Missed abortion VIII.
Tak nam uzamkli temu a treba vytvoriť novu, verim že v nej budeme si ďalej vzajomne pomahat, povzbudovat sa, vzajomne si drzať palce aby sa nam co najskor splnil nas velky sen - byť matkou 🙂

•
4. feb 2009neboj, urcite pojde uz len vyssie a budeme zas tehulkovat spolu, sa tesim, vecer poslem virusssssy (teda v to verim) x-)
0
kodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ty si prvaaaaaa....jezis to je super....mi vyhrkli oci ked som to uvidela.... super...velmi veeeeelmi sa teeeesim...teraz to uz vyjde... a cakaj ma v oktobrovkach x-) x-) x-) x-)
dakujem, posielma tehu virusy T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T
Začni písať odpoveď...

Odošli