa mala pohybovat v samostatnej teme NE/snazilka :D

parker36
22. mar 2013

@llenulka aka NEsnazilka?... myslienkami sa snazis co to da 😉 A uz ked sme pri tom, tak ja este ani sexik nemam, tak kde to este snazenie 😀

zuzana0612
22. mar 2013

@llenulka nie, aj v bežnom cykle sa ti môže posunúť ovu. aj v 28 dňovom sa ti môže takto posunúť.

zuzana0612
22. mar 2013
llenulka
22. mar 2013

@zuzana0612 ku odchylkam dochaza,ked nieco narusi biorytmus a rozne vykyvy hormonov zo stresu a tiez uz nas vek,ked ani vajko nemusi dozrievat tak,ako by spravne malo..hlavne je,aby bola,ze :D a tiez som zosuladena s babami s kanclu,kym som nepraocvala,tak s maminou doma :D lebo sa pohybujeme v rovnakom prostredi,tak to telo sa prisposobuje

llenulka
22. mar 2013

@zuzana0612 a aj vajecniky mozu mat rozne dlhe dozrievanie vajicka,tym padom to vyzera,ze je iny cyklus ako bol predchadzajuci

broskynka23
22. mar 2013

dievcata ja som po kyrete uz tyzden...este stale trochu krvacam- ale ozaj malicko,ale predsa..kolko ste vy,?
a co sa tyka toho klud. rezimu po zakroku,tak jednoznacne ho mame narok mat! Ja som na MD, a tiez mi to robili v piatok,takze v sob. rano som uz bola domka,ale necitila som sa vobec dobre,az v nedelu sa to zlepsilo, musela som s aprwedsa postarart o mojich dvoch hladosov- manzela a 2,5 rocnu dcerku 🙂 ...ale potom na vecer sa to aj zhorsilo,tak ma rozbolelo brucho,normalne ako kontrakcie- ale to sa asi vyplavoval oxytocin a stahovala sa maternica,v pond. na kontrolnom sone bolo vsetko o.k.takze som bola "rada"... no rada ako rada,ze 😒
A ja ziadne okna tento rok pred sviatkami neumyvam- asi prvy krat v zivote...nech su ake su... 😉

llenulka
22. mar 2013

@parker36 ved preto to lomitko :D ze sa snazim v teoretickej rovine ale praktickej nie..nesúdte ma,nedostatok s..u mi stupa na hlavicku :D

llenulka
22. mar 2013

@broskynka23 ahoj,najradsej by som ta nevitala v tejto teme,nerada ta tu vidim :D rada ta budem vidiet v inej,ovela prijemnejsej..ale k veci,ja som nekrvacala,len v den zakroku,ale po tyzdni po dvoch dnoch krcov a bolesti som zase den krvacala, potom uz ni..kym to nie je obzvlast bolestive a velke krvacanie,tak by ta aj doktor len poslal naspät domov ako mna,keby si stresovala na pohotovosti alebo u svojho Dr. ☹
prajem ti vela dusevnych a telesnych sil na prekonanie tohto smutneho obdobia,ale cim dalej,tym bude lepsie, urcite 🙂

zuzana0612
22. mar 2013

@llenulka no jasné. a preto treba snažilkovať celý mesiac a nie len v polky cyklu 😀 . a hlavné je, aby vôbec tá ovulka bola. ja si tiež nefandím, že by sa nám hneď v prvom cykle podarilo.

zuzana0612
22. mar 2013

@broskynka23 ja som krvácala mierne dva tri dni a potom ešte som ešte viac ako týždeň špinila. dokopy to celé trvalo tak dva týždne. mňa nebelo prevé dva dni nič, ale potom v robote ma začali tiež kríže bolieť ako pri ms.
a keď sa teraz neoteplí, tak ani ja nebudem okná umývať. nebudem sa predsa vytŕčať v okne a prechladať. to je posledné, čo teraz potrebujem. a keď mi niekto niečo na ne povie, tak ho pozvem, nech mi ich umyje 😀 , keď mu vadia

llenulka
22. mar 2013

@zuzana0612 hlavne treba byt s muzom vzdy vtedy ,ked je obojstranna chut 😉 a ovulka- neovulka, som nikdy nekazala "tak teraz" a ani neplanujem nasilu tlacit,i ked budem vediet,ze su plodne dni..takze dievcata,este sa nacakam :D

llenulka
22. mar 2013

@zuzana0612 a potom ho posli k nam,ked uz bude dotycny rozbehnuty a tymi oknami :D

denulka85
22. mar 2013

Caute baby neviete mi prosim poradit? som ivf ket transfer som mala 9.2 ale stale vidiet len prazdny gestacny vak ani zlte teleso nic... a hcg som mala v pondelok 22 994 a stvrtok mi brali zas krv hcg 31 056... dr, v care mi kazala vysadit lieky ale s mojim gyndosom som sa dohodla ze este pockame.. myslite ze to moze byt MA? alebo co si mam mysliet? hcg sa zvysuje pri ma? dakujem

parker36
22. mar 2013

@llenulka @zuzana0612 Dievcata,vy ma tu asi ukamenujete, ale zas ja mam iny pohlad na snazilkovanie. Ja som sa nejako nechala "vtiahnut" do vsetkych sofistikovanych pozorovani a postupov. Nejako som najprv len studovala a citala a tiez uz mam 37, tak som cakala, ze uz to nebude take jednoduche. Ozaj o niektorych veciach som doteraz ani netusila. Ja som zacala merat BT, pozorovala som aj hlien a mala som aj ovu testy. A toto tehu vyslo na prvy sup. Musim tiez povedat, ze sme sa nestresovali, ze presne teraz sa musime snazit aby sa zadarilo, skor nas to bavilo a bolo to aj vzrusujuce. Mozno, keby sa nam nedarilo dlhsie, tak mame na to iny pohlad. Takze zatial ma pozorovanie a studovanie cyklu celkom bavi a dufam, ze vdaka tomu coskoro budu opat //.
Podla mna je to ako napriklad s posilnovnou. Niekoho nadchne a musi chodit, bez toho si nevie predsatvit den a niekoho do nej nedostanete. 😉

llenulka
22. mar 2013

@denulka85 malo by byt nieco uz vidiet ☹ moj nazor..ale kazda zena je jedinecna

parker36
22. mar 2013

@broskynka23 Ahoj, ale ako uz pisala llenulka, neradi ta tu vidime 😒 Ale zas sme optimistky 😉
Ja som po zakroku vyse dvoch tyzdnov. Co sa tyka nejakych bolesti, tak popravde ja som sa citila fyzicky super. Mne byvalo pocas tehu dost zle a zrazu zo dna na den nic. Taktiez ma nic nebolelo, akurat som sa citila poobede unavena, musela som si na chvilku lahnut. Ja som akurat dnes bola na kontrole a je vsetko v poriadku. Drzim palce aj tebe. 😉

denulka85
22. mar 2013

@llenulka podla teba mam ist teda na citenie,?

ivanya
22. mar 2013

@denulka85 tak ako ti uz odpisalo mnoho bab vratane mna, treba cakat. HCG ti stale stupa, nie je dovod mysliet na zamlknuty potrat (skoro som napisala, ze poprad 🙂 a uz vobec nie na kyret. viem, ze vikend bude pre teba velmi velmi dlhy, citala som, ze v pondelok mas dalsiu krv a utz, a viem ake je strasne tazke cakat, lebo mozes len to...neboj sa, bude ako byt ma 🙂

denulka85
22. mar 2013

@ivanya ja viem moja len ma depky zas chytaju sama som doma muz ma pobednu a uz rozmyslam nad vsetkym... preco mi nikto nevie povedat preco hcg stupuje

ivanya
22. mar 2013

@denulka85 no tak si tu trosku pokecaj s nami o umyvani okien :D alebo zavolaj nejakej kamaratke a rozpravajte sa o hocicom. mne v nemocnici velmi pomohlo, ze som mala na izbe babu doslova mojej krvnej skupiny a co sme tam my postvarali kazdy den, sme az od smiechu plakali :D bolo teda velmi veselo aj napriek tomu, ze mi ani jeden doktor nevedel povedat co sa deje a neostavalo mi nic ine len cakat 2 tyzdne v tej institucii s budickom 5,30 rano...

ivanya
22. mar 2013

@broskynka23 ahoj, vitaj, teda vlastne nevitaj 🙂 ja som po kyrete 10 dni, prve 2-3 dni som slabunko krvacala, potom uz len spinila a teraz uz nic. bolesti som mala, presne ako mavam pred ms - krize, nohy, podbrusko. vsetko uz je prec, citim sa dobre, a okna umyvat asi tiez nebudem, buduci tyzden ma byt -5 jaaaaaaj 😕

ivanya
22. mar 2013

parker36 @llenulka @zuzana0612 tak ked je to takto, tak potom ta BT, hlien a ovu testy su teda dost silne zbrane 🙂 baby ale poucte ma, hlavne s tym hlienom... Ja mavam cyklus 28-36, co sa tyka nejakeho sledovania pocitov, tak maximalne take, ze cca tyzden pred ms by som zjedla aj slona 😀 Inofolic je uz na ceste 😀

llenulka
22. mar 2013

@denulka85 zlatko,ja by som cakala,kym by ma oni nedonutili a nevyhnali na kyret.cakala a dufala..drzkam palce 🙂

llenulka
22. mar 2013

@ivanya hlien zriedka vidiet,vid moj pripad,mal by byt ako vajecne bielko,taky natahovaci,taky je pred ovu a v nom spermie dokazu prezit tym par dni,inak im prostredie posvy nevyhovuje

parker36
22. mar 2013

@ivanya ja som sa velmi vela naucila uzlen citanim diskusie grafy BT - su tam uzasne zienky, a tiez vela info je aj na nete. Zas tiez musim povedat, ze keby som mala 25, tak neviem, ci by som sa na to dala. Mam 37 a mne sa ten cas uz dost krati. Mozno je to ozaj iba uzasna nahoda, ale stoji mi to za to. Tak isto ako Inofolic 😉

parker36
22. mar 2013

@denulka85 urcite pockaj a treba dufat. Drzim silno palce.

ivanya
22. mar 2013

@parker36 no ved to, ze ja budem mat o mesiac 32 a deticky zatial ziadne, uz by sa patrilo 😎

parker36
22. mar 2013

@ivanya ... no ved sa len tak nevzdame 😉

denulka85
22. mar 2013

@ivanya okna sa nechystam umyvat len podlahu a prah utriet 😉